Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Általános beszélgető

Recommended Posts

9 órával ezelőtt-kor Con Salamander írta:

Itt az ideje a KM-csapat párosítások elkezdésének, ehhez pedig a preferencia-módszert szeretnénk most is használni. (Azért vártunk idáig, mert egy esetleges hatodik csapat jelentkezésére vártunk, de most már közeleg azért a leadási határidő, így közelednek a leadások is, amikhez ezt be szoktuk kérni)

Ha valaki keresi a KM-ek listáját, itt találja: https://kalandozok.hu/erion/tt2017

Bitschak kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz
23 órával ezelőtt-kor TAO írta:

Kérdés: hangulatkeltő novella, vagy további információ esetleg lesz, ami segíti a karakteralkotást, a modul kezdetének elképzelését?

Hangulatkeltő novella nem készül az idei kalandmodulhoz.

A karakteralkotásban szereplő segítséggel és véleményezéssel már több csapat élt:

Idéz

Szeretnénk, ha élő, és mind magatok, mind a KM számára élvezetes koncepcióval rukkolnátok elő. Szívesen segítünk a koncepció átnézésében és a beküldés előtti véleményezésben!

Link a hozzászóláshoz
12 órával ezelőtt-kor Antail írta:

Üdv!

Mivel nem élt senki a csapatbővítés lehetőségével az elmúlt 3 hétben, így lezártam a jelentkezést a precíz tervezés jegyében. :)

A csapatok megtekinthetők a TT2017 aloldalon.

Köszi, üdv.

Antail

Mi szeretnénk élni vele, jeleztük is. Bár a plusz befizetés még nem történt meg, mi úgy vettük, hogy ez engedélyezett, mert az egyik szervezô már rábólintott.

Most akkor hogy van ez? :)

Link a hozzászóláshoz
16 órával ezelőtt-kor tetra írta:

Hogy lehet 10. szintet kihozni 2000 Tp-ből? :o 

Ezen már én is gondolkoztam. A megoldás: tetemes adósság (negatív pénz, ami visszaváltható Tp-re). A hivatalosan kiadott karakteralkotó excel lehetőséget ad erre. Most lusta vagyok megnézni az ETK-ban, konkrétan mennyi lenne összegszerűen. Praktikusan célszerű a választott frakciód felé tartozni, ők talán türelmesebbek a törlesztéssel kapcsolatosan. ;-)

Antail kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...