Jadis Közzétéve: Április 6, 2018 Közzétéve: Április 6, 2018 Halihó! Felvetődött egy kérdés nálunk. Az MTK-s fajok (khál, dzsenn, amund, wier) faji maximum értékeit honnan lehet megtudni? Az MTK-ban csak a módosítók szerepelnek, a maximumok sajnos nem. Előre is köszi a választ!
Darabolo Közzétéve: Április 6, 2018 Közzétéve: Április 6, 2018 Én anno úgy logikáztam, hogy a modosítók szerint a +- a max érték.
Jadis Közzétéve: Április 6, 2018 Közzétéve: Április 6, 2018 Na, közben meglett. A Játékosok készlete című gyűjteményben benne van. Az itt leírtak érvényesek most is?
Hulla Közzétéve: Április 6, 2018 Közzétéve: Április 6, 2018 Szia! Igen, nyugodtan alkalmazzátok az említett kiadványban szereplő adatokat! Üdv, H.
Andoron Közzétéve: Április 6, 2018 Közzétéve: Április 6, 2018 Elnezest, ha elkerulte a figyelmem, es amugy a karakteralkotasban benne van a valasz: lehet tudni mikor jatszodik a törtenet? Hanyban jarunk?
Hulla Közzétéve: Április 6, 2018 Közzétéve: Április 6, 2018 55 perccel ezelőtt-kor Andoron írta: Elnezest, ha elkerulte a figyelmem, es amugy a karakteralkotasban benne van a valasz: lehet tudni mikor jatszodik a törtenet? Hanyban jarunk? Bíztam benne, hogy Antail ébredéséig senki nem szúrja ki ezt hiányosságot, de hát lelepleződtem. A táborban ne felejtsd el átvenni tőlem a Legfigyelmesebb játékosnak járó Mars csokit! A történet a P.sz. 3693. év második felében játszódik. Az Előtörténeteket és a Karaktereket ennek megfelelően kérjük majd elkészíteni. Andoron kedveli ezt
Andoron Közzétéve: Április 6, 2018 Közzétéve: Április 6, 2018 8 perccel ezelőtt-kor Hulla írta: Bíztam benne, hogy Antail ébredéséig senki nem szúrja ki ezt hiányosságot, de hát lelepleződtem. A táborban ne felejtsd el átvenni tőlem a Legfigyelmesebb játékosnak járó Mars csokit! A történet a P.sz. 3693. év második felében játszódik. Az Előtörténeteket és a Karaktereket ennek megfelelően kérjük majd elkészíteni. YAY!!! Mar hivom is anyukamat
Antail Közzétéve: Április 6, 2018 Szerző Közzétéve: Április 6, 2018 5 órával ezelőtt-kor Hulla írta: Bíztam benne, hogy Antail ébredéséig senki nem szúrja ki ezt hiányosságot, de hát lelepleződtem. Igy jar aki sporol a rejtozkodes kepzettseg elhanyagolasaval. Hulla jovoltabol felraktam a frissitett verziot ami tartalmazza a datumot is! Bitschak kedveli ezt
Nezething, a kém Közzétéve: Április 6, 2018 Közzétéve: Április 6, 2018 Ha egy csapattag tud varázstárgyat készíteni, akkor csak az alapanyagköltséget kell kifizetni, ugye?
Daelon Közzétéve: Április 6, 2018 Közzétéve: Április 6, 2018 57 perccel ezelőtt-kor Nezething írta: Ha egy csapattag tud varázstárgyat készíteni, akkor csak az alapanyagköltséget kell kifizetni, ugye? Eddig ez a kérdés minden tábornál elhangzik, de mindig az a válasz, hogy de, el kell költeni a Manát is.
Nezething, a kém Közzétéve: Április 6, 2018 Közzétéve: Április 6, 2018 Köszönöm, visszakerestem Ellenben az lenne a kérdésem, hogy játék alatt elkészíthető-e egy-egy varázstárgy? (pl gyógyital?), feltéve, ha van rá időm, és az alapanyagköltséget kifizettem.
Nezething, a kém Közzétéve: Április 6, 2018 Közzétéve: Április 6, 2018 (ugyan ez varázsló familiárisára?, az is csak játék alatt hozható létre? (lehet már játék kezdetekor is?))
Nezething, a kém Közzétéve: Április 6, 2018 Közzétéve: Április 6, 2018 (varázslói testmegújításon eshettem már át? (saját magam által))
Hulla Közzétéve: Április 6, 2018 Közzétéve: Április 6, 2018 5 órával ezelőtt-kor Nezething írta: Ha egy csapattag tud varázstárgyat készíteni, akkor csak az alapanyagköltséget kell kifizetni, ugye? Ahogy azt sokat látott kollégánk is megírta, bizony mindent ki kell fizetni. Idézet a Karakteralkotásból (5. old.): A felszerelési tárgyak ára, attól függetlenül, hogy a karakter képes-e azt elkészíteni vagy sem, egyforma. 4 órával ezelőtt-kor Nezething írta: Köszönöm, visszakerestem Ellenben az lenne a kérdésem, hogy játék alatt elkészíthető-e egy-egy varázstárgy? (pl gyógyital?), feltéve, ha van rá időm, és az alapanyagköltséget kifizettem. Ez nagyban függ az adott történettől, illetve a körülményektől. Mindenesetre ha számodra nagyon fontos tárgy(ak)ról van szó, érdemes biztosra menni. Jómagam szinte mindig könnyed modulokat követek el, de sose tudhatod, milyen nyitóképre számíthat az ember fia/lánya egy-egy elvetemült KM-nél! 4 órával ezelőtt-kor Nezething írta: (ugyan ez varázsló familiárisára?, az is csak játék alatt hozható létre? (lehet már játék kezdetekor is?)) Amennyiben szeretnéd a játékot egy már működő varázslattal nyitni, annak ára van. A rá költött Mp x 2 arany + az alapanyag (ha a varázs igényli) bekerülési költsége. (Ez vonatkozik a tetoválásokra, bélyegekre, varázskörökre, szexuálmágikus praktikákra stb-stb) 4 órával ezelőtt-kor Nezething írta: (varázslói testmegújításon eshettem már át? (saját magam által)) Ha semmilyen előnyt nem vársz el ettől, akkor nem lenne fair, ha ezért is fizetned kellene. De persze itt fontosak a részletek is, hogy mit és miért varázsoltál korábban. Remélem kielégítő válaszokat kaptál! Üdv, H.
Nezething, a kém Közzétéve: Április 7, 2018 Közzétéve: Április 7, 2018 Köszönöm Hulla! Teljes mértékig Mindössze annyi, hogy a kor mellé odaírok egy látszólagos (úgymond "testi") kort. Ez szerintem azért lenne a kaland előtt elvarázsolt varázslatként fair, mert, ha játék közben történne, akkor hirtelen megugranának a fizikai képességeim, és jóval magasabb lenne, mint amit "kifizettem" a karakteralkotásnál. Így viszont csak odaírom az eredeti mellé a valóságos korát Semmin nem változtat, legalábbis a részetekről meghatározott játékrendszer szerint (miszerint a maximumot csökkenti csak a kormódosító), hisz így se, úgy se érem el...
Nezething, a kém Közzétéve: Április 7, 2018 Közzétéve: Április 7, 2018 A drágakövek megvásárlása hogy néz ki pontosan? Úgy értem a tk-ban szereplő ár/2 (*10) a mágikus tisztaság miatt, vagy azt nem kell beleszámolni?
Hulla Közzétéve: Április 7, 2018 Közzétéve: Április 7, 2018 1 órával ezelőtt-kor Nezething írta: A drágakövek megvásárlása hogy néz ki pontosan? Úgy értem a tk-ban szereplő ár/2 (*10) a mágikus tisztaság miatt, vagy azt nem kell beleszámolni? Karakteralkotás 5. old.: Mágikus tisztaságú drágakövek ára aranyban: 1 karát = az ETK 402. oldalán lévő érték/2
BigMac Közzétéve: Április 8, 2018 Közzétéve: Április 8, 2018 NYT_2018 as excel mikorra várható? Lesz updatelt verzió?
tetra Közzétéve: Április 8, 2018 Közzétéve: Április 8, 2018 Igazából a leírás szerint kormódosítók nem érvényesülnek, tehát nem ugrana meg semmi ha megfiatalítod magad.
Nezething, a kém Közzétéve: Április 10, 2018 Közzétéve: Április 10, 2018 Játéktechnikai kérdésem lenne, mindjárt 2 is: Az egyik a nehéz-vért viselettel kapcsolatos: A kráni vért az merev-vértnek számít-e? Azért, hogy kell-e hozzá NV. viselet Af, hogy ne legyen képzetlenségi módosító? A másik meg a pusztítással kapcsolatos: Érvényes-e az a szabály, hogy pusztítással (Af/Mf, az mindegy) csak fejen vagy törzsön lehet eltalálni? Ezt azért kérdezem, mert nem emlékszem, hogy ez egy háziszabályunk-e, vagy valahol megtalálható? Előre is köszönöm a válaszokat
tetra Közzétéve: Április 10, 2018 Közzétéve: Április 10, 2018 Az nem rémlik, hogy ilyen le lenne írva bármi hivatalos forrásba, de ha elég sok Ép-t sebzel, akkor az nem nagyon történhet karon. Még talán a comb átvágása sem elégséges hozzá, hiába van ott egy nagy artéria.
Nezething, a kém Közzétéve: Április 10, 2018 Közzétéve: Április 10, 2018 Hát ez az, a pusztítás meg az ellenfél létfontosságú szerveire irányul, így mi úgy értelmeztük, és valószínűleg akkor így háziszabály csak, az, hogy csak fej vagy törzs... Köszönöm a választ! A kráni vértről tudsz valamit?
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés