Antail Közzétéve: December 21, 2017 Közzétéve: December 21, 2017 Egy kis MAGUS, ha nem lenne elég a táborban... Időpont: a tábor második estéje Időtartam: max 3 óra Létszám: maximum 5 játékos Típus: egyalkalmas Rendszer: MAGUS, Észak-Ynev Karakterek játékosok által készítettek, egyéni infókkal. Játékosok: Fentartott. tetra ? ? ? "...majd falon függő hatalmas festményen látható Kyel ábrázolás szeménél egy vérkönnycsepp jelent meg..."
tetra Közzétéve: December 21, 2017 Közzétéve: December 21, 2017 Lehet róla még valamit tudni? Általánosságban érdekel, csak hátha pont olyan, ami kifejezetten nem. Az idézetnek van köze hozzá? Az jól hangzik.
Antail Közzétéve: December 21, 2017 Szerző Közzétéve: December 21, 2017 11 perccel ezelőtt-kor tetra írta: Lehet róla még valamit tudni? Általánosságban érdekel, csak hátha pont olyan, ami kifejezetten nem. Az idézetnek van köze hozzá? Az jól hangzik. Egy pörgős fun játékos tervezek, a karakterértékek minimális szerepet fognak képviselni, a szituációk és azok megoldásával szemben. Minden karakter egyedi hattéradalékot fog kapni, ami majd a játék során katalizálja majd a cselekményeket. A helyszín egy kevésbé játszott északi helyszínen lesz, amely a hely jellegzetességei által mutat be pár olyan dolgot, amivel nem feltétlen találkoztak még a játékosok. A modul keretét Hulla mesterrel ötlöttük, amikor egy ifini kocsmában ittunk együtt. A modul direkt az idei táborra készült, hogy legyen egy kis alternatív MAGUS játék a tábori modulon felül.
Lozartan Közzétéve: December 21, 2017 Közzétéve: December 21, 2017 Minket is érdekel (két fő: Kriszta és Lozartan), nálad még nem játszottunk eddig.
Catsmile Közzétéve: December 23, 2017 Közzétéve: December 23, 2017 engem is érdekelne, jelentkezem (ha még beleférek) időközben változott, nekem még sem lesz jó... szóval szívesen átadom ebben a játékban a helyem
Dryen Közzétéve: December 24, 2017 Közzétéve: December 24, 2017 Én és Xanner is érdeklődünk, ha marad hely
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés