Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kult - Július 7, Csütörtök, Sir Thomas


Recommended Posts

Játékosok (betelt)

- Jadis

- Felon

- Neko

- Artu

- Eric

- Dekker

KULT: A Kult rendszeréről nem kell túl sokat tudni, egy elvont, alternatív földi valóságban játszunk. A hétköznapi emberek számára ez semmi újdonságot nem jelent, ellenben a játékos karakterek sötét titkokkal és misztikus horrorral találkozhatnak kalandjaik közben. Amúgy is sérülékeny elméjük pedig pont olyan gyorsan fogja fel és issza be a látottakat, mint amilyen gyorsan el is vesztik a józanságuk tetemes részét. Összességében hasonlít a Chtulhu-ra, mesélői stílustól függően lehet más és más.

Rendszer: gyakorlatilag freestyle stílusban játszunk, különösebb kockacsörgés nem várható. Karakterhalál könnyen megeshet, rendszerkedés ilyen helyzetben esélytelen nálam. A karakterek generálásához felhasználjuk az eredeti szabálykönyv hátrányokkal (elmebajok) foglalkozó részét, ezekből kell tetszés szernt választani.

Karakterek: nálam már játszott, korábbi Kult karakterek korlát nélkül jöhetnek. Szabálykönyves Kult karaktert nem javaslok, aki olvassa a szabálykönyvet, annak leharapom a fejét. :)  A játékosok gondolkodjanak egy karakterkoncepción, a játékot valószínűleg Európában kezdjük, magyar karakterek támogatottak. Az előbb említett hátrányokból (Jadis majd feltölti, ha megkérem) kell választani olyasmiket, amik illenek a koncepcióhoz, a játékra egy kívánságlistával készüljetek. Úgyis átbeszéljük a karaktereket a táborban játék előtt.

Játékstílus: azoknak ajánlom, aik szeretnek elmerülni az őrület határmezsgyéjén egyensúlyozó játékosokkal és szeretnek intenzíven szerepjátszani. Aki a modulmegoldó játékstílushoz ragaszkodik, az lehet, hogy csalódni fog. 

Kaland: vannak ötletmorzsáim, de semmi konkrét még. Ha játékosaimnak van ötletük, nyitott vagyok.

 

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...