The Eternal Crow Hero Közzétéve: Március 29, 2018 Megosztás Közzétéve: Március 29, 2018 Egy csapatot keresek egy véres meló elvégzéséhez. Jelentkezőket itt várom. Név, specialitás megnevezésével. Nem gond ha nem ismered a többieket, a lényeg hogy csapatjátékos legyél. Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Március 29, 2018 Megosztás Közzétéve: Március 29, 2018 Hm, ha beferek en szivesen jönnek, mar több mint 10 eve nem Shadowrunoztam. Nev: Andoron Specialitas: Fegyveres es közelharc, testörseg Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Március 29, 2018 Megosztás Közzétéve: Március 29, 2018 Ha lesz rá szükség, akkor kombat dekker (név: H4lfhand, valószínűleg ork), egyébként mesterlövész (név: Zeus, talán troll). Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Március 29, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Március 29, 2018 Eddig 1 utcai szamuráj (fegyvermester), 1 dekker, kell mind a kettő. Amint meglesz a csapat közlöm a további infókat. Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Március 29, 2018 Megosztás Közzétéve: Március 29, 2018 Dekker alatt olyan értettem, aki nem fog betörni az Ares rendszerébe otthonról, de ha bejuttok, akkor a belső hálón, ahol már kisebb a védelem, elkanászodik. Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Március 29, 2018 Megosztás Közzétéve: Március 29, 2018 Ha az utcai szamuraj ram vonatkozik, ha az kell, szivesen jatszom, amugy elönyben reszesitem a löfegyveres, testörszeru karikat. De reszemröl, ha harcos, barmi jo. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Március 30, 2018 Megosztás Közzétéve: Március 30, 2018 Nev: Max Powers Specialitas: Adeptus (E) Public hatter: seattlei bonsaifa neveldet tartott fent, amig GenomTech megaceg ra nem tette a teruletre a kezet a ceges jogaszain keresztul. Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Március 30, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Március 30, 2018 Antail Adeptus harcművész vagy más? Andoron lehetsz fegyvermester is. Dekker az dekker. Azaz programozó, vagy hacker, te döntesz. Még egy rigger jó lenne. De... Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Március 30, 2018 Megosztás Közzétéve: Március 30, 2018 Okes Ez jol hangzik! Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Március 30, 2018 Megosztás Közzétéve: Március 30, 2018 Úgy értettem, hogy az én elképzelt karakteremnek a dekkje és a képességei nem érnek fel egy főfoglalkozású dekkerével, tehát ha otthonülős háttértámogatás kell arra nem lesz jó. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Március 30, 2018 Megosztás Közzétéve: Március 30, 2018 Harcmuvesz! Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Március 31, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Március 31, 2018 Szóval Tetra ha mondjuk egy épület biztonsági rendszerének irányításának átvételéről van szó akkor az nem menne? Link a hozzászóláshoz
wolf Közzétéve: Március 31, 2018 Megosztás Közzétéve: Március 31, 2018 Ha nincs meg a letszam en is beszallnek. Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Március 31, 2018 Megosztás Közzétéve: Március 31, 2018 Kívülről, ahol az IC-k védik erősen, nem hiszem. Főleg, hogy a védelmi rendszert általában rigger irányítja. Ha bejutunk, szerzünk 1-2 hardverkulcsot akkor már menne. Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 1, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 1, 2018 Nem minden esetben rigger védi. Automata biztonsági rendszerek, mint ajtózárak, biztonsági kamerák, riasztórendszerek? De nem árulok zsákbamacskát ha gyenge dekker akkor gyenge dekker. Ebben a játékban véres melóról van szó (wetwork) szóval ki kell nyírni valakit. A felhajtó (fixer) egy Fox nevű volt árnyvadász jó kapcsolatokkal. Ok Wolfi ha gondolod írd meg ki és mi lennél Seatle (Brightbeli) városában. Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Április 1, 2018 Megosztás Közzétéve: Április 1, 2018 A melók csak véresen jók;) Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 2, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 2, 2018 Remélem a játékosoknak megvan a Shadowrun 5.0-ás kiadás, ha nincs megosztom vele. Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Április 2, 2018 Megosztás Közzétéve: Április 2, 2018 Szerintem nekem nincs, el tudod kuldeni FB-kon, vagy uzenetben, e-mailben, barhol? Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Április 2, 2018 Megosztás Közzétéve: Április 2, 2018 Itt egy forrás, ha kell valakinek: https://pastebin.com/SsWTY7qr Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Április 2, 2018 Megosztás Közzétéve: Április 2, 2018 hi, engem is érdekelne, és ahogy látom eddig 4 jk van, beszállnék 5.-nek ha péntek este vagy szombaton lesz a játék mivel max akkor tudok leugrani, alapbol nem vagyok a táborban. milyen kari hiányzik a csapatból ami hasznos lenne? Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 3, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 3, 2018 Ok akkor pénteken lesz a játék este a vacsi után. Scylla bármit hozhatsz, varázsló, Sámán, rigger még nincs. De nem kötelező. Nagyon jó informátorotok van, de azért kell a jó csapat is. Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Április 3, 2018 Megosztás Közzétéve: Április 3, 2018 ok, köszi. rigo leszek, jármüvekkel, légi fedezettel, attól függöen mi jön ki a karialkotásnál... Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 4, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 4, 2018 Szóval a csapat: 1. Tetra: név: Halfhand ,specialítás: harci dekkás, ork 2. Andoron: név: Jake, specialítás: fegyvermester 3. Antail: név: Max Powers , specialítás: harcművészet (adeptus) 4. Wolf: név:Wolf , specialítás: assassin 5. Scylla: név:Ozz, specialítás: rigger (techwizard) Kapcsolatotok Fox nemsokára megkeres bennetek. Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Április 4, 2018 Megosztás Közzétéve: Április 4, 2018 Név: Ozz, specko: gadgetwizard Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 4, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 4, 2018 Ez hasonlít a német gadget zauberer-hez ami a tecnomancerhez hasonló. De ugye ő dekás dekk nélkül. (Bakker Neo technomancer volt) Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés