Antail Közzétéve: Április 2, 2017 Közzétéve: Április 2, 2017 Itt mindent meg lehet vitatni. Az első kérdésre a válasz: a karakteralkotás április derekán érkezik.
Daelon Közzétéve: Április 7, 2017 Közzétéve: Április 7, 2017 On 2017. 04. 03. at 0:37-kor Antail írta: Az első kérdésre a válasz: a karakteralkotás április derekán érkezik. Addig is jöhetne egy teaser a trailer előtt Egy cím esetleg. Vagy egy poszter
Con Salamander Közzétéve: Április 20, 2017 Közzétéve: Április 20, 2017 NYOLC elfogadott csapat van... És csak az utalások kb egyharmadánál okozott gondot az újabb rendszer (pl. hogy a póló feláras, vagy hogy lehet többféle szállásopcióval jelentkezni). Úgy látszik, nem csak a szervezők várják már nagyon a tábort. Engem nagyon meglepett, hogy ilyen sokan jelentkeztek és fizettek be kevesebb, mint egy hét leforgása alatt.
TAO Közzétéve: Április 20, 2017 Közzétéve: Április 20, 2017 Engem is! Ilyen gyorsan még sohasem haladt a táborjelentkezés a Hetedkorban. Ezt ómennek tekintem, és tekerek még egyet a modul nehézségi fokozatán...
Sir Thomas Közzétéve: Április 20, 2017 Közzétéve: Április 20, 2017 Iden is lehet majd szamitani ST-os ejszakai meselesekre. A szokasos kult csapatomra szamitok egy estere es szeretnek egy tulelesi eselyekre nem nagyon hagyatkozo csapatot is osszerakni egy adhoc Eclipse Phase kalandhoz is. A maradek 2 estebol egyre eligerkeztem mar, igy marad egy este egy kozkivanatra valasztott rendszerben. Ezt meg van idonk leboltolni, de mar johetnek otletek, ha valaki csatlakozni szeretne.
tetra Közzétéve: Április 21, 2017 Közzétéve: Április 21, 2017 EP mindenképpen érdekel, az egy amiben szerepeltem eléggé szétrobbantotta az elmém Ha már nem kell túlélés, WHF?
TAO Közzétéve: Április 21, 2017 Közzétéve: Április 21, 2017 EP-re én is feliratkoznék feltételesen (azért feltételesen, mert attól függ, hogy bírja majd a fejem a tábori modult, néha nap végére csak fetrengeni tudok a saját nyálamban ).
TAO Közzétéve: Április 26, 2017 Közzétéve: Április 26, 2017 4 órával ezelőtt-kor Antail írta: Ismét megszólaltattam két nyári tábor mesélőt a rádióban, fogadjátok szeretettel tippjeiket az idei karakteralkotással kapcsolatban: Baszki, most hallgattam, pedig azt hittem, idén megúszom a négyesfekvőt! A karakteralkotásról és a modulról elhangzott információk és tippek tényleg hasznosak, egyetértek velük!
Sir Thomas Közzétéve: Április 26, 2017 Közzétéve: Április 26, 2017 tetra: köszi az ötletet, talonba teszem. A Warhammer Fantasy mondjuk sztem elég rendszerkedős, este, egész napos M* után már nem biztos, hogy beveszi a lelkünk. Ez is csak egy fantasy, még ha egy kicsit sötétebb és elvontabb is, mint a zöld. Ettől persze még nincs akadálya, betáraztam a lehetőségek közé. Más ötlet esetleg? Amúgy jelzem, hogy nehezen tartom a 4 órás kaland időfolyamot. Sokszor a felét sem tudjuk lejátszani a kalandnak. Csak az elvárások menedzsmentjének szintjén említem, akik nálam szoktak játszani, azok képben vannak. Mondjuk a tavalyi Chtulhu már egy kicsit erős volt... A kaland tizedéig sikerült eljutni. Ezt azért majd próbálom elkerülni.
Niobe Közzétéve: Április 28, 2017 Közzétéve: Április 28, 2017 Sir Tom: Esetleg egy újabb próbálkozás a Chtulhu-val? Én mindenképpen vevő lennék rá!
wolf Közzétéve: Április 28, 2017 Közzétéve: Április 28, 2017 WHF az nekem is bejonne,kerdeztem Crowstone-t meselne-e de meg nem jott visszajelzes.Ha minden igaz CS-t is erdekelne,szoval Tetraval mar harman lennek.De ha WHF nem jon ossze akkor egy Cthulhu engem is erdekelne.Errol jut eszembe Felon mintha igertel volna egy Cthuluhus bogret nehany honappal ezelott.
Sir Thomas Közzétéve: Április 29, 2017 Közzétéve: Április 29, 2017 Réq, Catsmile: ok, Kutulu is felkerült az opciók közé. Én még gondolkodom valami humoros rpg-n is, ami nem Paranoia (az már 2x volt)... Esetleg Floating Vagabond? Vagy akár megpróbálhatunk egy újabb kör KAMB-ot is, hisz az utolsó is jól sikerült és már jó rég volt. Még vmi elborult ötlet?
tetra Közzétéve: Május 2, 2017 Közzétéve: Május 2, 2017 Ha már humoros, akkor lehetne Everyone is John is.
Logan Közzétéve: Május 2, 2017 Közzétéve: Május 2, 2017 Valaki elmagyarázná nekem kezdőnek, hogy a kalandmesterválasztás hogyan zajlik? hol kell azt, mikor lehet?
Con Salamander Közzétéve: Május 3, 2017 Közzétéve: Május 3, 2017 Szia, A csapat karaktereivel egyutt irtok egy listat, amiben minden KM szerepel, es 0-10ig kaphatnak pontot. Az osszpontszam KMek szama * 5, szerintem igy praktikus ugy kezdeni, hogy minden KM 5os, aztan pakolgatni a pontokat. Jarnak extra pontok is, errol majd lesz info kesobb. A KMek ugyanezt csinaljak majd a csapatokkal, es a ket pontozasbol kikeressuk a tabor szinten idealis teljes parositast.
TAO Közzétéve: Május 3, 2017 Közzétéve: Május 3, 2017 Logan: CS leírta röviden, de lesz bővebb tájékoztatás is a hírekben!
tetra Közzétéve: Május 3, 2017 Közzétéve: Május 3, 2017 Komplex operációkutatás folyik a háttérben!! CS módszerével ellentétben én inkább a találd ki kit akarsz, kit nem akarsz, akkor megvannak a 10 és 0 pontosok, utána lehet szét kenni a többit szimpátia alapján. De ha nem ismered a rendszert akkor valószínűleg nem jártál még táborban, tehát viszonylag kevés mesélőről lesz tapasztalatod, szóval talán nehezebb lesz.
Jadis Közzétéve: Június 12, 2017 Közzétéve: Június 12, 2017 Sziasztok! Esetleg lenne olyan vállalkozó kedvű és szabadidővel rendelkező kalandor, aki szerda este elhozna engem a reptérről? Busszal a Tesco magasságáig el tudok menni, csak BKV-MÁV kombóval 2,5 óra az út a kastélyhoz. Ami miatt sok xp-s a küldetés, hogy 18:35-kor száll le a gépem, vagyis 19:00 előtt nem leszek a Tesconál. Gáláns felajánlásokat a szállításomra itt vagy pszi üzenetben várok.
Jadis Közzétéve: Június 12, 2017 Közzétéve: Június 12, 2017 Köszönöm Réq-nak a felajánlást, az xp-t majd a KM-mel egyeztetjük.
Neko Közzétéve: Június 12, 2017 Közzétéve: Június 12, 2017 Sirtom - Ha nem ütközik mással, egy Chtulhu-ba esetleg egy humoros rpg-be én is szívesen beszállnék, ha lehet...
Sir Thomas Közzétéve: Június 12, 2017 Közzétéve: Június 12, 2017 Ezzel az a gond, hogy nem nagyon lesz mikor. A szerda este kiesik, onnantól minden este foglalt már. Meglátjuk, lesz-e valahol játékra idő/rés. Mindenesetre köszi az érdeklődést. Ez mindenkire igaz, akik korábban jelentkeztek. Ha mégis lesz valami, azt a helyszínen összehozzuk.
TAO Közzétéve: Június 14, 2017 Közzétéve: Június 14, 2017 3 órával ezelőtt-kor Con Salamander írta: Mikor lesz KM-kiosztas? Még a héten. Ha minden jól megy, talán már a holnapi nap folyamán. Utána megkezdődnek az egyéni KM-csapat egyeztetések.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés