Antail Közzétéve: Március 26, 2018 Megosztás Közzétéve: Március 26, 2018 Ez a fórum szolgál ötletek felvetésére és játékok kérésére. Itt lehet bíztatni azokat is akiknek van sztorijuk, de még nem szánták el magukat! Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Március 27, 2018 Megosztás Közzétéve: Március 27, 2018 Engem játékosként érdekelne egy Kult és/vagy Codex mese Lehet Exclipse Phase vagy Paranoia is a Cthulhu-t sem bánnám. Lozartan kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Március 29, 2018 Megosztás Közzétéve: Március 29, 2018 Daelon, mesélnél Marvelt? Lééééécci Link a hozzászóláshoz
Lozartan Közzétéve: Március 30, 2018 Megosztás Közzétéve: Március 30, 2018 On 2018. 03. 27. at 21:29-kor Catsmile írta: Engem játékosként érdekelne egy Kult és/vagy Codex mese Lehet Exclipse Phase vagy Paranoia is a Cthulhu-t sem bánnám. Macskakörömpörkölt. Avagy engem is. Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Április 3, 2018 Megosztás Közzétéve: Április 3, 2018 On 2018. 03. 29. at 13:48-kor Felon írta: Daelon, mesélnél Marvelt? Lééééécci Valami piszkált, hogy ideje lenne felnézni a fórumra. Most már tudom, hogy miért Persze, beleférhet 1 mese, kellő számú érdeklődő esetén. Nyitok is egy témát. Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Április 9, 2018 Megosztás Közzétéve: Április 9, 2018 On 2018. 03. 27. at 21:29-kor Catsmile írta: Engem játékosként érdekelne egy Kult és/vagy Codex mese Lehet Exclipse Phase vagy Paranoia is a Cthulhu-t sem bánnám. Szia Catsmile! Megszólítva érzem magam, ezért röviden a helyzetről... Sajnos nem kaptam elég szabadságot, így egyáltalán nem tudok a táborba menni, a fizikai távolság pedig azt is esélytelenné teszi, hogy legalább lelátogassak. Hidd el, én sajnálom a legjobban, de hát ez van. Majd jövőre bepótoljuk az éjszakai játékokat valahogyan. Üdv, ST Catsmile kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Április 9, 2018 Megosztás Közzétéve: Április 9, 2018 Gyász, honnan lesz meg az éves EP adagom. Ezt amúgy is szomorúan hallom, de így, mivel érintett vagyok, különösen. Sir Thomas és Jadis kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Shordanus Közzétéve: Június 4, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 4, 2018 Egy Call of Cthulhu történetben szívesen kutatnák szörnyen borzalmas és felfoghatatlanul ősi nyomok után... Niobe kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Június 5, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 5, 2018 Tetra: azt én is egy másik táborban szerzemény be... de ismét Gyömrőn Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés