Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Csevegő


Recommended Posts

NYOLC elfogadott csapat van... És csak az utalások kb egyharmadánál okozott gondot az újabb rendszer (pl. hogy a póló feláras, vagy hogy lehet többféle szállásopcióval jelentkezni). Úgy látszik, nem csak a szervezők várják már nagyon a tábort. Engem nagyon meglepett, hogy ilyen sokan jelentkeztek és fizettek be kevesebb, mint egy hét leforgása alatt. :)

Link a hozzászóláshoz

Iden is lehet majd szamitani ST-os ejszakai meselesekre. A szokasos kult csapatomra szamitok egy estere es szeretnek egy tulelesi eselyekre nem nagyon hagyatkozo csapatot is osszerakni egy adhoc Eclipse Phase kalandhoz is. A maradek 2 estebol egyre eligerkeztem mar, igy marad egy este egy kozkivanatra valasztott rendszerben. Ezt meg van idonk leboltolni, de mar johetnek otletek, ha valaki csatlakozni szeretne. 

Link a hozzászóláshoz
4 órával ezelőtt-kor Antail írta:

Ismét megszólaltattam két nyári tábor mesélőt a rádióban, fogadjátok szeretettel tippjeiket az idei karakteralkotással kapcsolatban:

 

Baszki, most hallgattam, pedig azt hittem, idén megúszom a négyesfekvőt! :hiszti: :mrgreen:

A karakteralkotásról és a modulról elhangzott információk és tippek tényleg hasznosak, egyetértek velük!

Link a hozzászóláshoz

tetra: köszi az ötletet, talonba teszem. A Warhammer Fantasy mondjuk sztem elég rendszerkedős, este, egész napos M* után már nem biztos, hogy beveszi a lelkünk. Ez is csak egy fantasy, még ha egy kicsit sötétebb és elvontabb is, mint a zöld.  Ettől persze még nincs akadálya, betáraztam a lehetőségek közé. 

Más ötlet esetleg?

Amúgy jelzem, hogy nehezen tartom a 4 órás kaland időfolyamot. Sokszor a felét sem tudjuk lejátszani a kalandnak. Csak az elvárások menedzsmentjének szintjén említem, akik nálam szoktak játszani, azok képben vannak. Mondjuk a tavalyi Chtulhu már egy kicsit erős volt... :) A kaland tizedéig sikerült eljutni. Ezt azért majd próbálom elkerülni. :oops:

 

Link a hozzászóláshoz

Szia,

A csapat karaktereivel egyutt irtok egy listat, amiben minden KM szerepel, es 0-10ig kaphatnak pontot. Az osszpontszam KMek szama * 5, szerintem igy praktikus ugy kezdeni, hogy minden KM 5os, aztan pakolgatni a pontokat. Jarnak extra pontok is, errol majd lesz info kesobb. A KMek ugyanezt csinaljak majd a csapatokkal, es a ket pontozasbol kikeressuk a tabor szinten idealis teljes parositast.

Link a hozzászóláshoz

Komplex operációkutatás folyik a háttérben!! CS módszerével ellentétben én inkább a találd ki kit akarsz, kit nem akarsz, akkor megvannak a 10 és 0 pontosok, utána lehet szét kenni a többit szimpátia alapján. De ha nem ismered a rendszert akkor valószínűleg nem jártál még táborban, tehát viszonylag kevés mesélőről lesz tapasztalatod, szóval talán nehezebb lesz.

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Esetleg lenne olyan vállalkozó kedvű és szabadidővel rendelkező kalandor, aki szerda este elhozna engem a reptérről? Busszal a Tesco magasságáig el tudok menni, csak BKV-MÁV kombóval 2,5 óra az út a kastélyhoz.

Ami miatt sok xp-s a küldetés, hogy 18:35-kor száll le a gépem, vagyis 19:00 előtt nem leszek a Tesconál. 

Gáláns felajánlásokat a szállításomra itt vagy pszi üzenetben várok. 

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...