Con Salamander Közzétéve: Március 23, 2016 Közzétéve: Március 23, 2016 Üdv, A fórumban a fejvadászklán és az inkvizíció emberei is tudnak témákat nyitni. Ha nem tartozol esetleg közéjük, keresd bátran kéréseddel a főmágusokat, vagy őket. Az új témák címében érdemes a praktikusság jegyében a játék megnevezését, az időpontját illetve a mesélőt is feltüntetni. A témák tartalmában egyetlen formai megkötés van: legyen jól látható, hogy hány szabad hely van még a játékra. (Egyébként praktikus a témaindító hozzászólásban gyűjteni a fontos információkat.) Jó készülődést mindenkinek!
Sir Thomas Közzétéve: Március 30, 2016 Közzétéve: Március 30, 2016 Szia Cs! Tekintve, hogy te nyitottad a topic-okat, nem tudjuk az első hozzászólást editálni. Az elv nem tud érvényesülni.
Con Salamander Közzétéve: Március 31, 2016 Szerző Közzétéve: Március 31, 2016 Üdv, köszi az észrevételt, átírtam a hozzászólókat, így már tudjátok szerkeszteni, ha minden igaz. Ha továbbra is gond van, hegesztek rajta még.
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 4, 2016 Közzétéve: Április 4, 2016 Hy Cs én is gondolkodom extra mesében 7 tenger kalózainak már ha lesz jelentkező. Warhammert már nem is merek tervezni.
Con Salamander Közzétéve: Április 5, 2016 Szerző Közzétéve: Április 5, 2016 Üdv, Melyik napon mesélnél, és hány főnek? Nyitok neked témát.
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 5, 2016 Közzétéve: Április 5, 2016 5 embernek de időt nem tudok mondani mert a modul képlékeny. De az első szabad estétől. Ja igen az 5 főnek én adok karit, méghozzá egy hajóskapitány albioni (angolt) nemest, egy kormányos in (ír) bajvívót, egy felföldi hajópapot (skóciából), egy eiseni (német) fegyvermestert, egy eiseni (német) titkos rendből származó kutatót.
nekdolan Közzétéve: Április 27, 2016 Közzétéve: Április 27, 2016 Szeretném felajánlani szolgálataimat Júli 7 csütörtökre a következő tömeg (5-10 fő) társasjátékok okán: One Night Ultimate Werewolf és Avalon A topicban majd kiegészítem az infót.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés