Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Recommended Posts

NYOLC elfogadott csapat van... És csak az utalások kb egyharmadánál okozott gondot az újabb rendszer (pl. hogy a póló feláras, vagy hogy lehet többféle szállásopcióval jelentkezni). Úgy látszik, nem csak a szervezők várják már nagyon a tábort. Engem nagyon meglepett, hogy ilyen sokan jelentkeztek és fizettek be kevesebb, mint egy hét leforgása alatt. :)

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Iden is lehet majd szamitani ST-os ejszakai meselesekre. A szokasos kult csapatomra szamitok egy estere es szeretnek egy tulelesi eselyekre nem nagyon hagyatkozo csapatot is osszerakni egy adhoc Eclipse Phase kalandhoz is. A maradek 2 estebol egyre eligerkeztem mar, igy marad egy este egy kozkivanatra valasztott rendszerben. Ezt meg van idonk leboltolni, de mar johetnek otletek, ha valaki csatlakozni szeretne. 

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz
TAO   

EP-re én is feliratkoznék feltételesen (azért feltételesen, mert attól függ, hogy bírja majd a fejem a tábori modult, néha nap végére csak fetrengeni tudok a saját nyálamban :D ).

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz
TAO   
4 órával ezelőtt-kor Antail írta:

Ismét megszólaltattam két nyári tábor mesélőt a rádióban, fogadjátok szeretettel tippjeiket az idei karakteralkotással kapcsolatban:

 

Baszki, most hallgattam, pedig azt hittem, idén megúszom a négyesfekvőt! :hiszti: :mrgreen:

A karakteralkotásról és a modulról elhangzott információk és tippek tényleg hasznosak, egyetértek velük!

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

tetra: köszi az ötletet, talonba teszem. A Warhammer Fantasy mondjuk sztem elég rendszerkedős, este, egész napos M* után már nem biztos, hogy beveszi a lelkünk. Ez is csak egy fantasy, még ha egy kicsit sötétebb és elvontabb is, mint a zöld.  Ettől persze még nincs akadálya, betáraztam a lehetőségek közé. 

Más ötlet esetleg?

Amúgy jelzem, hogy nehezen tartom a 4 órás kaland időfolyamot. Sokszor a felét sem tudjuk lejátszani a kalandnak. Csak az elvárások menedzsmentjének szintjén említem, akik nálam szoktak játszani, azok képben vannak. Mondjuk a tavalyi Chtulhu már egy kicsit erős volt... :) A kaland tizedéig sikerült eljutni. Ezt azért majd próbálom elkerülni. :oops:

 

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz
wolf   

WHF az nekem is bejonne,kerdeztem Crowstone-t meselne-e de meg nem jott visszajelzes.Ha minden igaz CS-t is erdekelne,szoval  Tetraval mar harman lennek.De ha WHF nem jon ossze akkor egy Cthulhu engem is erdekelne.Errol jut eszembe Felon mintha igertel volna egy Cthuluhus bogret nehany honappal ezelott. :)

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Réq, Catsmile: ok, Kutulu is felkerült az opciók közé. Én még gondolkodom valami humoros rpg-n is, ami nem Paranoia (az már 2x volt)... Esetleg Floating Vagabond? Vagy akár megpróbálhatunk egy újabb kör KAMB-ot is, hisz az utolsó is jól sikerült és már jó rég volt. Még vmi elborult ötlet?

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Szia,

A csapat karaktereivel egyutt irtok egy listat, amiben minden KM szerepel, es 0-10ig kaphatnak pontot. Az osszpontszam KMek szama * 5, szerintem igy praktikus ugy kezdeni, hogy minden KM 5os, aztan pakolgatni a pontokat. Jarnak extra pontok is, errol majd lesz info kesobb. A KMek ugyanezt csinaljak majd a csapatokkal, es a ket pontozasbol kikeressuk a tabor szinten idealis teljes parositast.

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz
tetra   

Komplex operációkutatás folyik a háttérben!! CS módszerével ellentétben én inkább a találd ki kit akarsz, kit nem akarsz, akkor megvannak a 10 és 0 pontosok, utána lehet szét kenni a többit szimpátia alapján. De ha nem ismered a rendszert akkor valószínűleg nem jártál még táborban, tehát viszonylag kevés mesélőről lesz tapasztalatod, szóval talán nehezebb lesz.

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz
Jadis   

Sziasztok!

Esetleg lenne olyan vállalkozó kedvű és szabadidővel rendelkező kalandor, aki szerda este elhozna engem a reptérről? Busszal a Tesco magasságáig el tudok menni, csak BKV-MÁV kombóval 2,5 óra az út a kastélyhoz.

Ami miatt sok xp-s a küldetés, hogy 18:35-kor száll le a gépem, vagyis 19:00 előtt nem leszek a Tesconál. 

Gáláns felajánlásokat a szállításomra itt vagy pszi üzenetben várok. 

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Ezzel az a gond, hogy nem nagyon lesz mikor. A szerda este kiesik, onnantól minden este foglalt már. Meglátjuk, lesz-e valahol játékra idő/rés.

Mindenesetre köszi az érdeklődést. Ez mindenkire igaz, akik korábban jelentkeztek. Ha mégis lesz valami, azt a helyszínen összehozzuk. 

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz
TAO   
3 órával ezelőtt-kor Con Salamander írta:

Mikor lesz KM-kiosztas?

Még a héten. Ha minden jól megy, talán már a holnapi nap folyamán.

Utána megkezdődnek az egyéni KM-csapat egyeztetések.

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×