Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Vérpisti verseny (Mosquito)


Recommended Posts

Mosquito több év után újra egy Vérpisti versenyt szervez. Nem hivatalos játékprogram, az alternatív játékprogramok között szerepel, tetszőlegesen beilleszthető időpontban. Időpontot, helyszínt Mosquito fogja kijelölni, és minden kérdésre is ő fog válaszolni EBBEN A FÓRUMTÉMÁBAN.

Aki nem tudná, mi ez: az eszméletlen tápolások mesterei fék nélkül szabadon engedhetik, és kipróbálhatják magukat egy arénában, először szörnyek, majd egymás ellen... "Szerepjáték? Hangulat? Az mi? Dobok TÉ-t, de előbb kérem a Tp-t a sárkányért!" :char:

Karakteralkotás csatolva, további részletek Mosquitotól.

Vér Pisti Karakteralkotás.pdf

Link a hozzászóláshoz

Tisztelt nagyközönség!

Ismét elhatároztam hogy felelevenítem a régi véresre tápolt karakterek nagyszerű versenyét .
Megújult karakteralkotással és szervezéssel várom minden elszánt matekzseni jelentkezését, akik azt hiszik ők a legjobbak. Ezen a tornán lehet összeméregetni ki találja meg a legtöbb kiskaput a szabálykönyvekben és a karakteralkotási rendszerben.
A torna selejtezőjét (vagyis a szörnyek elleni harcot) péntek estig kell leküzdeni, több KM áll ebben a szolgálatotokra kikkel tetszőleges időpontban és helyszínen lehet megmérkőzni a bestinárium válogatott rémségei ellen, csak azok jutnak tovább akik mindkét kört teljesítik.
A végjáték péntek este lesz megrendezve azon kiválasztott hősökkel akik túlélték a brutális arénaharcot. A továbbjutottak mind kapnak majd egy saját KM-et akik menedzselik és segítik a végső megméretésen. A döntőben lesz egy FŐ KALANDMESTER aki a végső döntést hozza a harc alakulásában ezen megtisztelő és nehéz feladatot Magyar Gergely vállalta (igaz erről ő még nem tud, de jó vagyok meggyőzésben).

A karaktereket a tábor előtti utolsó pillanatig lehet leadni tehát Július 4. 23:59 utolsó X-ének utolsó Y-jáig (ezt azok értik akik hallották nagyra becsült és tanult tápoló művészünk TAO Kyel szerzetes legendás történetét)
Az idáig-i KM-ek: Big Mac, Weilon és jómagam. Várom a KM-ek jelentkezését is.
mosquito2200@gmail.com címre lehet beküldeni az elkészült karaktereket.

Győzzön az aki több elírást talál a szabálykönyvekben.

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...