Dekker Közzétéve: Május 25, 2016 Megosztás Közzétéve: Május 25, 2016 Jó reggelt! Szeretnék egy Trónok Harca táblás társasjátékra játékostársakat toborozni. Témát nyitni nincs jogom, úgyhogy megkérek valakit, hogy varázsoljon nekem egyet. Időpont: csütörtöktől eltérő nap rugalmasan, létszám: 5 + 1 , de akár több alkalom is összejöhet, így nyugodtan lehet továbbra is jelentkezni. Ceripapa Crowstone Hulla Dekker Tetra Catsmile Wolf Link a hozzászóláshoz
Ceripapa Közzétéve: Május 30, 2016 Megosztás Közzétéve: Május 30, 2016 Én szívessen mennék :] Link a hozzászóláshoz
Dekker Közzétéve: Május 30, 2016 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 30, 2016 A létszámot elírtam, akár 6-an is lehet játszani. Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Május 30, 2016 Megosztás Közzétéve: Május 30, 2016 Ez engem is érdekelne, szóval ne felejtsetek el majd szólni, ha ott leszünk! Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 31, 2016 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2016 Nagyon hasonló a játék a sorozathoz, sőt egyes karakterek neve is ismerős, de eddig csak vesztettem a játékban a sunyi szövetséget felrugó és meghunyászkodó játékosok miatt. De ettől függetlenül benne vagyok. Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Május 31, 2016 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2016 Engem érdekelne, csak ne ütközzön a többi programmal (júli 6-7). Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Május 31, 2016 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2016 ha Crowstone megy, akkor már nem lesz 7th Sea... a többi játék kétséges, legyen hát, én is jelentkezem Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 1, 2016 Megosztás Közzétéve: Június 1, 2016 Catsmile nem egész éjszakásra terveztem a 7 tengert de több naposra. Link a hozzászóláshoz
wolf Közzétéve: Június 30, 2016 Megosztás Közzétéve: Június 30, 2016 Ha Crow es Catsmile is jatszik akkor bele fer a 7th Sea jatekidobe szoval ha lehet akkor szivesen kiprobalnam ez a tarsasjatekot. Idéz Link a hozzászóláshoz
Dekker Közzétéve: Július 5, 2016 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 5, 2016 Ok, felírtalak a listára. Az időpontot majd a táborban megbeszéljük! Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés