Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kérdés a "Karnevál"-ról (SPOLIER)


nekdolan

Recommended Posts

Üdv!

Az an Narvan családon átok ült, ami a elragadott gyermekeket. A kalandozók délről menekítették haza a család vagyonát (a dzsadoknál manifesztáció van...). Felfogadták őket védelemre. Kinyomozták az átok természetét és meg akarták védeni a lányt, és képbe került valaki, aki a rég elveszett örökös képében érkezett haza, hogy átvegye a hatalmat - Ranagol támogatásával. Közben pedig a család fattyú leánya beépült a kalandozók közé és jól átverte őket, ő Bincaidával (örökösnek adta ki magát) szövetkezett. 

Link a hozzászóláshoz

Üdv. Nekdolan!

 Tulajdonképpen a hatalomátvétel, Ranagol, így Krán északi hídfőállása a hamis trónörökös, a Káosz-angyal hívő - Bincaida terve. Ő akarja megcsaponi és a saját céljai érdekében felhasználni a Hasadék erejét. Ami nem elhanyagolható, ha számításba vesszük azt is, hogy a toroni vezetők is tudnak róla és nem akarják érdemtelenek kezén tudni ezt az erőt. Kapóra jön neki a családtól messze nevelkedett, sosem szeretett lány, Sigil - az igazi Yaria - akivel együtt főzik ki ezt a csavaros örökösödési történetet. A délvidéki család, a Herceg és felesége, Igana valójában csak színleg, a nép előtt vallják az egyetlen hitét, eredetileg a Kosfejes Úr az ő patrónusuk.

 Köztudomású, hogy Ranagol hite nem olyan erős a Világgerinc északi felében, a jól kidolgozott "uralomátvétel" terve ezen lett volna hivatott változtatni.

 Ha akad még kérdésed, szívesen válaszolok, bár nem vagyok Karnevál szakértő, de sokszor olvastam a könyvet és éppen Narvanhoz írok egy kalandot...

 Amber, a Segédkező

Link a hozzászóláshoz

Halihó!

A többiek elég jól ismertették a fő mozgatórugókat, de az kimaradt, hogy Bincaida - nem Krán és nem Ranagol, hanem egy ambíciózus ranagolita "kalandor"- grandiózus terve megkoronázásaként Narvan angyaltrónusával (és a Hasadék erejével) együtt a Voltak fegyverét is szerette volna megkaparintani. Talán emlékszel a város kikötőjét vigyázó két roppant angyalszoborra...

A toroniak nem véletlenül lőtték szét az ódon település hatalmas pentagrammát formázó stratégiai pontjait, s velük a kőkerubokat is. Volt annyi eszük, hogy felmérjék, a Voltak fegyvere kiszámíthatatlan erejű, és egész Északra - így Új-Kyriára - is veszélyt jelent. Meg sem próbálták használni, inkább gondoskodtak róla, hogy más se tegyen vele kísérletet.

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...