Lozartan Közzétéve: Június 24, 2017 Közzétéve: Június 24, 2017 Üdv! Kicsit későn vettem észre, de ha esetleg még beférnék, jelentkezek. A hozott (megformált) érzelem ebben az esetben a REMÉNYTELENSÉG.
Sir Thomas Közzétéve: Június 24, 2017 Szerző Közzétéve: Június 24, 2017 Vminek a hianya nem igazan jo. Esetleg beletorodes? Viszont te volnal a 7. jatekos, ezert nem garantalom a reszvetelt, csak, ha vki kiesik.
Sir Thomas Közzétéve: Június 25, 2017 Szerző Közzétéve: Június 25, 2017 Nem az igazi, erzelmet kernek, nem allapotot. keresgelj meg egy picit lsz.
Sir Thomas Közzétéve: Június 28, 2017 Szerző Közzétéve: Június 28, 2017 Catsmile: OK, ez rendben. Többiek, akik még nem választottak: mi a helyzet? Nem jöttök?
Bitschak Közzétéve: Június 28, 2017 Közzétéve: Június 28, 2017 Szia Sir Thomas! Az én választottam a "harag" lenne, már ha megfelel.
Sir Thomas Közzétéve: Július 3, 2017 Szerző Közzétéve: Július 3, 2017 Szia! Koszi, de ez nem az igazi (nem erzelem). Volna kedved keresni valami mast?
Andoron Közzétéve: Július 4, 2017 Közzétéve: Július 4, 2017 A poen az, hogy hivatalos oldalon kerestem ra, hogy mik az erzelmek Akkor legyen melankolia
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés