Antail Közzétéve: Március 1, 2016 Közzétéve: Március 1, 2016 Itt mindenről lehet beszélgetni a táborral kapcsolatban
Sir Thomas Közzétéve: Március 2, 2016 Közzétéve: Március 2, 2016 Még enyhén szólva korai, de már ötletelhettek azon, hogy milyen késő esti játékokat szeretnétek. Bármi elvetemült ötlet jöhet, aztán majd válogatunk közülük. Nagyjából 3 este jöhet szóba, de mondjuk a 3-ra általában már rendesen elfáradok , szóval arra már nem vállalok garanciát.
Antail Közzétéve: Március 4, 2016 Szerző Közzétéve: Március 4, 2016 On March 2, 2016 at 12:34-kor Sir Thomas írta: Még enyhén szólva korai, de már ötletelhettek azon, hogy milyen késő esti játékokat szeretnétek. Bármi elvetemült ötlet jöhet, aztán majd válogatunk közülük. Nagyjából 3 este jöhet szóba, de mondjuk a 3-ra általában már rendesen elfáradok , szóval arra már nem vállalok garanciát. CP2020? Van egy NYT eletut jatekunk amihez nincs meselonk! 1 órával ezelőtt-kor Vassi írta: Fene tudja talan meg en is elmegyek iden Vassi
Vassi Közzétéve: Március 4, 2016 Közzétéve: Március 4, 2016 1 hour ago, Antail said: CP2020? Van egy NYT eletut jatekunk amihez nincs meselonk! Vassi Ha akarjátok "Fate Accelerated" rendszerrel mesélem én tovább az életutatokat. Ha ott leszek. 90% jelenleg, hogy igen. De ez még javulhat Júliusig!
tetra Közzétéve: Március 4, 2016 Közzétéve: Március 4, 2016 Nem tudom, mi az a Fate Accelerated, de úgysincsenek meg a karakterlapok, szóval a rendszerválasztás igen rugalmas.
Vassi Közzétéve: Március 4, 2016 Közzétéve: Március 4, 2016 3 hours ago, tetra said: Nem tudom, mi az a Fate Accelerated, de úgysincsenek meg a karakterlapok, szóval a rendszerválasztás igen rugalmas. A Fate Accelerated (FAE) a díjnyertes Fate Core rendszer lecsupaszított változata. Percek alatt lehet karaktert alkotni, és lényegében bármilyen világhoz lehet használni. A karakterlap nem azt mondja meg, hogy miben mennyire vagy jó, hanem azt, hogy mennyire vagy jó a különböző "megközelítésekben". Választhatsz, hogy valamit Erőszakos, Gyors, Okos, Óvatos, Látványos vagy Alattomos módon próbálsz megoldani. Le kell írnod pár jellemzőt a karakteredről, és ha ez a jellemző valamilyen módon kapcsolódik ahhoz amit tenni szándékozol, elkölthetsz egy Fate pontot és kaphatsz bónuszt a dobáshoz vagy ha gyenge a dobás újradobhatod. Fate pontot költhetsz továbbá arra is, hogy kijelents egy új tényt a történetben, ha belemagyarázható és szórakoztatóbbá és érdekesebbé teszi a mesét. Szóval csak a karaktered rövid előtörténetére lesz szükség, meg arra, hogy milyennek képzeled el, mi az életfilozófiája stb. Ez inkább egy közös történetmesélés ahol a karakterek személyiségén, életútján, döntésein és céljain van a hangsúly, nem pedig a képzettségeken, támadóértéken és százalékokon. Erre a filozófiára épül rá maga a játék rendszere. Azt, hogy mihez ért(het) a karaktered és mihez nem, azt a jellemzők és az előtörténet döntik el, illetve a KM és a játékosok közösen. Ha többet szeretnél megtudni akkor ingyenesen letöltheted itt: www.evilhat.com/home/wp-content/uploads/FAE.zip Fizess amennyit akarsz elven árulják a játékot
Sir Thomas Közzétéve: Március 4, 2016 Közzétéve: Március 4, 2016 Antail: CP az jó cucc, mondjuk ezer éve nem volt a kezemben alapkönyv De a karialkotást imádtam anno benne, nagyon egyedi volt mindig is (mármint a karakterháttér része). A baj az vele, hogy rengeteg a cybercucc, amit egy jó karakter összerakásához érdemes közelebbről is ismerni, különben nem azt kapod, amit szerettél volna.
tetra Közzétéve: Március 5, 2016 Közzétéve: Március 5, 2016 Amúgy eddig kétszer vettem részt Eclipse Phase játékban, egyszer nézőként, egyszer meg játékosként, és mindkét alkalommal elgondolkodtatott és ütött. Szóval ha van valami jó sztori akkor rekvesztálnám
TAO Közzétéve: Március 5, 2016 Közzétéve: Március 5, 2016 Nahát, idén is lesz tábor? Ott a helyem. 1-2 technikai megjegyzés: a http://kalandozok.hu/index.php?/announcement/5-kalandozokhu-ny%C3%A1ri-t%C3%A1bor/ hírben szereplő link nem működik, 404-es hibát dob. http://kalandozok.hu/talalkozok/nyt2016/ oldalon lévő Gyömrő feliratban az utolsó betű elüt a betűtípus miatt. Mikor lesz karakteralkotás?
Sir Thomas Közzétéve: Március 5, 2016 Közzétéve: Március 5, 2016 6 órával ezelőtt-kor tetra írta: Amúgy eddig kétszer vettem részt Eclipse Phase játékban, egyszer nézőként, egyszer meg játékosként, és mindkét alkalommal elgondolkodtatott és ütött. Szóval ha van valami jó sztori akkor rekvesztálnám Továbbra is nagy kedvenc, szóval azt bármikor.
Neko Közzétéve: Március 6, 2016 Közzétéve: Március 6, 2016 Esetleg... Kult? Cthulhu? A pincés esti meséknek mindig nagyon jó a hangulata, ugye SirTom?
Jadis Közzétéve: Március 7, 2016 Közzétéve: Március 7, 2016 Tomos játékra jelentkeznék (szinte) bármi is legyen az.
Sneer Közzétéve: Március 7, 2016 Közzétéve: Március 7, 2016 Tao de jo hogy szoltal.Akkor neki allunkatbeszelni azt is.
Scylla Közzétéve: Március 7, 2016 Közzétéve: Március 7, 2016 3 hours ago, Sneer said: Tao de jo hogy szoltal.Akkor neki allunkatbeszelni azt is. On 2016. 03. 05. at 5:16 PM, TAO said: Nahát, idén is lesz tábor? Ott a helyem. 1-2 technikai megjegyzés: a http://kalandozok.hu/index.php?/announcement/5-kalandozokhu-ny%C3%A1ri-t%C3%A1bor/ hírben szereplő link nem működik, 404-es hibát dob. http://kalandozok.hu/talalkozok/nyt2016/ oldalon lévő Gyömrő feliratban az utolsó betű elüt a betűtípus miatt. Mikor lesz karakteralkotás? karialkotás? aki még nem is jelentkezett, az miért reklamál?????????? hrrrrrrr.
Sir Thomas Közzétéve: Március 7, 2016 Közzétéve: Március 7, 2016 23 órával ezelőtt-kor Neko írta: Esetleg... Kult? Cthulhu? A pincés esti meséknek mindig nagyon jó a hangulata, ugye SirTom? Hajjaj! Kult is jó, Kutulu is, már látom, hogy lesz miből válogatni. 8 órával ezelőtt-kor Jadis írta: Tomos játékra jelentkeznék (szinte) bármi is legyen az. Hahha! Kíváncsi lennék, mi az a rendszer, ami kiesik a lehetséges körből...
tetra Közzétéve: Március 7, 2016 Közzétéve: Március 7, 2016 52 minutes ago, Sir Thomas said: Hahha! Kíváncsi lennék, mi az a rendszer, ami kiesik a lehetséges körből... FATAL például valószínű
Cz Közzétéve: Március 8, 2016 Közzétéve: Március 8, 2016 On 2016. 03. 06. at 21:18-kor Neko írta: Esetleg... Kult? Cthulhu? Rég nem Chtulhuztam. Ha van rá mód akkor csatlakozom
TAO Közzétéve: Március 8, 2016 Közzétéve: Március 8, 2016 Scylla: mert a jelentkezési rendszer csak a csapatszintű jelentkezést engedi, az egyénit nem. De ami késik, nem múlik.
Antail Közzétéve: Március 8, 2016 Szerző Közzétéve: Március 8, 2016 11 perccel ezelőtt-kor TAO írta: Scylla: mert a jelentkezési rendszer csak a csapatszintű jelentkezést engedi, az egyénit nem. De ami késik, nem múlik. Az uj jelentkezesei modell az 1-3 fos csonka csapatokat es a sikertelen jelentkezeseket probalja megszuntetni. Igy mar jelentkezesi hatarido elott arra kenyszerit mindenkit, hogy egyenileg vagy a forumon osszeszervezze a csapatot, ezzel biztositva, hogy legjobb emberek kerulhessenek a csapataba a kupaert meno kuldetesben.
Coryss Közzétéve: Március 10, 2016 Közzétéve: Március 10, 2016 Üdv! Az lenne a kérdésem (felvetésem), hogy lesz a jelentkezési határidő lejárta előtt valami hangulatkeltő novella? Esetleg a Nyári tábor versenymoduljához valami támpont. Karakteralkotás szabályai (van-e kivétel pl. mindenkinek pyarroni inkvizícióhoz kell tartoznia stb.) Kb. hol fog játszódni (észak, dél). Ki(k) írták. Ilyesmikre gondoltam szerintem elég sok játékost érdekelne valami ilyen információ a jelentkezés előtt. Persze nem akartam kritizálni senkit sem csak engem például érdekelnének ezek az infók.
tetra Közzétéve: Március 10, 2016 Közzétéve: Március 10, 2016 7 hours ago, Coryss said: Üdv! Az lenne a kérdésem (felvetésem), hogy lesz a jelentkezési határidő lejárta előtt valami hangulatkeltő novella? Esetleg a Nyári tábor versenymoduljához valami támpont. Karakteralkotás szabályai (van-e kivétel pl. mindenkinek pyarroni inkvizícióhoz kell tartoznia stb.) Kb. hol fog játszódni (észak, dél). Ki(k) írták. Ilyesmikre gondoltam szerintem elég sok játékost érdekelne valami ilyen információ a jelentkezés előtt. Persze nem akartam kritizálni senkit sem csak engem például érdekelnének ezek az infók. Mivel a jelentkezési határidő Május 10 és eddig minden évben volt hangulatkeltő és karakteralkotási szabályzat is, gondolom idén is így lesz. Nem nézted félre véletlenül Március 10-nek?
Scylla Közzétéve: Március 10, 2016 Közzétéve: Március 10, 2016 A modul a mi(Dark Zala) agyszüleményünk, természetesen készülnek a karakteralkotás szabályai és a hanguletkeltö novella/ák is... idöben, folyamatosan kikerül minden a "Hivatalos hírek a táborral kapcsolatban " forumban. Egyenlöre annyit elmondhatok hogy észak ynev, és nincs bent pyarroni inkvizició, bár sose lehet tudni (KM függö), hisz a kezük messze északra is elér...
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés