Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Cthulhu VAGY Cyberpunk2020 - Július 9, Szombat, Sir Thomas

Recommended Posts

Közzétéve:

Üdv,

itt a jelentkezők száma fog dönteni:

Cthulhu:

- Pancsa

- Jadis

- Cz

- FROSTY

- F. Feri

Cyberpunk:

- Tetra

- Antail

- Crowstone

CHTULHU (ezen gondolkodtam eddig, mert ez az esélyesebb egyelőre)

Játékstílus: javarészt freestyle, nem jellemző rám a rendszerkedés, ha nem muszály. Persze aki dobni szeretne, megteheti.

Karakterek: a rendes szabályok szerint lehet karaktert készíteni, de egy átgondoltabb koncepció is elég. Azért legalább annyit elvárok, hogy meglegyenek a képzettségek lista szinjén. Ebből tudjuk, hogy ki, mihez ért. Értelemszerűen a kalandhoz illeszkedő karaktereket várok (lásd alább).

Kaland: 1938-ben járunk, röviddel a nagy háború előtt. A karakterek (utasok!) egy nagy, Atlanti-óceánt átszelő hajóútra készülnek az USA-ból indulva. A hajó az egyik legismertebb és legnagyobb liner, az SS Normandie.  

link: https://en.wikipedia.org/wiki/SS_Normandie

Közzétéve:

Közben kaptam privátban némi segítséget.
Köszönöm. :)
Igyekszek utána nézni, aminek lehet, a többit pedig majd  ösztönből nyomom. :D

Közzétéve:

A karakteren még dolgozom, de küldöm, amint megvan. Ha mást nem legalább a koncepciót.

A hajónkról viszont ezeket találtam:

Nyugi, a tűz csak 1942-ben következik be (elvileg). ;)

Közzétéve:
On 2016. 04. 21. at 23:54-kor Sir Thomas írta:

Rövid helyzetjelentés: Feri karaktere gyakorlatilag kész, Jadis-é pedig nagyjából megvan. Többiek? Koncepciót sikerült már kialakítani?

Bocs Sir Thom, hogy csendben voltam, 1-2 napot kérek és küldöm a karimat.

Közzétéve:
On ‎2016‎.‎06‎.‎02‎. at 21:18-kor Sir Thomas írta:

Szerintem van. 

Jó hír, közben kialakult a kaland, még lé is jegyzeteltem! :-)

Pedig a tavalyi SR-impró is hangulatos volt - remélem ezt a mostanit nem úgy végezzük majd. :)

Közzétéve:

Szia Zsiga!

Várólistára felveszlek természetesen, de elég telítettek vagyunk, szóval garanciát nem merek vállalni.

Tekintve, hogy ez a kaland szombatra lett tervezve és itt amúgy van délután egy alternatív játékra tervezett program, egy kicsit bizonytalan vagyok.

Most akkor ezt a kalandot a délutáni körre vagy az estére tervezzük? Fáradság szempontjából a délután jobb, de nem tudom, ki, merre ígérkezett el.

Indísunk rá szavazást vagy megállapodunk így a fórumon?

Közzétéve:

Nem csalt a hiányérzetem, tudtam, hogy valami még szükséges. Hétvégére legkésőbb összerakom a karit (az ötlet már, mint írtam, megvan).

Szombaton nekem jó délután és este is, a fixre megbeszélt játék előnyben :)

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...