Darabolo Közzétéve: Március 18, 2018 Megosztás Közzétéve: Március 18, 2018 Előre is bocsánat, de csak ide tudtam berakni, és nem találtam ennek megfelelő topicot. Minden ami aquirokról szól. A krániaktól, ediomadig át a kontinensen egészen a felföldiekig. Több topicban is pedzegetik ezt a témát, de igazán erre öszpontosítót sehol sem találtam Hajrá! Link a hozzászóláshoz
Darabolo Közzétéve: Március 18, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Március 18, 2018 Kezdeném az elsővel. Tud valaki arról milyen entitást őriznek Ediomad legmélyebb részein. Kik őrzik? Miért örzik? Ki is ő? ( az erős és gonosz Isten számomra nem válasz) Mi az a 7 törvény amit senki sem tudhat csak az őrzök? Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Március 19, 2018 Megosztás Közzétéve: Március 19, 2018 Üdv! Darabolo; erről kevés a hivatalos, nyomtatásban is megjelent infó, ismereteink zömét Kornya Zsolt fórumos anyagai képezik. Az Ediomad legmélyén őrzött rettenet - amennyire tudni lehet - a Földet Faló Féreg néven is ismert ősi istenség, akinek az egyik megnyilvánulási formája talán Phet... A Hét Törvény Tudói őrzik, azzal a nyilvánvaló céllal, nehogy teljes valójával a világra szabaduljon. (Az aquiroknak - a közhiedelemmel ellentétben - nem céljuk elpusztítani a világot, ahol élnek... ) Magáról a Hét Törvényről keveset tudni. Annyi bizonyosnak tűnik, hogy Ediomad mélyén elég komolyan veszik a betartását, s hogy az emelkedettség fokmérője, ki hányat ismert meg belőlük anélkül, hogy belepusztulna. A legelső, a legközismertebb törvény így szól: "Aki a törvényt megszegné, Az haljon meg, Szavai aludjanak ki, Így szól a törvény." Illetve ismerjük még a Hét Törvény Tudói egyikének tabunevét is: Aggok Atyja. Most hirtelen ennyit, hamarosan indulnom kell hazulról. Link a hozzászóláshoz
Darabolo Közzétéve: Március 19, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Március 19, 2018 Köszönöm, van benne új info, de sajna ez nem elég nekem. Esetleg erről a földet falóról egy cikk valahol? Esetleg a maradék 6 törvény? Tudom sokat akar a szarka... Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Március 19, 2018 Megosztás Közzétéve: Március 19, 2018 Sajnos nem igazán van több érdemi infó. Én úgy gondolom, ez nem is baj - a kevesebb néha több, és marad játszótér bőven a fantáziának. Darabolo kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés