Renegor Közzétéve: Augusztus 2, 2017 Közzétéve: Augusztus 2, 2017 Üdv Kalandozó társak! Jó ideje kerestem már igazán praktikus karakter lapot, de miután nem igazán találtam a társaságomnak valót, készítettem egyet és gondoltam megosztom a közösséggel. Nulláról rajzoltam a dolgot, de innen onnan átvettem designokat, amik tetszettek 3 lapos, az első lapon található testalkatot könnyen tudom cserélni. Ha van érdeklődés feltöltök többet is belőlük, vagy akár, ha személyesen rám írna valaki és küldd képet, be tudom rakni azt is. A cél az volt, hogy minden sűrűn kezelt érték és információ az első lapon legyen, áttekinthető és praktikus módon, valamint, hogy minél kevesebb információért kelljen fellapozni a könyvet. Kifejezetten a mi játékstílusunkra találtam ki, (mi például nem írtuk külön a különböző pénznemeket, így azok nem is szerepelnek a lapokon) szóval nem biztos, hogy alkalmas mindenki számára, de ha valakinek mégis, hát szíves örömest megosztom UTK-t használunk egyébként. UTK_karakterlap_Renegor.pdf Shordanus kedveli ezt
MagyarGergely Közzétéve: Augusztus 2, 2017 Közzétéve: Augusztus 2, 2017 Üdv! Szép, alaposan megszerkesztett karakterlap, kár, hogy ÚTK-s, így az általunk játszott MAGUS-hoz nincs olyan sok köze, aki viszont ilyet keres, annak jó lehet. Más dokumentumokat kutatva-kezelve kialakult véleményem szerint azt tanácsolom, hogy ha már ennyit dolgoztál vele, akkor az aljára biggyeszd oda a nevedet, mint készítőt, és esetleg a készítés dátumát is. Ez most a bejegyzésed után mind egyértelmű, de letöltik, használják, ide-odakerül, és később senki nem emlékszik majd rá, és úgy kell utánakutatni, ha lehet egyáltalán.
Renegor Közzétéve: Augusztus 2, 2017 Szerző Közzétéve: Augusztus 2, 2017 Üdv! Köszi az észrevételt, fel is tüntettem akkor a javasoltakat!
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés