Vassi Közzétéve: Május 6, 2016 Közzétéve: Május 6, 2016 FATE ACCELERATED szabályrendszer bemutató mese Július 8-9 by Vassi A "Fate Accelerated" (FAE) a népszerű "Fate Core" univerzális szabályrendszer leegyszerűsített testvére. A fejlesztők olyan játékot akartak létrehozni, amivel bármilyen világban játszhatunk erőfeszítés nélkül. Bárki aki ismeri a szabályokat percek alatt tud karaktert alkotni. Ha a KM és a játékosok úgy akarják, saját világot is találhatnak ki, amihez a könyv remek segítséget nyújt - bár ez már igénybe vehet egy órát legalább. A játék mechanikája erőteljesen támogatja a szerepjátékot és próbálja a lehető legkevésbé megkötni a játékosok kezét. A te karaktered "az Óperenciás-tenger legelvetemültebb kalóz kapitánya"? Oké. "Szívtipró űr cowboy"? Nem probléma. "A hős lovag aki kihúzta a kőből a kardot"? Legyen! Úgy vettem észre, hogy Magyarországon csak nagyon kevesen ismerik, miközben nyugatabbra lelkes rajongói táborral rendelkezik. Szeretném minél több emberrel megismertetni a rendszert! Ha lesz elég jelentkező - legalább három játékos - akkor a táborig kitaláljuk, hogy mit játszunk. Kérdezzetek bátran! Az 50 oldalas szabálykönyv pdf formátumban, angol nyelven a hivatalos oldalról ingyen letölthető a következő linkre kattintva: http://www.evilhat.com/home/wp-content/uploads/FAE.zip Július 8. - Tetra - Antail - Scylla - Crowstone - Fülöp - CS
tetra Közzétéve: Május 7, 2016 Közzétéve: Május 7, 2016 Mindenképpen érdekel, már szemezgettem a FATE-tel, de mivel generikus rendszer, nehezebb belelátni a konkrétumokba.
Vassi Közzétéve: Május 7, 2016 Szerző Közzétéve: Május 7, 2016 Tetra felírlak a listára! Nyugodtan kérdezz a konkrétumokkal kapcsolatban
Vassi Közzétéve: Május 8, 2016 Szerző Közzétéve: Május 8, 2016 Remek! Akik eddig jelentkeztek azoknak 8-a vagy 9-e jobb? Nyugodtan lehet még jelentkezni, ha úgy alakul mesélek én két este is!
Scylla Közzétéve: Május 8, 2016 Közzétéve: Május 8, 2016 nekem péntek lenne jó, mivel szombat este eredményhirdetés után max éjfélig leszek a táborban...utazunk haza.
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 8, 2016 Közzétéve: Május 8, 2016 Hmm engem is érdekelne ez a játék.
tetra Közzétéve: Május 8, 2016 Közzétéve: Május 8, 2016 Nekem elvileg mindkét nap jó. Attól függ, hogy a DnD5 mese hova húzódik, de erre nem tervezhetek. Ha Scyllának péntek akkor legyen péntek (azaz 8).
Catsmile Közzétéve: Május 12, 2016 Közzétéve: Május 12, 2016 engem szombaton érdekelne a játék, illetve attól függően, hogy a 7tengert mikor fejezzük be (ha még lehet jelentkezni)
Vassi Közzétéve: Május 13, 2016 Szerző Közzétéve: Május 13, 2016 4 órával ezelőtt-kor Catsmile írta: engem szombaton érdekelne a játék, illetve attól függően, hogy a 7tengert mikor fejezzük be (ha még lehet jelentkezni) Szia! Kellene még 2-3 ember akik a szombati mesére jelentkeznek!
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 15, 2016 Közzétéve: Május 15, 2016 Arra lennèk kíváncsi, hogy fogjuk a karikat létrehozni? Ülés elött?
Vassi Közzétéve: Május 15, 2016 Szerző Közzétéve: Május 15, 2016 Hát vártam Fülöp és Tetra karakter ötletére de végül is miért ne kezdhetnénk el. Hamarosan jelentkezek!
tetra Közzétéve: Május 16, 2016 Közzétéve: Május 16, 2016 Jó, csak valaki (CS) már mondott valami mágikusat. De most elolvastam a beszélgetést (CsK nem jelez az oldal, ha vannak üzeneteim)
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés