Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Vérpisti verseny (Mosquito)

Recommended Posts

Közzétéve:

Mosquito több év után újra egy Vérpisti versenyt szervez. Nem hivatalos játékprogram, az alternatív játékprogramok között szerepel, tetszőlegesen beilleszthető időpontban. Időpontot, helyszínt Mosquito fogja kijelölni, és minden kérdésre is ő fog válaszolni EBBEN A FÓRUMTÉMÁBAN.

Aki nem tudná, mi ez: az eszméletlen tápolások mesterei fék nélkül szabadon engedhetik, és kipróbálhatják magukat egy arénában, először szörnyek, majd egymás ellen... "Szerepjáték? Hangulat? Az mi? Dobok TÉ-t, de előbb kérem a Tp-t a sárkányért!" :char:

Karakteralkotás csatolva, további részletek Mosquitotól.

Vér Pisti Karakteralkotás.pdf

Közzétéve:

Tisztelt nagyközönség!

Ismét elhatároztam hogy felelevenítem a régi véresre tápolt karakterek nagyszerű versenyét .
Megújult karakteralkotással és szervezéssel várom minden elszánt matekzseni jelentkezését, akik azt hiszik ők a legjobbak. Ezen a tornán lehet összeméregetni ki találja meg a legtöbb kiskaput a szabálykönyvekben és a karakteralkotási rendszerben.
A torna selejtezőjét (vagyis a szörnyek elleni harcot) péntek estig kell leküzdeni, több KM áll ebben a szolgálatotokra kikkel tetszőleges időpontban és helyszínen lehet megmérkőzni a bestinárium válogatott rémségei ellen, csak azok jutnak tovább akik mindkét kört teljesítik.
A végjáték péntek este lesz megrendezve azon kiválasztott hősökkel akik túlélték a brutális arénaharcot. A továbbjutottak mind kapnak majd egy saját KM-et akik menedzselik és segítik a végső megméretésen. A döntőben lesz egy FŐ KALANDMESTER aki a végső döntést hozza a harc alakulásában ezen megtisztelő és nehéz feladatot Magyar Gergely vállalta (igaz erről ő még nem tud, de jó vagyok meggyőzésben).

A karaktereket a tábor előtti utolsó pillanatig lehet leadni tehát Július 4. 23:59 utolsó X-ének utolsó Y-jáig (ezt azok értik akik hallották nagyra becsült és tanult tápoló művészünk TAO Kyel szerzetes legendás történetét)
Az idáig-i KM-ek: Big Mac, Weilon és jómagam. Várom a KM-ek jelentkezését is.
mosquito2200@gmail.com címre lehet beküldeni az elkészült karaktereket.

Győzzön az aki több elírást talál a szabálykönyvekben.

Közzétéve:

Nem csak a Kyel szerzetesét! :-P én jelentkezem... :D hátha hamar elbukok, mint múltkor :D

Miért kell TÉ-t dobnom? Minek? :-P

A Vég Játék meg lesz ejtve a Gyilkos Játék előtt? ;)

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...