Ceripapa Közzétéve: Május 30, 2016 Közzétéve: Május 30, 2016 10 perccel ezelőtt-kor Tyrael írta: Ha valakinek van Kétkezes harc Mf-a, akkor mi kell neki az alkar- és lábszárvédő használatához? Hárítás Af-ot nem vehet fel a leírása alapján, mivel elvileg kizárja egymást a kettő (mert a Hárítás az előbbinek egy korlátozottabb, csak védekezésre használható változata). Szóval mit kell felvenni hány kp-ért, hogy használhassam és megkapjam a lábszár- és alkarvédő +18-as VÉ bónuszát? Úgy hívják hogy Gorviki fejvadász és nincs cserébe vérted
Tyrael Közzétéve: Május 30, 2016 Közzétéve: Május 30, 2016 MTK 75. oldalán van, Hárítófegyver-használat a neve és 8 / 15 Kp. Fura lenne, ha nem kéne tanulni a használatát, mer pl. a pajzshoz is kell pajzshasználat, hogy megkapd a vé bónuszát.
Tyrael Közzétéve: Május 30, 2016 Közzétéve: Május 30, 2016 Pl. gondolok egy Toroni ezüstkard bajnokra, aki tőrdobásra szakosodva brutál, mert 4 tőrt kiszór körönként a Mf-ú kétkezes harcával. Jó lenne neki viszont valami védelem és nem feltétlenül akarna pajzsot használni, jobban illik hozzá a lábszár + alkarvédő (esetleg még egy vaskesztyű is).
Hulla Közzétéve: Május 30, 2016 Közzétéve: Május 30, 2016 Mindenkinek igaza van valahol! A helyzet az, hogy ha Kétkezes harccal két fegyvert forgatsz a két kezedben, akkor nem használhatod az alkarvédőidet. Ha az egyik kezedben fegyver van és a másik kezeden alkarvédő, akkor a hárítás képzettség szükségeltetik ahhoz, hogy megkapd az alkarvédő VÉ-t! Egyetlen olyan eset ismert, amikor kétkezes harc alkalmazása mellett még az alkar, illetve lábszárvédők védő-értékét is beleszámíthatod a Védőértékedbe, ez pedig az, amikor Gorviki fejvadász alkasztú a karaktered. Ez az ő specialitásuk!
Messor1983 Közzétéve: Május 30, 2016 Közzétéve: Május 30, 2016 Egy esetben még TALÁN lehetne dobótőrt alkalmazni alkarvédő mellett: kiegészítő támadás mf. Az alkarvédőt használja aktívan védekezésre, és kézben ott a tőr. "Rejtett" fegyverként eldobhatja. Mivel látszik a kezében a tőr, ezért meglepetést nem kap, de normál támadóval elhajíthatja. Ez persze így nem hivatalos, de szerintem működhet. Igaz, csatánként egyszer. Vagy fegyverpótlással elveszti az alkarvédő védőjét egy támadás (ellenfeléé) erejéig.
Tyrael Közzétéve: Május 30, 2016 Közzétéve: Május 30, 2016 Mennyibe kerül egy sólyom? (Azt látom, hogy az ETK-ban a betanított vadász sólyom 8a, de mennyibe kerül egy nem beidomított?) Vagy mondjuk egy félelf a fajból kapott Idomítás Mf-al + egy Af-ú állatismerettel befoghatott egyet és beidomíthatta magának vadászatra és akkor neki lehet ingyen? Ha nem ingyen, akkor szakértelmét bevetve valamivel olcsóbban hozzájuthatott egy vadász sólyomhoz?
Batka Közzétéve: Május 31, 2016 Közzétéve: Május 31, 2016 Sziasztok! Nem olvastam vissza a 6 oldalt, lehet, hogy már volt róla szó, de feltűnt másnak is, hogy aki a ti exceletekkel csinálja, az 1 tp-ért 1 aranyat kap? Mi még pont nem adtuk be, szal szívesen felírnánk még némi felszerelést, ha mi is megkaphatjuk ezt a kedvezményt.
Ceripapa Közzétéve: Május 31, 2016 Közzétéve: Május 31, 2016 Egy órával ezelőtt-kor Batka írta: Sziasztok! Nem olvastam vissza a 6 oldalt, lehet, hogy már volt róla szó, de feltűnt másnak is, hogy aki a ti exceletekkel csinálja, az 1 tp-ért 1 aranyat kap? Mi még pont nem adtuk be, szal szívesen felírnánk még némi felszerelést, ha mi is megkaphatjuk ezt a kedvezményt. Én úgy látom az én excelembe, hogy tp/2 + TSZ aranyam van :] . De megnéztem magát a képletet is szóval ott is látszik h TSZ *10 ezüst + tp * 5 ezüst ( Adattábla c18 )
Sneer Közzétéve: Május 31, 2016 Közzétéve: Május 31, 2016 Tyarel sima (vad) sólyom 3 ezüst. De ezt fogva kell tartani valahogy mert különben elrepül. Nincs olcsóbb idomított sólyom csak 8 aranyos. Arel pap kivétel ő hív magának ingyen ha Arel is rábólint. Igazából ezeket a "felszereléseket" nem megveszed, hanem vagyon nyilatkozat írsz a karakteredről.
Catsmile Közzétéve: Május 31, 2016 Közzétéve: Május 31, 2016 A fene... most jutott eszembe, hogy mit szeretnék indítani. Egy váltottfajú dzsenn-wier Ellana paplovagnő indítható?
Catsmile Közzétéve: Június 9, 2016 Közzétéve: Június 9, 2016 TAO azt kérdezi, hogy melyik csapat melyik KM-et kapja/kapta?
Sneer Közzétéve: Június 9, 2016 Közzétéve: Június 9, 2016 Még mi se tudjuk mert azon agyalunk hogy Egy váltottfajú dzsenn-wier Ellana paplovagnő karaktert utólag engedjünk e jönni : ) Amúgy tényleg nem tudjuk még mi KM-k sem.
Catsmile Közzétéve: Június 9, 2016 Közzétéve: Június 9, 2016 És meddig jutottatok az agyalásban? azért vegyétek figyelembe, hogy egy dzsenn is ugyanazt eszi, mint egy ember... egy wier is csak egy picivel többet
tetra Közzétéve: Június 9, 2016 Közzétéve: Június 9, 2016 Szerintem itt a lényeg az Ellana papLOVAGnőn van
Messor1983 Közzétéve: Június 9, 2016 Közzétéve: Június 9, 2016 Catsmile, ha nem írtál volna, akkor is rád gondolok ezzel a karakterrel.
Khuriboow Közzétéve: Június 12, 2016 Közzétéve: Június 12, 2016 Én szeretném, ha engednétek ezt a karaktert. Akkor onnantól lenne hivatkozási alapom, ha valaki extrémnek találná a karakteremet, mint anno az egyszerű udvari ork Arel papomat.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés