Con Salamander Közzétéve: Április 20, 2023 Közzétéve: Április 20, 2023 Üdv, NYT-s karakteralkotásnál a Harcos, Gladiátor és Fejvadász esetében biztosan nem adja meg a két nyelvismeretet kp nélkül 5-ösön és 4-esen, csak egy darab 5-öst ad. Ez több harcos alkaszt esetében is tapasztalható. Üdv Antail és Daelon kedveli ezt
Antail Közzétéve: Április 20, 2023 Szerző Közzétéve: Április 20, 2023 8 órával ezelőtt-kor Crowstone írta: Akkor jöjjön ide!!!!!! Nincs páncél lehetőség az online felületen. és a fegyverek sincsenek megkülönbőztetve hogy: 1. mágikus 2. jobb vagy ball kezes 3. mester vagy alapfokú használó és a páncéloknál ugyenez 1. mágikus vagy sem 2. mesterfokú használó vagy sem 3. különleges anyagú vagy sem. Ez szuper hasznos lesz, ennek a resznek a megvalositasahoz! Joehetnek meg otletek, hogy lenne a legcelravezetobb, ha kell meg mas is.
Daelon Közzétéve: Április 20, 2023 Közzétéve: Április 20, 2023 5 órával ezelőtt-kor Con Salamander írta: NYT-s karakteralkotásnál a Harcos, Gladiátor és Fejvadász esetében biztosan nem adja meg a két nyelvismeretet kp nélkül 5-ösön és 4-esen, csak egy darab 5-öst ad. Ez több harcos alkaszt esetében is tapasztalható.2 Szerintem nem csak Harcos főkasztnál, a harcművésznél is csak 1 nyelvet ad be, azaz nem kezeli az "ingyen" közös nyelvet. Nekem gyanús, hogy azzal a viszonylag egyszerű huszárvágással kellene megoldani, hogy _minden_ karakterhez illessze be a közös nyelvet 4-es szinten a mostani választhatón felül. Tehát fixen +1 sor. Azt kell jobban ellenőrizni, hogy azok a kasztok, akik kapnak plusz nyelvet, azoknál mennyi a választható ezen felül (azaz nekik a kasztnál beírtból egyet betud-e anyanyelvnek - bár ahogy látom, igen.
tetra Közzétéve: Április 21, 2023 Közzétéve: Április 21, 2023 14 órával ezelőtt-kor Antail írta: Joehetnek meg otletek, hogy lenne a legcelravezetobb, ha kell meg mas is. Méginkább jöhetne valaki, aki összeszedi, hogy a KESZK alapján pontosan milyen értékek és milyen matek vonatkozik a fegyverekre. Mert jól megkavarták, hogy akkor most melyik fegyverrel ki, mikor tud hányszor támadni, és hasonlók. Sneer, Antail, The Eternal Crow Hero és 2 további kalandozó kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 25, 2023 Közzétéve: Április 25, 2023 On 2023. 04. 21. at 8:58-kor tetra írta: Méginkább jöhetne valaki, aki összeszedi, hogy a KESZK alapján pontosan milyen értékek és milyen matek vonatkozik a fegyverekre. Mert jól megkavarták, hogy akkor most melyik fegyverrel ki, mikor tud hányszor támadni, és hasonlók. Te 4-os csak 1x mindegy a szinted.
Piftike Közzétéve: Október 12, 2023 Közzétéve: Október 12, 2023 A karaktergenerálóval kapcsolatban kérdezem, hogy alkarvédőt, illetve a vérteket hol lehet felvenni? Próbáltam tárgyként, de úgy nem jelent meg a nyomtatási karakterlapon a megfelelő részeken, csak (nyilván) a felszerelésnél. Köszi előre is a segítséget.
Shalafi del Necro Közzétéve: Október 18, 2023 Közzétéve: Október 18, 2023 Szervusztok a lombhullás árvái kasztnál megjelenik a 180% de nem lehet belőle osztani. Nem járna neki amúgy, szóval vlaszeg csak az a bug, hogy megjelenik. tetra, Antail és Con Salamander kedveli ezt
Antail Közzétéve: Május 6, 2024 Szerző Közzétéve: Május 6, 2024 A nyomtatasi kep funkcion javitottunk. Most mar pdf-et tolt le, ami tetszes szerint nyomtathato Nekem a kedvencem a 2 oldal 1 A4es oldalon nezet. Daelon, tetra és Con Salamander kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: November 7, 2024 Közzétéve: November 7, 2024 Hiányolok egy HBG-s karaktert az Abasziszi Gladiátort. Ugyan tápos karakter mert 4 fegyverhasználat helyett csak 1-hez ért de ahhoz mester fokon már első szinten. tetra és Sneer kedveli ezt
tetra Közzétéve: November 8, 2024 Közzétéve: November 8, 2024 Nem nehéz felvenni egy új kasztot, de felmerül a kérdés, hogy hogy egyezteti az ember össze a "csak azzal a fegyverrel akar harcolni" és a "minden másban megegyezik az alapkaszttal" mondatokat, mivel a gladiátor kap további fegyverhasználatokat további szinteken. @MagyarGergelymint karialkotó bizottság mit gondolsz erről?
Daelon Közzétéve: November 9, 2024 Közzétéve: November 9, 2024 21 órával ezelőtt-kor tetra írta: Nem nehéz felvenni egy új kasztot, de felmerül a kérdés, hogy hogy egyezteti az ember össze a "csak azzal a fegyverrel akar harcolni" és a "minden másban megegyezik az alapkaszttal" mondatokat, mivel a gladiátor kap további fegyverhasználatokat további szinteken. @MagyarGergelymint karialkotó bizottság mit gondolsz erről? Hoi, ugyan nem én vagyok megszólítva, de szerintem azt jelenti, hogy az első szinten kapott 4 AF fegyverhasználatot cserélni be 1 MF fegyverhasználatra, de a későbbi fejlődési opciók megmaradnak. Szóval van kedvenc fegyvere, amivel alszik, de a többit is megtanulja használni.
Shen Közzétéve: November 9, 2024 Közzétéve: November 9, 2024 Akkor 4. szinten kapna még egy fegyver használatot mesterfokon? Szerintem biztos nem így gondolták.
tetra Közzétéve: November 9, 2024 Közzétéve: November 9, 2024 48 perccel ezelőtt-kor Shen írta: Akkor 4. szinten kapna még egy fegyver használatot mesterfokon? Szerintem biztos nem így gondolták. Ezek a fejlődéseket én mindig megpróbáltam meccselni meglévő fegyverhasználathoz, így az az Mf csak simán ugrik.
Shen Közzétéve: November 10, 2024 Közzétéve: November 10, 2024 2. szinten a gladiátor kap egyet alapfokon (meg persze negyediken is de az most nem számít), gondolom az emelkedne mesterfokra ez esetben. Az a gondom vele, hogy így túl erős lenne szerintem. Ha meg nem kap semmilyen más fegyverhasználatot csak azt az induló egyet Mf-en akkor meg gyenge mert valójában csak 1-3. szint között jelent előnyt neki utána a sima gladiátor már jobb lesz. Szintenként kapott képzettségekkel ez a gond. Sokkal jobb lenne ha szintenként csak (több) kp-t kapnának a kasztok.
MagyarGergely Közzétéve: November 11, 2024 Közzétéve: November 11, 2024 On 2024. 11. 08. at 11:48-kor tetra írta: Nem nehéz felvenni egy új kasztot, de felmerül a kérdés, hogy hogy egyezteti az ember össze a "csak azzal a fegyverrel akar harcolni" és a "minden másban megegyezik az alapkaszttal" mondatokat, mivel a gladiátor kap további fegyverhasználatokat további szinteken. @MagyarGergelymint karialkotó bizottság mit gondolsz erről? Üdv! Én azt gondolom, hogy azt kell alkalmazni ami oda le van írva. Azaz az abasziszi gladiátor alkaszt 1. Tsz-en csak egy fegyverhasználatot kap, de azt Mf-on. Utána meg már mindent ugyanúgy mint az 1TK-s gladiátor. Az, hogy nem szívesen vesz kézbe mást, szerintem pontosan azt jelenti, amit: azt az egyet szereti ami a sajátja, azt alkalmazza leginkább, de persze mást is megtanulhat... így kell játszani vele. The Eternal Crow Hero, Shalafi del Necro, Antail és 2 további kalandozó kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: December 4, 2024 Közzétéve: December 4, 2024 Még egy kérdés az Ilanori Védelmező kasztot sem kívánjátok felvenni a játszható kasztok közé? Tudom csak említést tesznek róla a HBG-ben viszont valahol láttam kidolgozva azt hiszem kalandor krónikán de ez nem bíztos. Talán @MagyarGergely többet tud róla. Shalafi del Necro kedveli ezt
Daelon Közzétéve: December 4, 2024 Közzétéve: December 4, 2024 2 verziót ismerek, egyet én írtam, a másikat nem tudom ki. Szerintem a cikkek közt mindkettő fenn van. Nem hivatalos kasztok nincsenek a karigenerálóban, mert nem sikerült Karakteralkotó Bizottságot alapítani, akik döntenek egyes kasztok befogadhatóságáról. The Eternal Crow Hero, Antail, MagyarGergely és 2 további kalandozó kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: December 5, 2024 Közzétéve: December 5, 2024 Ez érdekes mert pl az Abasziszi gladiátor hivatalos sőt a Tőrtáncos is bár eme utóbbi esetében nem emlékszem melyik Rúnában jelent meg, S még sincs benne a karakteralkotóban. S igaz csak félhivatalos, mert említve van kidolgozva akkor csak általad.
Daelon Közzétéve: December 5, 2024 Közzétéve: December 5, 2024 Jómagam Rúna kasztokkal nem foglalkoztam, azon kívül, ami az én itthon játékomban előkerült. Ennek okán én nem mértem fel, hogy mi van benne a karialkotóban. Amikor nekem kellett a Felice-papnő, azt megcsináltam és tetra be is illesztette. Az aszisz gladiátorról pont múltkor láttam eszmecserét valahol, szóval az szerintem folyamatban lévőnek tekinthető. Ha van listád és Rúna hivatkozásod, akkor nem túl nagy erőlködéssel össze tudom rakni a karialkotóhoz kell alapot, amit tetra tud bepakolni, alkalomadtán. The Eternal Crow Hero kedveli ezt
tetra Közzétéve: December 5, 2024 Közzétéve: December 5, 2024 5 órával ezelőtt-kor The Eternal Crow Hero írta: Ez érdekes mert pl az Abasziszi gladiátor hivatalos És be is került, csak emiatt nem toltunk külön deployt, szóval a mostan kötelező javítással került be automatikusan, szóval csak négy órával később kellett volna megnézned Sneer, The Eternal Crow Hero, Daelon és 1 további kalandozó kedveli ezt
Con Salamander Közzétéve: December 6, 2024 Közzétéve: December 6, 2024 21 órával ezelőtt-kor The Eternal Crow Hero írta: Ez érdekes mert pl az Abasziszi gladiátor hivatalos sőt a Tőrtáncos is bár eme utóbbi esetében nem emlékszem melyik Rúnában jelent meg, S még sincs benne a karakteralkotóban. S igaz csak félhivatalos, mert említve van kidolgozva akkor csak általad. Crow, Az a kijelentés, hogy "nem hivatalosak nincsenek benne" nem egyenlő azzal, hogy "minden szabálykönyvben említett benne van". Még azzal sem, hogy "minden szabálykönyvben kidolgozott benne van". És még azt sem jelenti továbbá, hogy "minden rúnában kidolgozott kaszt benne van". Én pl. nem szeretem a kaprot, pedig lehet kapni itt a kisboltban. De ettől még nem mondható ki, hogy szeretem az összes többi fűszert, amit lehet kapni itt a kisboltban. Szóval szerintem próbálj kicsit konkrétabb lenni, ha szeretnél valamit, valahogy így: "Figyi, hiányzik az Abasziszi Gladiátor, amit a HBG X. oldalán találtam, és ilyet szeretnék hozni Téli Táborra, mert engedélyezett. Be fog kerülni valamikor?" (Amint látod, ha ilyen jellegű "hiányosság" van, azt igyekszik a csapat pótolni) Ha meg azt szeretnéd, hogy "minden hivatalos" bekerüljön, akkor kezdjük azzal, hogy definiálod, szerinted mi a hivatalos, minek kellene benne lennie, és meg lehet nézni, ahhoz képest mi van benne, és mi nincs. Amúgy pl. a tőrtáncost nem szoktuk engedélyezni tudomásom szerint a kalandozok.hu rendezvényein, és a fő motiváció tudomásom szerint továbbra is az, hogy a karialkotó a kalandozok.hu rendezvényeit támogassa. Üdv Daelon és The Eternal Crow Hero kedveli ezt
tetra Közzétéve: December 6, 2024 Közzétéve: December 6, 2024 Amúgy kasztokat hozzáadni viszonylag triviális, főleg az újraírt képzettségrendszerrel, és kasztokat letiltani rendezvényekre egyértelműen triviális, szóval csapassátok nyugodtan. MG a nem hivatalos Karakteralkotó Bizottság™, ha bizonytalanság van, tessék őt kergetni. Daelon, MagyarGergely, The Eternal Crow Hero és 1 további kalandozó kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: December 8, 2024 Közzétéve: December 8, 2024 On 2024. 12. 04. at 20:00-kor The Eternal Crow Hero írta: Még egy kérdés az Ilanori Védelmező kasztot sem kívánjátok felvenni a játszható kasztok közé? Tudom csak említést tesznek róla a HBG-ben viszont valahol láttam kidolgozva azt hiszem kalandor krónikán de ez nem bíztos. Talán @MagyarGergely többet tud róla. On 2024. 12. 06. at 11:10-kor Con Salamander írta: Crow, Az a kijelentés, hogy "nem hivatalosak nincsenek benne" nem egyenlő azzal, hogy "minden szabálykönyvben említett benne van". Még azzal sem, hogy "minden szabálykönyvben kidolgozott benne van". És még azt sem jelenti továbbá, hogy "minden rúnában kidolgozott kaszt benne van". Én pl. nem szeretem a kaprot, pedig lehet kapni itt a kisboltban. De ettől még nem mondható ki, hogy szeretem az összes többi fűszert, amit lehet kapni itt a kisboltban. Szóval szerintem próbálj kicsit konkrétabb lenni, ha szeretnél valamit, valahogy így: "Figyi, hiányzik az Abasziszi Gladiátor, amit a HBG X. oldalán találtam, és ilyet szeretnék hozni Téli Táborra, mert engedélyezett. Be fog kerülni valamikor?" (Amint látod, ha ilyen jellegű "hiányosság" van, azt igyekszik a csapat pótolni) Ha meg azt szeretnéd, hogy "minden hivatalos" bekerüljön, akkor kezdjük azzal, hogy definiálod, szerinted mi a hivatalos, minek kellene benne lennie, és meg lehet nézni, ahhoz képest mi van benne, és mi nincs. Amúgy pl. a tőrtáncost nem szoktuk engedélyezni tudomásom szerint a kalandozok.hu rendezvényein, és a fő motiváció tudomásom szerint továbbra is az, hogy a karialkotó a kalandozok.hu rendezvényeit támogassa. Üdv Szóval megkérdeztem hogy bekerül e aztán válaszoltam egy kérdésre amit idéztél. S pont nem a Tőrtáncost hanem az Ilanoei Védelmezőt kérdeztem. De idézhetném Tetrát aki On 2024. 12. 05. at 18:45-kor tetra írta: És be is került, csak emiatt nem toltunk külön deployt, szóval a mostan kötelező javítással került be automatikusan, szóval csak négy órával később kellett volna megnézned Ezt válaszolta. De azért köszönöm mindenki aktív hozzászólását. Sok új infót kap az ember. Con Salamander kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés