Sir Thomas Közzétéve: Március 29, 2016 Közzétéve: Március 29, 2016 Üdv, itt a jelentkezők száma fog dönteni: Cthulhu: - Pancsa - Jadis - Cz - FROSTY - F. Feri Cyberpunk: - Tetra - Antail - Crowstone CHTULHU (ezen gondolkodtam eddig, mert ez az esélyesebb egyelőre) Játékstílus: javarészt freestyle, nem jellemző rám a rendszerkedés, ha nem muszály. Persze aki dobni szeretne, megteheti. Karakterek: a rendes szabályok szerint lehet karaktert készíteni, de egy átgondoltabb koncepció is elég. Azért legalább annyit elvárok, hogy meglegyenek a képzettségek lista szinjén. Ebből tudjuk, hogy ki, mihez ért. Értelemszerűen a kalandhoz illeszkedő karaktereket várok (lásd alább). Kaland: 1938-ben járunk, röviddel a nagy háború előtt. A karakterek (utasok!) egy nagy, Atlanti-óceánt átszelő hajóútra készülnek az USA-ból indulva. A hajó az egyik legismertebb és legnagyobb liner, az SS Normandie. link: https://en.wikipedia.org/wiki/SS_Normandie
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 4, 2016 Közzétéve: Április 4, 2016 Cyberpunk engem is érdekel.
Sir Thomas Közzétéve: Április 5, 2016 Közzétéve: Április 5, 2016 Köszi, beírtalak. Továbbra is a kutulu vezet, szal valszeg ez maradna, hacsak nem változik valami nagyon hirtelen. sry
Neko Közzétéve: Április 7, 2016 Közzétéve: Április 7, 2016 Cthulhu-hoz szabálykönyvet tudtok esetleg linkelni? (én eddig csak társasban játszottam...)
Sir Thomas Közzétéve: Április 13, 2016 Közzétéve: Április 13, 2016 Megjelent magyar nyelven is, elektronikusan valszeg szerzői jogokat sértene. Nekem csak könyvformában van meg.
Neko Közzétéve: Április 21, 2016 Közzétéve: Április 21, 2016 Közben kaptam privátban némi segítséget. Köszönöm. Igyekszek utána nézni, aminek lehet, a többit pedig majd ösztönből nyomom.
Sir Thomas Közzétéve: Április 21, 2016 Közzétéve: Április 21, 2016 Rövid helyzetjelentés: Feri karaktere gyakorlatilag kész, Jadis-é pedig nagyjából megvan. Többiek? Koncepciót sikerült már kialakítani?
Neko Közzétéve: Május 10, 2016 Közzétéve: Május 10, 2016 Hali! Ma/holnap küldöm az eddig kifundált koncepcióm. (Bocs, hogy csak most írok. Elmaradtam a fórum nézegetéssel. )
Neko Közzétéve: Május 11, 2016 Közzétéve: Május 11, 2016 A karakteren még dolgozom, de küldöm, amint megvan. Ha mást nem legalább a koncepciót. A hajónkról viszont ezeket találtam: Nyugi, a tűz csak 1942-ben következik be (elvileg).
Neko Közzétéve: Május 11, 2016 Közzétéve: Május 11, 2016 Ez meg kb. 2'-től egy kis hangulatkeltő a hajó belsejéről:https://www.youtube.com/watch?v=TN3LzbNieWI&feature=player_embedded
Cz Közzétéve: Május 30, 2016 Közzétéve: Május 30, 2016 On 2016. 04. 21. at 23:54-kor Sir Thomas írta: Rövid helyzetjelentés: Feri karaktere gyakorlatilag kész, Jadis-é pedig nagyjából megvan. Többiek? Koncepciót sikerült már kialakítani? Bocs Sir Thom, hogy csendben voltam, 1-2 napot kérek és küldöm a karimat.
Sir Thomas Közzétéve: Május 31, 2016 Közzétéve: Május 31, 2016 Noprob CZ, jó lesz akkor is. Lazák vagyunk, vagy mi...
Sir Thomas Közzétéve: Június 2, 2016 Közzétéve: Június 2, 2016 Frosty valszeg kiesik, így 4 fővel tervezünk a játékra. Karakterek mind megjöttek, jók lesznek.
Catsmile Közzétéve: Június 2, 2016 Közzétéve: Június 2, 2016 Ha Frosty kiesik, akkor betársulnék Van rá lehetőség?
Sir Thomas Közzétéve: Június 2, 2016 Közzétéve: Június 2, 2016 Szerintem van. Jó hír, közben kialakult a kaland, még lé is jegyzeteltem!
Sir Thomas Közzétéve: Június 2, 2016 Közzétéve: Június 2, 2016 Az a baj, hogy ez már kb a harmadik ötlet, mert mindig elfelejtem az előzőt. ezért jó, ha leírom néha...
Cz Közzétéve: Június 3, 2016 Közzétéve: Június 3, 2016 On 2016. 05. 31. at 23:25-kor Sir Thomas írta: ... jó lesz akkor is. Lazák vagyunk, vagy mi...
F. Feri Közzétéve: Június 5, 2016 Közzétéve: Június 5, 2016 On 2016.06.02. at 21:18-kor Sir Thomas írta: Szerintem van. Jó hír, közben kialakult a kaland, még lé is jegyzeteltem! Pedig a tavalyi SR-impró is hangulatos volt - remélem ezt a mostanit nem úgy végezzük majd.
Catsmile Közzétéve: Június 5, 2016 Közzétéve: Június 5, 2016 van karakter koncepcióm is... pár nap és küldöm
CsakZsiga Közzétéve: Június 20, 2016 Közzétéve: Június 20, 2016 Látom már van elég jelentkező Chtulhu-ra, de szeretnék feliratkozni várólistára ha van rá lehetőség, arra az esetre ha valaki kiesne.
Sir Thomas Közzétéve: Június 22, 2016 Közzétéve: Június 22, 2016 Szia Zsiga! Várólistára felveszlek természetesen, de elég telítettek vagyunk, szóval garanciát nem merek vállalni. Tekintve, hogy ez a kaland szombatra lett tervezve és itt amúgy van délután egy alternatív játékra tervezett program, egy kicsit bizonytalan vagyok. Most akkor ezt a kalandot a délutáni körre vagy az estére tervezzük? Fáradság szempontjából a délután jobb, de nem tudom, ki, merre ígérkezett el. Indísunk rá szavazást vagy megállapodunk így a fórumon?
Catsmile Közzétéve: Június 22, 2016 Közzétéve: Június 22, 2016 Nem csalt a hiányérzetem, tudtam, hogy valami még szükséges. Hétvégére legkésőbb összerakom a karit (az ötlet már, mint írtam, megvan). Szombaton nekem jó délután és este is, a fixre megbeszélt játék előnyben
tetra Közzétéve: Június 22, 2016 Közzétéve: Június 22, 2016 Tervezzétek délutánra, és akkor este mehet a CP
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés