Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

M.A.G.U.S. Csapatkereső - Szervező


Antail

Recommended Posts

Üdvözletem!

Ez a fórumtéma arra fog szólgálni, hogy csapatokat össz tudjunk hozni!

Érkezett is már egy kérés:

Marcelltől, újpesten lakik, Pesten keres partit magának egy másik ismerősével együtt. Az új rendszerben!

Akikhez beállhatnának játszani, vagy más is keresne ogl pertit az jelezze kérem, és a továbbiakat intézem!

üdv:

Link a hozzászóláshoz

Nekunk majd lesz egy partynk Debrecenben, 2005 elejetol. LordRufus, es en is benne vagyunk. Nem csak mi, de meg sok baratunk is van ott, de jo lenne, ha meg lennenk egy kicsit tobben. Noi JK-kat is szivesen varunk. Az atlag kor az 14, 15 ev, de johetnek nagyobbak, kisebbek is. En peldaul 13 eves vagyok! Majd kerdzzetek meg LordRufus "kollegam"-at, hogy mit kell tenni ahhoz, hogybelephessel. Engem is lehet nyugodtan kerdezni, ugyanazt fogjuk valszolni. Ennek persze vannak elonyei, de felelossegei is akadnak.

Link a hozzászóláshoz

Üdv mindenki!!

Pécsen lenne egy elég jól összeszokott kis társaság, melynek fő építőkövei az innen egy idelye lelépett Kyr, illetve a néhanapján aktív dio27.

Várnánk minden jelentkezőt, aki játszani szeretne. Életkor lényegtelen, mi 17-18 körül vagyunk, de kisebbek, vénebbek jöhetnek. Ha jól tudom nem sokan vagyunk a környékről, de azért jó lenne, ha jönnétek.

Nah, ennyi voltam... :arrow:

Link a hozzászóláshoz

javaslom lépj kapcsolatba a Dark Zalaiakkal :)

Dark Cz vagy Sneer bácsit keresd :D esetleg Crowstone-t, ha közelben van. ja Gem Kapocs is zalai, de ő úgyis elfelejti másnapra, ha beszélsz vele, szóval nem az ideális partner a kapcsolatfelvételre :lol:

just kidding, Gem ;)

TAO

Link a hozzászóláshoz

Még jó hogy kidding wazeg meg megverlek :D :D

Areir: Azt tudom neked mondani, hogy minden szombaton délután két órától a Honvéd Kaszinóban működik a Dagadt Denevér szerepjáték klubb. Ott játszhatsz illetve mesélhetsz szombatonként, illetve az előre egyeztett időpontokban. Mégvalami...ööö...valaki mondja meg a jóembernek a mobilszámomat mer én biztos hogy nem jót adnék meg :D Azért megpróbálom: 0620-955-08-62 Ha ez a szám nem jó akkor a 955-öt cseréld ki 599-re :D Szóval lényeg hogy ezenelérsz és meg tudjuk beszélni, hgy hol találkozzunk ha esetlg nem ismered a Honvéd kaszinót, vagyis másnéven HEMOt.

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Nekünk van egy kis csapatunk akikkel szoktunk játszani, bár rendszeresnek nem nevezném, amikor van időnk, akkor összehozunk egy hosszabb játékot. Most is lesz egy Augusztusban. Ha valakit érdekel küldjön üzit nekem. Én fogok mesélni... :wink:

Ja és Budapesten vagyunk.

Link a hozzászóláshoz

Hi all,

én Bp-en lakom, már jó ideje nem játszottam, de ha lenne 1 csapat akikhez be tudnék ugrani néhanapján....és akiket nem zavarna egy "kezdő" botlásai....azért gyorsan tanulok, vagy legalábbis igyekszem.

Az új rendszert nem ismerem, mi még a "Nagy Ződdel nyomattuk.

bye,

bay

Link a hozzászóláshoz

Argos érdekelne, de jó lenne tudni, milyen partiba mennék.

Thya mennék én Szolnokra, csak hát pesti vagyok :oops:

Meg hát egészáru jegyet kell vennem :roll:

De sok sikert előre... asszem tudok ott egy-két havert... majd rájuk kérdezek. ( Csak igérd meg, hogy newm teljesítesz szint alatt, és hát Õk az Én haverjaim :twisted: :twisted: :twisted: )

Link a hozzászóláshoz

Jagger gyűjthetnéd nekem a Szolnoki szerepjátékosokat, mert ritkák mint a fehér holló. Vagy csak én kerülöm el őket tehetségesen, nem tudom. :roll: Bár ma láttam az egyik könyvesboltban egy pasit aki az újfajta Törvénykönyvet nézegette, de csak nem szólítottam le. :?

Egyébként tervben van még év közben egy két Pesti kituccanás is, de mégis az lenne az igazi ha helyben is lenne valami játék. Ott van pl Dragon. De ki tudja mennyi ideje lesz a suli közben. :lol:

Milyen szintről beszélsz? :shock: Én játszok ahogy tudok. Meg nem pakolgatom ám magam előtt a szinteket, mert olyan rossza alatta teljesíteni.

Hmmm....szóval a te haverjaid. Hú akkor semmi jóra ne számítsak? :oops:

Link a hozzászóláshoz

Na mi az Jagger?

Felhívtad már a szolnoki haverokat??? :roll: Mostanában összefutottam egy csomó EX szerepjátékossal :? . Ami ugye azt takarja hogy beszélgetni lehet velük róla, de nem játszanak már. :cry:

Szóval ha valaki Szolnoki idetévedne az nyugodtan szóljon!!!!!!!! Az se baj ha mesélni akar :wink: .

Link a hozzászóláshoz

[color=greenuglyduckling írta:

ELTE-n hol, mert én is most kezdek ott, és szeretnék összehozni egy ELTE-s csapatot is...]

Én IK-ás vagyok. Ha ELTés csapatot akarsz, akkor néz be a Lágymányosi kampuszra. Ott minden pénteken van rpg klub, amelyben van három MAGUS-os csapat is.

Link a hozzászóláshoz

Hmm... én is az ELTE-re járok, ráaádusl a Lágymányosi részre, mégsem tudtam ott MAGUSos csapatról :) pedig én nem most kezdtem a sulit. Igaz, péntekenként nem lehet engem arrafele látni, csak ha ZH van. :D

Lehet egyszer majd megnézem ezt a klubot.

Link a hozzászóláshoz
Hmm... én is az ELTE-re járok, ráaádusl a Lágymányosi részre, mégsem tudtam ott MAGUSos csapatról :) pedig én nem most kezdtem a sulit. Igaz, péntekenként nem lehet engem arrafele látni, csak ha ZH van. :D

Lehet egyszer majd megnézem ezt a klubot.

Én már láttam a plakátot :D

Sajna még fél évig tanfolyamom van akkor :(

Sebaj, majd később beszállok...

Link a hozzászóláshoz
  • Antail pinned this téma

Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Válasz a témára...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...