Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Recommended Posts

Sziasztok

Egy olyan téma létrehozását tervezem ahol jó pár kérdésemre amelyekre a könyvekben, a törvénykönyvben nem találtam  választ itt megkapom.

Mint tudjuk Yneven sok ország található, és sok leírás is készült róluk. De én nem nagyon találtam olyan rendezett ország leírásokat ahol leírják pontosan a hadseregek létszámát, a dinasztia történetét, a főúri ligákat és az intrikákat a múltból. Nagyon kevés országban említenek várakat ami elég vicci hiszen a feudalizmusba a hatalom szimbóluma volt és még utánna is. Nem találtam nagyon olyan leírásokat amelyek tartalmazzák a kisebb országok elleni hadjáratokat ( mert a nagyobb hadjáratok igen jól kivannnak dolgozva de kis háborúk netán a belháborúkról szinte semmit nem olvastam) 

Megelőzzem azokat a válaszokat hogy a M.A.G.U.S. a KM fantáziájára van bízva és ő mondja meg a szemben álló feleket azért jól jönne egy példa amihez lehet viszonyítani 

A válaszokat előre is köszönöm 

Üdv

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

A MAGUS-ban tényleg sok a KM feladata, elolvashatatlan lenne az anyag, ha nem így lenne... Gondolj csak a Toronra, ami 500 oldal és sok-sok kérdésre nem ad választ még így sem...

Ugyanakkor ezeket a kérdéseket ki lehet dolgozni, erre valók a házi kiegészítők, hogy ha már valaki elgondolkozott rajta, kiszámolta, leírta, kidolgozta, és ÖSSZEFÉSÜLTE Ynev kidolgozott részével, akkor az más számára is elérhető legyen. 

Itt (is) kiválóan meg lehet beszélni egy-egy ország ügyes-bajos dolgait. Hajrá. Én örülnék, ha használható anyag is születne belőle.

Melyik országra vagy egyébként kíváncsi? 

 

Link a hozzászóláshoz

Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Válasz a témára...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...