Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Recommended Posts

Üdv Kalandozó társak!

Jó ideje kerestem már igazán praktikus karakter lapot, de miután nem igazán találtam a társaságomnak valót, készítettem egyet és gondoltam megosztom a közösséggel. Nulláról rajzoltam a dolgot, de innen onnan átvettem designokat, amik tetszettek :) 3 lapos, az első lapon található testalkatot könnyen tudom cserélni. Ha van érdeklődés feltöltök többet is belőlük, vagy akár, ha személyesen rám írna valaki és küldd képet, be tudom rakni azt is.

A cél az volt, hogy minden sűrűn kezelt érték és információ az első lapon legyen, áttekinthető és praktikus módon, valamint, hogy minél kevesebb információért kelljen fellapozni a könyvet.

Kifejezetten a mi játékstílusunkra találtam ki, (mi például nem írtuk külön a különböző pénznemeket, így azok nem is szerepelnek a lapokon) szóval nem biztos, hogy alkalmas mindenki számára, de ha valakinek mégis, hát szíves örömest megosztom :)

UTK-t használunk egyébként.

 

 

 

 

 

UTK_karakterlap_Renegor.pdf

Shordanus kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Szép, alaposan megszerkesztett karakterlap, kár, hogy ÚTK-s, így az általunk játszott MAGUS-hoz nincs olyan sok köze, aki viszont ilyet keres, annak jó lehet. 

Más dokumentumokat kutatva-kezelve kialakult véleményem szerint azt tanácsolom, hogy ha már ennyit dolgoztál vele, akkor az aljára biggyeszd oda a nevedet, mint készítőt, és esetleg a készítés dátumát is. Ez most a bejegyzésed után mind egyértelmű, de letöltik, használják, ide-odakerül, és később senki nem emlékszik majd rá, és úgy kell utánakutatni, ha lehet egyáltalán. 

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...