nekdolan Közzétéve: Április 28, 2016 Megosztás Közzétéve: Április 28, 2016 Résztvevők 5 fő (min 5 max 10 fő): nekdolan Vassi Ceripapa Tao Catsmile One Night Ultimate Werewolf és az Avalon két meglehetősen rövid (10 és 30 perc) de nagyon hasonló társasjáték. Alapvetően kártyákkal és tokenekkel kell játszani. A lényege az, hogy mindenki a játék elején kap egy adott szerepet titokban aminek megadott céljai és képességei vannak. Két csapat van de az egyik csapat nem ismeri a tagjait (jók) de a másik csapat (gonoszak) ismerik egymást. Ezen felül játéktól és karaktertől függően vannak eltérések abban hogy ki kit ismer(het). A játék során a jó karaktereknek el kell érniük valamilyen célt míg a gonosz karaktereknek meg kell akadályozni a jókat ebben anélkül, hogy felfednék hovatartozásukat. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a gonoszoknak úgy kell szóban (!) félerbeszélni és megtéveszteni a jó játokosokat hogy azok a rosszaknak segítsenek és mégse tudják meg ki miatt nem sikerült az adott akció. Gyakorlatilag az egész egy nagy kamufeszt. Mivel egy játék meglehetősen rövid, szabadon váltogathatunk a két játék között, de legalább öt játékosra van szükség ahhoz hogy az egésznek értelme legyen. Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Április 28, 2016 Megosztás Közzétéve: Április 28, 2016 Szia! Engem irj fel mindkettohoz, egyikkel se jatszottam meg, de olvastam roluk es alig varom, hogy kiprobalhassam oket! A tobbieket is batoritanam, hogy probaljak ki! Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Május 1, 2016 Megosztás Közzétéve: Május 1, 2016 Engem is érdekelne, időponttól függően. Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Május 12, 2016 Megosztás Közzétéve: Május 12, 2016 az érdeklődésem fenntartom a 7tengertől függően Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés