Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Csapatkereső/szervező


Recommended Posts

Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem/kérésem, hogy van-e köztetek olyan, aki szívesen mesélne a táborban egy 17, illetve 18 évesekből álló (mindannyian idén töltjük a 18-t) csapatnak? Maga a csapat megvan, az első 8 jelentkezőbe nem fértünk be, de ettől függetlenül nagyon szeretnénk elmenni. Előre is köszönöm a vállalkozókat! (U.I.: Lehetőleg eléggé tapasztalt KM legyen, aki bevállalja, mert velünk nehéz lesz- hisz nem régóta játszunk-, (minimum legyen mögötte olyan 5-10 év mesélői tapasztalat!). Ettől függetlenül, lehet, hogy végül nem nekünk kell majd meséljen, hiszen a KM-ek elosztása még később várható. Mégegyszer köszönöm! :-) )

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Kicsit messziről kezdem: Hazaköltöztem Polgárra (Hajdú-Bihar ÉNY-i csücske) és próbálok összehozni egy MAGUS csapatot (idővel esetleg klubot, ahol a fiatalok felé nyitnánk, de ez más tészta). Volna talán pár ember, akit össze lehetne toborozni egy játékra (más rendszerben játszó/régen játszott de már nem aktív /érdekel de még nem játszottam emberkék.) Kicsit körülményes a ki mesél (nem vagyok mesélő, de már törpölök), milyen partit hozzunk, tudunk-e egyáltalán együtt játszani kérdésekben előre haladni. Ahogy olvasgattam a kiírást felmerült, hogy esetleg volna-e a környéken (Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza) olyan Km, aki most mesél vagy akár játszik a táborban és utána valamikor hajlandó lenne lemesélni nekünk a kalandot. Egyenlőre az én részemről nincs konkrétum, csak érdekel, hogy valaki elvi szinten igent tudna-e mondani, mert akkor elkezdenék aktívabban szervezkedni.

(Ha nincs az sem gond, csak így volna valami amire fel lehetne fűzni a megbeszéléseket, az összeröffenést és picit talán lendülettel indulna a játék.)

Előre is köszi a megfontolást :)

(Remélem maradhat itt a kérdés)

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...