Antail Közzétéve: Január 23, 2017 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2017 Udv! Ez a tema szolgal arra, hogy leirjatok velemeyeitek a szoszedettel kapcsolatban. Olyan kerdesekre is valaszt varnek, hogy ki mikor hasznalja es hogyan? Milyen strategiaval probaltok egy kifejezest megkeresni, ha esetleg nem talaltok ra valaszt? Van olyan koztetek aki a szoszedet forrasat is fellapozza? Koszonom, udv. Antail Idéz Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Január 24, 2017 Megosztás Közzétéve: Január 24, 2017 Én nagyon örülök neki, már régóta vártam, hogy újra elérhető legyen, és a kereshetőség sokat dob rajta. Ugyan megvan offline formátumban is, ez a fajta filterezés többet tud nyújtani. Az online Ynev térkép után ez lesz a leggyakrabban használt tool-om (a harmadik a névgenerátor). Mindhármat gyakran használom életút meséléshez. Kudos! Idéz Link a hozzászóláshoz
Samil Domos Közzétéve: Január 25, 2017 Megosztás Közzétéve: Január 25, 2017 Hello! Én főleg istenségekre keresek rá. Szerintem amit hasznos lehetne még belerakni azok a különböző fegyverek rövid leírásai a törvénykönyvekből. Sokkal gyorsabban lehet vele keresni mint a pdf-ben. Idéz Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Január 25, 2017 Megosztás Közzétéve: Január 25, 2017 Szóval így néz ki nekem kb 4/7 képernyőre kicsapva a böngésző ablaka: http://imgur.com/a/084Fc Egyfelől nem jól tördelődik az oldal layoutja, másrészt egyáltalán nincs tördelve a szöveg, ami nagyon megnehezíti az olvasást. Idéz Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Január 25, 2017 Szerző Megosztás Közzétéve: Január 25, 2017 Ez altalanos problema. Jelenleg csak egy szelesseget tamogatunk a kalandozos designnal. Alacsony prioritaskent szerepel a dinamikus layout tamogatasa, amig van mas hasznosabb teendom, addig az hattarbe kerul. - Az oldal aljan van egy olyan, hogy Tema. Ott ha atvaltod Defaultra, akkor tordeloset kapsz. Idéz Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Június 5, 2017 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 5, 2017 On 1/25/2017 at 11:33-kor tetra írta: Szóval így néz ki nekem kb 4/7 képernyőre kicsapva a böngésző ablaka: http://imgur.com/a/084Fc Egyfelől nem jól tördelődik az oldal layoutja, másrészt egyáltalán nincs tördelve a szöveg, ami nagyon megnehezíti az olvasást. On 1/25/2017 at 13:13-kor Antail írta: Ez altalanos problema. Jelenleg csak egy szelesseget tamogatunk a kalandozos designnal. Alacsony prioritaskent szerepel a dinamikus layout tamogatasa, amig van mas hasznosabb teendom, addig az hattarbe kerul. - Az oldal aljan van egy olyan, hogy Tema. Ott ha atvaltod Defaultra, akkor tordeloset kapsz. @tetra Javitottam az olvashatosagon mobilon. Idéz Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Január 11, 2019 Szerző Megosztás Közzétéve: Január 11, 2019 Ma frissitettuk a szoszedet adatbazisat! Aki imadja a bovitest az itt jelezze Bitschak, Cundior és Con Salamander megköszönt 3 Idéz Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
Ülj oda az asztaltársasághoz...
Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.