Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

One Night Ultimate Werewolf és Avalon - Július 7 - Nekdolan


Recommended Posts

Résztvevők 5 fő (min 5 max 10 fő):

  • nekdolan
  • Vassi
  • Ceripapa
  • Tao
  • Catsmile

One Night Ultimate Werewolf és az Avalon két meglehetősen rövid (10 és 30 perc) de nagyon hasonló társasjáték. Alapvetően kártyákkal és tokenekkel kell játszani.

A lényege az, hogy mindenki a játék elején kap egy adott szerepet titokban aminek megadott céljai és képességei vannak. Két csapat van de az egyik csapat nem ismeri a tagjait (jók) de a másik csapat (gonoszak) ismerik egymást. Ezen felül játéktól és karaktertől függően vannak eltérések abban hogy ki kit ismer(het). A játék során a jó karaktereknek el kell érniük valamilyen célt míg a gonosz karaktereknek meg kell akadályozni a jókat ebben anélkül, hogy felfednék hovatartozásukat. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a gonoszoknak úgy kell szóban (!) félerbeszélni és megtéveszteni a jó játokosokat hogy azok a rosszaknak segítsenek és mégse tudják meg ki miatt nem sikerült az adott akció. Gyakorlatilag az egész egy nagy kamufeszt.

Mivel egy játék meglehetősen rövid, szabadon váltogathatunk a két játék között, de legalább öt játékosra van szükség ahhoz hogy az egésznek értelme legyen.

 

pic1398895_md.jpg

pic1809823.jpg

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...