Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Hivatalos hírek a táborral kapcsolatban


Recommended Posts

Üdv,

Úgy néz ki, megvan az öt csapat,. A tábor maximális elvi csapatszámát elértük, fogunk egyeztetni a helyszínnel, illetve további KM-et keresni, hogy ha van rá mód, további játékosokat engedjünk be a táborba.

Azonban fontos tudni, hogy az elfogadott jelentkezések számítanak, és az elfogadásnál a teljes csapat befizetési sorrendje a döntő. Így még van mód rá, hogy újabb csapat is jelentkezzen, de elfogadni egyelőre öt csapat jelentkezését fogjuk tudni. A befizetéseket legalább hetente kétszer-háromszor fogjuk frissíteni.

Link a hozzászóláshoz

Üdv,

A befizetési határidő jövő péntek, több csapattól még egyetlen befizetés sem érkezett.

A teljes tábortájékoztató ezen a héten ki fog kerülni, de nem várható jelentős változás az elmúlt években megszokott Téli Táboros ütemtervhez képest.

A karakterlapot az észrevételeitekkel és egy újabb extrával (főérték-maximumok és minimumok átlépésének kijelzése) frissítettem, ismét köszönöm @Silver munkáját.

Jó készülődést

Link a hozzászóláshoz

Üdv,

Emlékeztető:

2016. december 1. 23:59-ig a  tt2016@kalandozok.hu címre várjuk a csapat és a karakterek előtörténeteit, valamint az elkészült karaktereket - ezeket a Silver-féle karakterlapon.

A KM-preferenciákról:

- Mivel 6 csapat van, minden csapat alapesetben 30 pontot oszthat el a mesélők között. (Aki nem küld preferenciát, annál automatikusan minden KM 5 pontot kap)

- A határidőt betartó csapatok +2 pontot oszthatnak el (tehát 32-t)

- A legelső beküldő csapat további +2 pontot oszthat el (tehát 34-et), továbbá egy kiválasztott kalandmesterre 12 pontot is adhat (ez komoly előnyt jelent a preferenciák során) (az első csapatot értesíteni fogjuk róla, hogy van +2 pontja...)

- A preferenciák csak akkor válnak érvényessé, ha minden csapattag anyaga beérkezett. (Azaz, ha valamilyen anyag hiányzik a határidőig, akkor ne 32 pontos preferenciát küldjetek, mert nem annyi pontotok lesz)

Kérlek, a határidőt vegyétek komolyan, hogy legyen ideje a mesélőknek felkészülni, illetve egyeztetni veletek, ha szükséges.

 

Jó készülődést!

Link a hozzászóláshoz

Üdv,

mint azt a facebookon tudattuk is, tudunk a sajnálatos esetről, és foglalkozunk is a kérdéssel. Aki tud/szeretne segíteni a helyszínnek, de nem tudja hogyan, keressen engem bátran, tudok adni elérhetőségeket - egyéb információkat.

A táborral kapcsolatban egy-két nap türelmet kérünk, és jelentkezünk a részletekkel.

Senki ne essen kétségbe, lesz Téli Tábor.

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok,

Az idei tábor visszatér a néhány évvel ezelőtti szálláshelyünkre, az Öregbakony turistaházba. A turistaház főépületét kapjuk meg, ahol pont el fogunk férni. A tábordíj nem változik, a reggelit a szálláshely étkezőjében, az ebédet és a vacsorát pedig az újranyitó Pokol Csárdában ejtjük majd meg. 

A hely szűkössége miatt a szobabeosztás a szervezők által történik majd, még ezen a héten.

Köszönjük a megértést és a türelmet!

Link a hozzászóláshoz

Üdv,

 

16.-a van, úgyhogy tartozunk egy KM-Csapat párosítással. Íme:

 

Antail - Mizu

BigMac - KONDA

CS - Ragadozó Retró Gumikacsák

Cz - La Familia

MG - Heroes Of The Pink Pig Pub (HOPPP)

Nekdolan - Nis'gh Astwell Kardjai


Ezen felül a szobabeosztásról:

A szálláshelyen egy kétágyas, egy hatágyas (+1 pótágy) és két tízágyas (+1 +1 pótágy) szoba van.

A kétágyast külön, előre egyeztetett kérés miatt Lozartan és Kriszta kapja. 

A hatágyasban lesznek elszállásolva a KM-ek és az esetlegesen érkező NJK-k.

A hatágyas melletti tízágyasban kerül elszállásolásra majd a Ragadozó Retró Gumikacsák, A HOPPP, valamint a La Familia további két tagja.

A másik tízágyasban kerül elszállásolásra a Mizu, A Nis'gh Astwell Kardjai és a háromfős Konda. (Ez a szoba emlékeink szerint nagyobb, jobb tizenegy főnek).

 

A négy nem kettévágott négy fős csapat esetében oda-vissza csere lehetséges, a többi érintett csapat beleegyezésével, értelmes indokkal. (értelmes indok lehet például a szervezőknek felajánlott rekesz sör is.) Ezt ilyen igény esetén a csevegőben tudjátok megvitatni.

 

Jó készülődést, már csak tizenegyet kell aludni táborig, azaz tizenkettőt új évig!

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...