Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

FATE ACCELERATED szabályrendszer bemutató mese Július 8-9 by Vassi


Recommended Posts

FATE ACCELERATED szabályrendszer bemutató mese Július 8-9 by Vassi

A "Fate Accelerated" (FAE) a népszerű "Fate Core" univerzális szabályrendszer leegyszerűsített testvére. A fejlesztők olyan játékot akartak létrehozni, amivel bármilyen világban játszhatunk erőfeszítés nélkül. Bárki aki ismeri a szabályokat percek alatt tud karaktert alkotni. Ha a KM és a játékosok úgy akarják, saját világot is találhatnak ki, amihez a könyv remek segítséget nyújt - bár ez már igénybe vehet egy órát legalább.  A játék mechanikája erőteljesen támogatja a szerepjátékot és próbálja a lehető legkevésbé megkötni a játékosok kezét. A te karaktered "az Óperenciás-tenger legelvetemültebb kalóz kapitánya"? Oké. "Szívtipró űr cowboy"? Nem probléma. "A hős lovag aki kihúzta a kőből a kardot"? Legyen!

Úgy vettem észre, hogy Magyarországon csak nagyon kevesen ismerik, miközben nyugatabbra lelkes rajongói táborral rendelkezik. Szeretném minél több emberrel megismertetni a rendszert! Ha lesz elég jelentkező - legalább három játékos - akkor a táborig kitaláljuk, hogy mit játszunk.

Kérdezzetek bátran!

Az 50 oldalas szabálykönyv pdf formátumban, angol nyelven a hivatalos oldalról ingyen letölthető a következő linkre kattintva: http://www.evilhat.com/home/wp-content/uploads/FAE.zip

 

Július 8.  - Tetra                                      

                  - Antail

                  - Scylla

                  - Crowstone

                  - Fülöp

                  - CS

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...