Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Általános beszélgető


Recommended Posts

Egy órával ezelőtt-kor nekdolan írta:

Mit takar pontosan a "magasabb színvonalú szálláshely", és mennyibe kerül ez az opció?

Az apartman(ok)/fogado(hotel) ejszakankenti ara 5800Ft (tartalmazza az idegenforgalmi adot). Elobbiek konyhaval es (akar) kaddal felszerelszereltek, utobbinal jakuzzi es szauna is rendelkezesre all. Ezek koltsege etkezes nelkul 26700Ft, etkezessel 37700Ft lesz (polo nelkul). A taborjelentkeztetesi rendszer a valasztott opciohoz megjeleniti majd az arat. A kiirasba ezt nem tuntettuk fel tetelesen, mert ez az igeny a csapat kisebb reszenel merul fel.

Egy órával ezelőtt-kor TAO írta:

Úgy látszik, hogy hely bőven van (hiszen még a turistaházon kívül is van apartman szálláslehetőség). Mi az oka annak, hogy idén csak 8 csapatot engedünk jelentkezni?

Szamoltunk ezzel a kerdessel. A letszamot a helyszinhez es a rendelkezesre allo kalandmesterekhez igazitottuk, a minoseget mindket esetben a letszam ele helyezzuk. A csapatok letszamat iden 5-ben hataroztuk meg, hogy maximalizaljuk a jatekosok szamat az adott kalandmesterek mellett. Amennyiben igeny lesz ra, hogy bovitsunk a 8 csapaton felul, ugy ezt az igeny felmerulese utan, a lehetosegeket merlegelve tervezzuk kezelni. Pl. sajat szallas, km, versenyen kivul indulas; de errol, majd akkor es azokkal megbeszeljuk akiket erint.

Koszi a kerdeseket, udv. Antail

Link a hozzászóláshoz
2 órával ezelőtt-kor Sir Thomas írta:

Ha jól értem, idén nincs sátrazási lehetőség. Ezt kicsit sajnálom, de hát ez van. Szeretek sátrazni.

Iden is van satrazasi lehetoseg! A kiiras Informaciok reszeben van megemlitve az apartman es fogado mellett. A kovetkezo kiirasnal az opciok listazasat es arait egyertelmubbe tesszuk! (A kovetkezo kiirasnal a jelentkeztetesi rendszer majd a kiirassal egyutt fog erkezni varhatoan. Dolgozok rajta, hogy a jelentkeztetesi folyamat gordulekenyebb elmeny legyen mindenkinek. :) )

A satrazast jelentkeztetesi rendszerben is kilehet majd valasztani. 

Link a hozzászóláshoz
6 órával ezelőtt-kor Nezething írta:

Mi lesz a már elutalt pénzzel? Úgy értem, ha már elutaltuk, de közülünk nem mindenki, így nem kerültünk bele abba a 8 csapatba?

 

6 órával ezelőtt-kor Nezething írta:

Beférhetünk-e még azon a 8 csapaton felül plusszban, úgy, hogy a versenyben nem veszünk részt? (tekintve, hogy az 5 főből 4 sátrazna)

Sziasztok!

Termeszetesen be fogtok ferni plusszban. Irok nektek e-mailt es ott megbeszeljuk a reszleteket mikent!

Koszi, udv. Antail

Link a hozzászóláshoz
On 2018. 04. 17. at 14:29-kor BigMac írta:

A KM-ek listája mikor kerül ki? Lesz idén is pont osztós rendszer?

A KM listát az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan tervezzük közre adni és igen, terveink szerint valamilyen formában kikérjük majd a csapatok véleményét is az áhított Mesélő személyét illetően. ;)

Link a hozzászóláshoz
5 órával ezelőtt-kor Kata írta:

Jaja! Pöpec! Én egészen addig rettegtem, amíg el nem fogták azt a felvidéki macit itt Sándorfalván! :)  Mindenesetre hangulatkeltőnek NAGYON hatásos! Most már csak az a kérdés, hogy kitől féljek jobban, a macitól vagy a klánfőnöktől, aki félelfek szemébe gyertyákat döfköd?!*?!! 

Javaslom itt a klánfőnököt választani. A medve lehet, hogy megöl, de legalább a lelkedet nem köti meg és áldozza fel valami démoni aktus keretében.

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...