Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Hivatalos hírek a táborral kapcsolatban


Recommended Posts

Sziasztok,

megérkezett mind az öt jelentkezett csapat minden tagjának befizetése. Így a további jelentkezést felfüggesztettük/beszüntettük. A kiírásnak megfelelően ekkora létszámra vállaltunk garanciát. Ha van lemaradt csapat, keressen meg, és próbálunk valamilyen megoldást találni, de alapvetően nem szeretnénk idén ezt a keretet tovább bővíteni.

 

Köszi, sziasztok

Antail kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Üdv,

 

Itt az ideje a KM-csapat párosítások elkezdésének, ehhez pedig a preferencia-módszert szeretnénk most is használni. (Azért vártunk idáig, mert egy esetleges hatodik csapat jelentkezésére vártunk, de most már közeleg azért a leadási határidő, így közelednek a leadások is, amikhez ezt be szoktuk kérni)

Szóval a rendszerről röviden:

Minden csapat 25 pontot oszthat szét az 5 kalandmester között, egy mesélőre legalább 0, legfeljebb 10 pont osztható. Legalább 2 mesélőre kell 5, vagy annál több pontot osztani. Aki nem küld be preferenciát, az minden KM-re automatikusan 5 pontot ad. A KM-preferenciát a karakterekkel és előtörténetekkel együtt szeretnénk bekérni a csapatoktól (sorok között olvasás Mf: akik nem küldik időben a karaktereiket és előtörténetüket, azok nem küldenek be preferenciát, tehát nem szólhatnak bele, milyen KM-et kapnak.). Két bónusz szerezhető, nem titkoltan mindkettő azért született, hogy azok számára, akik megkönnyítik a KM-ek és szervezők munkáját adjunk mi is valamit:

- Aki időben küldi az anyagait, 2 ponttal többet, tehát összesen 27 pontot oszthat el.

- Aki elsőként küldi be az anyagait és a preferenciát, az még további 2 ponttal többet, azaz 29 pontot oszthat el, ráadásul egy kalandmesterre (csak egyre!) akár 12 pontot is adhat maximum. 

 A mesélők ugyanígy felállítanak majd egy csapat-preferenciát, ugyanilyen rendszer szerint. Azt, hogy ki kinek mesél, lényegében ezeken múlik:

- Csapatok és KM-ek által adott preferencia-pontok súlyozott szorzata (a szélsőségeket kezeljük kicsit)

- A csapat és a KM korábbi együttműködései (ha mesélt a csapatnak illetve valamely játékosának a legutóbbi egy évben TT-n, NYT-n vagy KN-n)

Ha így is egyezés lenne, szervezői döntés következik: feláldozunk egy hörcsögöt Ranagolnak és a belsőségeiből kiolvassuk, melyik jövő a véresebb a csapatok számára.

 

A csevegőben várjuk az észrevételeket, és még egyszer: a preferenciákat a karakterekkel és előtörténetekkel együtt várjuk majd.

MagyarGergely és Bitschak kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Sziasztok,

 

A teljes tábortájékoztatón az utolsó simításokat végezzük, nemsoká közzétesszük, a KM-Csapat párosítás azonban elkészült:

*dobpergés*

Jáde Farkasok - Con Salamander

Mizu - Antail

Heroes Of the Pink Pig Pub - MagyarGergely

La Familia - Scylla

Latex Cobra Commando - hERK

 

A KM-ek hamarosan felveszik a csapatokkal a kapcsolatot a beküldött anyagokkal kapcsolatban, illetve némi egyeztetés után megkaphatjátok majd a bővebb anyagokat is a választott frakciótokkal kapcsolatban. Jó készülődést mindenkinek!

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
  • Új...