Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Hivatalos hírek a táborral kapcsolatban


Recommended Posts

Üdv Mindenkinek!

Szép számmal érkeztek be az első órában jelentkezések, köszi mindenkinek, hogy így figyeltek!

Akik a 8 fős csapatlimiten felül jelentkeznek (a sorrendet a befizetések beérkezése fogja meghatározni), azokkal együtt fogunk dolgozni a szállásopciókról.

Ezen esetekben majd a csapat segítségét is fogjuk kérni, hogy tudjunk kalandmestert biztosítani.

Úgy fogjuk csináni, hogy mindenki szuperül táborozhasson!

Köszi, üdv.

Antail

Link a hozzászóláshoz

Üdv,

arra kérnénk mindenkit, hogy mostantól ne fogjon bele átutalásba, mert megérkezett az első nyolc csapat teljes befizetése - a tábori eredeti csapatlimitjét tehát elértük. A napokban megpróbáljuk letisztázni a további csapatok jelentkezését a szállás tekintetében, ezután pedig az egyéb technikai akadályok elhárításán próbálunk majd a további jelentkezőkkel együtt dolgozni. Türelmeteket kérjük, és köszönjük a lelkesedést és lendületet, amivel a jelentkezéseket és befizetéseket végigcsináltátok!

Köszi, üdv

A Nyári Tábor szervezői (Felon, Antail, CS)

Antail kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Üdv!

A Kalandmesterekre való preferencialeadást elérhetővé tettük a Jelentkeztetési Rendszerben a Teljes Tábortájékoztatóban lefektetetteknek megfelelően.

  • A KM preferenciát a csapatot regisztráló személy tudja leadni a Jelentkeztetési Rendszerben.
  • A KM preferenciákat 2018. május 31. 23:59-ig lehet beadnotok, ha a csapat ezt eddig nem teszi meg, akkor ugy vesszuk, hogy teljes mértékben ránk bízzátok a választást.

Köszi, üdv.

Antail

Link a hozzászóláshoz

Üdv Mindenkinek!

Örömmel hirdetem ki nektek az idei Csapat-KM párosítást!

Az alábbi szempontokat vette figyelembe a párosító algoritmus idén:

  • Csapatok által beküldött sorrend
  • KM által beküldött sorrend
  • első 8 helyen jelentkezett csapat előnyt élvezett a választás során az eredeti létszámon felül jelentkezett 4 csapattal szemben (több hátrány ezeket a csapatokat többé nem terheli)
  • unikornis-póni mátrix elimináció: stabil és súlyozott házasítás (stable marriage problem és ezek verziói, ha valaki bele akar mélyedni esetleg youtubeon)
Falka Cz
A Konda és a csajok Hulla
ψchopaták Antail
La Familia Jagger
MOB (Mérsékelten Optimista Brigád) Silver
Happy Metal Alga
Kocka Osztag Lozartan
First Class Crowstone
NyócKerKülönítmény Bitschak
Az öt tanítvány Messor
Chutzpah TAO
Rizikófaktor tetra

A KM-eknek június 24 éjfélig van lehetőségük a csapatvezetőknek elküldeni amennyiben kivetnivalót találnak a beküldött anyagokban, ezután már csak a játékra fókuszálunk a táborban.

Köszönjük mindenkinek a türelmet!

Üdv a KM-ek nevében, Antail

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok,

Csináltunk egy NYT2018 naptárat, melybe felvittük a fontos eseményeket. Ez a naptár többféleképpen is elérhető, vagy integrálható a saját naptáraitokba.

1. Kalandozós naptárként:  https://kalandozok.hu/calendar/3-nyt2018-naptár/2018/7/

2. Google-naptárként: https://calendar.google.com/calendar/embed?src=e7jc2q4uqs14tbb42kece60m78%40group.calendar.google.com&ctz=Europe%2FBudapest

3. ICS-fájlként: NYT2018 _e7jc2q4uqs14tbb42kece60m78@group.calendar.google.com.ics

Alapesetben a legutóbbit ajánlanám, mert abból tudtok számotokra releváns eseményeket importálni a saját naptáraitokba, de mivel az egy offline fájl, magában rejti a kockázatot, hogy ha változás áll be a programban, azt nem fogja lekövetni. Vélhetően nagy változás azonban már nem lesz, részben ezért is vártunk idáig a feltöltésével.

Jó készülődést, bő egy hét, és itt a tábor!

CS

 

Link a hozzászóláshoz

Hangulatkeltő 2.

A lemenőben lévő nap vérbe mártott sugarai különös színezetet adtak az alant elterülő vadonnak. A termetes fiatal holló szapora szárnycsapásokkal szelte a levegőt. Az ég madarai ilyentájt már mind elülnek, ám ez a dögevő fáradhatatlanul tartotta az irányt. Senki nem sejtette, hogy már több mint egy napja van úton. Senki, kivéve persze azt a magitort, akinek lelke most is a holló testében lakozott.

- Az égiek összeesküdtek ellenem. Ha nincs az a félnapos ellenszél, már rég megérkeztem volna. Vagy, ha az az átokverte krónikás nem szíjaz egy kisebbfajta kódexet a lábamhoz "kivonat" helyett. Ha feleszmélek és majd összeszedem magam, lesz pár keresetlen szavam ahhoz a nyomorulthoz!

Az éjfekete küldönc alig lankadó szárnycsapások közt küzdötte át magát az előtte tohonya óriásként elnyúló dombok fölött. Alant, és szerencsére a vártnál közelebb, ott szikrázott a rég áhított tó. Mint egy suta ékszerész által földre borított ezüst tócsa. A madár izgatottan tekergette nyakát, ahogy a víz menti fák közé ért. Egy egész átkozott nap óta először csupán most, ily közel a célhoz tűnt tétovának. Végül aztán egy hollótól mindenképp szokatlan módon, alig két láb magasságban körbe indult a vízpart nádas mentén. Az épp a horizont alá bukó nap szűkre fogta az idejét. Óvatoskodásra nem volt mód. A benne lakozó vendég aztán megkönnyebbülten konstatálta: megérte kockáztatni. Nyílegyenesen tartott a felé a szélben csapongó ibarai selyemkendő felé, mely mélybíbor színével tökéletesen elütött a zöldellő átokfűztől, melynek ágára ráaggatta valaki. Ez a valaki pedig - az Éjjárók felderítője - néhány szívdobbanással később egykedvűen oldotta le a faágon pihegő holló lábára szíjazott, nyestbőrbe csavart tekercset, aztán a földre szökkent és lemondóan fordított hátat a ziháló küldöncnek, mely a kimerültségtől alig tartotta magát a fűz kérges ágán. Végül az idomár távoli búcsúajándéka a mindent behálózó manahálón keresztül utolérte. Éjfekete tollai pár pillanat alatt beszürkültek. Az ágba maró éles karmok mészkőként vástak el. Éles szemére fehérlő fátyol ereszkedett. Keserves, rekedt hangot hallatott. A nap, az ő legutolsó napjának sugarai pedig még búcsúzóul megvilágították az imént sárba hulló testének gyorsan oszló tetemét, amelyben most már férgek lakmároztak. Szánalmas nyüvek, melyek alantas egyszerűségükben nem is lehettek tudatában, milyen életbevágóan fontos küldeményt repített idáig a szelek hátán az ő rothadó csemegéjük.


Az Üzenet.pdf

Sir Thomas és Lozartan kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Felmerültek kérdések az általános beszélgetőben, ezekről egyeztettünk a szállásal es itt láthatjátok a válaszokat egy összefoglalóban.

Itt találjátok a menüt:

  Reggeli (8.00-8:30) Ebéd (12:30-13:00) Vacsora (18.30-19:00)
Szerda   Bolognai
Csütörtök Büféasztalos Reggeli Kukoricakrémleves
Sült Csirke Comb Rizi-Bizi
Langallo
Péntek Büféasztalos Reggeli Húsleves Rántott Hal Petrezselymes Burgonya
Borsó Főzelék Sült Virsli
Szombat Büféasztalos Reggeli Gyümölcsleves Sült Hús Sajtmártás Burgonya Püré Tarhonyás Hús
Vasárnap Büféasztalos Reggeli (8.30-)  

- Az ételallergiásokra esetenként különböző menü vonatkozik, amit itt nem közlünk.

- A szállásokon található főzősarkok használhatók.

- Bográcsozásra van lehetőség.

- A szálláson lesz 2 nagy és 1 kisméretű hűtő, ezen felül további hűtők hozhatók. Elosztót ne felejtsetek el hozni hozzájuk.

Minden témában a részleteket a táborban megbeszéljük.

Már csak 2-t kell aludni és találkozunk!

Mindenkinek jó készülődést kívánok a szervezők nevében!

 

Bitschak és tetra kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
  • Új...