Ceripapa Közzétéve: Május 30, 2016 Megosztás Közzétéve: Május 30, 2016 10 perccel ezelőtt-kor Tyrael írta: Ha valakinek van Kétkezes harc Mf-a, akkor mi kell neki az alkar- és lábszárvédő használatához? Hárítás Af-ot nem vehet fel a leírása alapján, mivel elvileg kizárja egymást a kettő (mert a Hárítás az előbbinek egy korlátozottabb, csak védekezésre használható változata). Szóval mit kell felvenni hány kp-ért, hogy használhassam és megkapjam a lábszár- és alkarvédő +18-as VÉ bónuszát? Úgy hívják hogy Gorviki fejvadász és nincs cserébe vérted Link a hozzászóláshoz
Tyrael Közzétéve: Május 30, 2016 Megosztás Közzétéve: Május 30, 2016 MTK 75. oldalán van, Hárítófegyver-használat a neve és 8 / 15 Kp. Fura lenne, ha nem kéne tanulni a használatát, mer pl. a pajzshoz is kell pajzshasználat, hogy megkapd a vé bónuszát. Link a hozzászóláshoz
Tyrael Közzétéve: Május 30, 2016 Megosztás Közzétéve: Május 30, 2016 Pl. gondolok egy Toroni ezüstkard bajnokra, aki tőrdobásra szakosodva brutál, mert 4 tőrt kiszór körönként a Mf-ú kétkezes harcával. Jó lenne neki viszont valami védelem és nem feltétlenül akarna pajzsot használni, jobban illik hozzá a lábszár + alkarvédő (esetleg még egy vaskesztyű is). Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Május 30, 2016 Megosztás Közzétéve: Május 30, 2016 Mindenkinek igaza van valahol! A helyzet az, hogy ha Kétkezes harccal két fegyvert forgatsz a két kezedben, akkor nem használhatod az alkarvédőidet. Ha az egyik kezedben fegyver van és a másik kezeden alkarvédő, akkor a hárítás képzettség szükségeltetik ahhoz, hogy megkapd az alkarvédő VÉ-t! Egyetlen olyan eset ismert, amikor kétkezes harc alkalmazása mellett még az alkar, illetve lábszárvédők védő-értékét is beleszámíthatod a Védőértékedbe, ez pedig az, amikor Gorviki fejvadász alkasztú a karaktered. Ez az ő specialitásuk! Link a hozzászóláshoz
Messor1983 Közzétéve: Május 30, 2016 Megosztás Közzétéve: Május 30, 2016 Egy esetben még TALÁN lehetne dobótőrt alkalmazni alkarvédő mellett: kiegészítő támadás mf. Az alkarvédőt használja aktívan védekezésre, és kézben ott a tőr. "Rejtett" fegyverként eldobhatja. Mivel látszik a kezében a tőr, ezért meglepetést nem kap, de normál támadóval elhajíthatja. Ez persze így nem hivatalos, de szerintem működhet. Igaz, csatánként egyszer. Vagy fegyverpótlással elveszti az alkarvédő védőjét egy támadás (ellenfeléé) erejéig. Link a hozzászóláshoz
Tyrael Közzétéve: Május 30, 2016 Megosztás Közzétéve: Május 30, 2016 Mennyibe kerül egy sólyom? (Azt látom, hogy az ETK-ban a betanított vadász sólyom 8a, de mennyibe kerül egy nem beidomított?) Vagy mondjuk egy félelf a fajból kapott Idomítás Mf-al + egy Af-ú állatismerettel befoghatott egyet és beidomíthatta magának vadászatra és akkor neki lehet ingyen? Ha nem ingyen, akkor szakértelmét bevetve valamivel olcsóbban hozzájuthatott egy vadász sólyomhoz? Link a hozzászóláshoz
Batka Közzétéve: Május 31, 2016 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2016 Sziasztok! Nem olvastam vissza a 6 oldalt, lehet, hogy már volt róla szó, de feltűnt másnak is, hogy aki a ti exceletekkel csinálja, az 1 tp-ért 1 aranyat kap? Mi még pont nem adtuk be, szal szívesen felírnánk még némi felszerelést, ha mi is megkaphatjuk ezt a kedvezményt. Link a hozzászóláshoz
Ceripapa Közzétéve: Május 31, 2016 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2016 Egy órával ezelőtt-kor Batka írta: Sziasztok! Nem olvastam vissza a 6 oldalt, lehet, hogy már volt róla szó, de feltűnt másnak is, hogy aki a ti exceletekkel csinálja, az 1 tp-ért 1 aranyat kap? Mi még pont nem adtuk be, szal szívesen felírnánk még némi felszerelést, ha mi is megkaphatjuk ezt a kedvezményt. Én úgy látom az én excelembe, hogy tp/2 + TSZ aranyam van :] . De megnéztem magát a képletet is szóval ott is látszik h TSZ *10 ezüst + tp * 5 ezüst ( Adattábla c18 ) Link a hozzászóláshoz
Batka Közzétéve: Május 31, 2016 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2016 Ahha, köszi már látom min csúsztam el Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Május 31, 2016 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2016 Tyarel sima (vad) sólyom 3 ezüst. De ezt fogva kell tartani valahogy mert különben elrepül. Nincs olcsóbb idomított sólyom csak 8 aranyos. Arel pap kivétel ő hív magának ingyen ha Arel is rábólint. Igazából ezeket a "felszereléseket" nem megveszed, hanem vagyon nyilatkozat írsz a karakteredről. Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Május 31, 2016 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2016 A fene... most jutott eszembe, hogy mit szeretnék indítani. Egy váltottfajú dzsenn-wier Ellana paplovagnő indítható? Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Június 9, 2016 Megosztás Közzétéve: Június 9, 2016 TAO azt kérdezi, hogy melyik csapat melyik KM-et kapja/kapta? Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Június 9, 2016 Megosztás Közzétéve: Június 9, 2016 Még mi se tudjuk mert azon agyalunk hogy Egy váltottfajú dzsenn-wier Ellana paplovagnő karaktert utólag engedjünk e jönni : ) Amúgy tényleg nem tudjuk még mi KM-k sem. Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Június 9, 2016 Megosztás Közzétéve: Június 9, 2016 És meddig jutottatok az agyalásban? azért vegyétek figyelembe, hogy egy dzsenn is ugyanazt eszi, mint egy ember... egy wier is csak egy picivel többet Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 9, 2016 Megosztás Közzétéve: Június 9, 2016 Szerintem itt a lényeg az Ellana papLOVAGnőn van Link a hozzászóláshoz
Messor1983 Közzétéve: Június 9, 2016 Megosztás Közzétéve: Június 9, 2016 Catsmile, ha nem írtál volna, akkor is rád gondolok ezzel a karakterrel. Link a hozzászóláshoz
Khuriboow Közzétéve: Június 12, 2016 Megosztás Közzétéve: Június 12, 2016 Én szeretném, ha engednétek ezt a karaktert. Akkor onnantól lenne hivatkozási alapom, ha valaki extrémnek találná a karakteremet, mint anno az egyszerű udvari ork Arel papomat. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés