wolf Közzétéve: Április 4, 2018 Megosztás Közzétéve: Április 4, 2018 Jah kimaradt bocsi. Nev Wolf , specilalitas assassin Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Április 4, 2018 Megosztás Közzétéve: Április 4, 2018 Látom kicsit kilógok a sorból a névvel, és nem akarok noob lenni, szóval kis változtatás: Név: Jake (álnév, eredeti: Sebastian Hansen) Igy talán már másképpen fest kicsit, meg jobban illik a világba is. Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 5, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 5, 2018 Van egy Quick Start rule szabálykönyvem az 5-ik kiadáshoz ha szüksége van rá valakinek azt is meg tudom osztani. Ha kell jelezzétek privátban csak 31 oldalas. 3 példakarakter is van benne. Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Április 5, 2018 Megosztás Közzétéve: Április 5, 2018 Ide vele, artani nem arthat Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 30, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 30, 2018 Régen jelentkeztem szóval beírom ide a játékot megelőző infó Mindenkinek csörög a mobilja van szám a kijelzőn, ha felveszik és miért ne: - Jóestét kívánok, Mr Fox vagyok és egy megbízásom lenne az ön számára. Kicsit utánna jártam önnek és tudok pár dolgot aminek köszönhetően hívom önt. Az ön képességei nagyon megfelelnének a megbízómnak, de a munkát inkább személyesen tálalnám önnek itt Seattleban a Washington tó melletti parkban az Union kikötőnél este 8-kor a 3-ik sakkasztal mellett, lesz még pár ember magán kívül, kérdésekre ott válaszolok. Majd megszakítja a vonalat. Szóval a karakterek mellé szeretném ha mindenki elmondaná, hogy és mikor érkezik a találkozóra? Lehet egyébb kérdés is, persze csak olyan ami megszerezhető infó olyanra válaszolok. Szóval a játékot ezzel a megbeszéléssel kezdjük. Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Május 1, 2018 Megosztás Közzétéve: Május 1, 2018 Én első körben megnézem, hogy tudom-e azonosítani a hívás forrását (azt mondtad, van szám, ez jó kiindulási alap). Aztán végigtúrom a shadownetet, hogy erről a figuráról van-e valami, a hangmintát elemezgetem/felteszem azonosításra (mert persze a médiacenterem rögzít mindent). Aztán gyorsan körbenézek, milyen bekamerázása van a találkahelynek, és tömegközlekedéssel érkezem, valószínűleg kicsi hamarabb, mint kell, mert a tömegközlekedés megbízhatatlan. Catsmile kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Május 4, 2018 Megosztás Közzétéve: Május 4, 2018 Vegigturom a kontaktjaimat a faceneten es megnezem van-e valami Mr. Foxrol. A nev eleg gyakori ezert keresek az ismerettsegi korben. A helyszinre mar napfelkeltekor kimegyek, a park tokeletes egy egesz napos meditaciohoz, yoga es harcmuveszet gyakorlasahoz. Ezen aktivitasok kozben folyamatosan szemmel tartva a kornyeket es az odaerkezoket. Amikor osszegyult par ember, akkor felgongyolitem a yoga matracot es odasetalok, mintha csak egy yogas hippi lennek. Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 5, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 5, 2018 Mindenkinek privátban válaszolok. Link a hozzászóláshoz
wolf Közzétéve: Május 8, 2018 Megosztás Közzétéve: Május 8, 2018 Idoben siman csak odasetalok.Hogy miert az a km-el mar megdumaltam. Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Május 31, 2018 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2018 Biztos van némi kapcsolatom az előző munkákól, náluk kérdezősködöm, hogy a cím és a név kombinációja mond-e valakinek valamit. Ha jól sejtem nem fog, szóval a B terv, hogy a szokásos elővigyázatossággal megyek oda. Ez annyit takar, hogy a helynek milyen sajátosságai vannak, illetve hogyan tudok onnan lelépni, ha arra kerülne a sor. A találkára motorral érkezek, de azt máshol hagyom, persze amennyire lehet, a közelben, de biztonságos helyen. A sisakot fenn hagyom az utolsó pillanatokig, nem nagyon érdekel ha feltűnő, az sokkal inkább érdekel, hogy addig ne mutassam a pofám, ameddig nem muszáj Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 21, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 21, 2018 Némi hangulatkeltő képsor Andoron és wolf kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 22, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 22, 2018 Valami utasítás, körülmény van karialkotáshoz? Alap, kezdő árnyvadászt hozzunk? Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 23, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 23, 2018 Igen, alap, kezdő ányvadászt. Ez egy indító modul egy kampányban. Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Július 1, 2018 Megosztás Közzétéve: Július 1, 2018 bocs, de mégse tudok leugrani táborba, igy nekem ez most kimarad. helyem felszabadult, nyugodtan vegyetek be mást aki játszana. jó játékot. Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Július 2, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 2, 2018 Kár, hogy nem tudsz jönni a helyed üresen marad hocsak nincs valakinek instant karaktere. Meg kedve játszani. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés