Hulla Közzétéve: Május 30, 2018 Megosztás Közzétéve: Május 30, 2018 30 perccel ezelőtt-kor Daelon írta: Egy klasszikus füstpatron, menekülés-segítő, célzás-rontó, misztifikáló, stb. hatással mennyibe fáj? Milyen alkímia kell az előállításához? Mekkora területet takar be a füst? Mennyi idő alatt / mennyi ideig? köszi Azt kérném, hogy dolgozd ki Te, mit tudjon az az eszköz és majd annak alapján beárazzuk. Bitschak kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Május 30, 2018 Megosztás Közzétéve: Május 30, 2018 Hmph. No persze Mondjuk így? (nem vagyok nindzsa vagy pirotechnikus szakértő) Füstpatron 1 aktiválás módja: burkolat eltörése (ujjal összeroppantani, kemény felülethez vágni, megütni tárggyal, stb.) hatásterület: 2 szegmens alatt 1 lépés átmérőjű körben félhomály, 5 szegmens (fél kör) alatt 3 lépésnyi körben félhomály, 1 kör múlva 5 lépésnyi körben félhomály, újabb 1 kör alatt vagy terjed tovább vagy ha nincs hely rá (pl. folyosó, kisebb szoba), akkor sűrűsödik átlátszatlanra. hatóidő: maximum 6 kör után eloszlik. Méregellenállás: nem szükséges, legrosszabb esetben enyhe köhögés kiváltására alkalmas, semmilyen maradandó hatása nincs Füstpatron 2 aktiválás módja: burkolat eltörése (ujjal összeroppantani, kemény felülethez vágni, megütni tárggyal, stb.) hatásterület: 1 szegmens alatt 3 lépés átmérőjű körben félhomály, 5 szegmens (fél kör) alatt 6 lépésnyi körben félhomály, 1 kör múlva 5 lépésnyi körben teljes takarás további 5 lépésen félhomály, újabb 1 kör alatt vagy terjed tovább vagy ha nincs hely rá (pl. folyosó, kisebb szoba), akkor sűrűsödik átlátszatlanra. hatóidő: maximum 12 kör után eloszlik. Méregellenállás: nem szükséges, legrosszabb esetben enyhe köhögés kiváltására alkalmas, semmilyen maradandó hatása nincs Link a hozzászóláshoz
Ligadio Közzétéve: Május 30, 2018 Megosztás Közzétéve: Május 30, 2018 Üdv mindenkinek. Kedves Km-ek, alap méregkeverő felszerelésre tud nekem valaki mondani egy árat? Illetve a bozótvágó késre is kérnék egyet Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Május 30, 2018 Megosztás Közzétéve: Május 30, 2018 Egy órával ezelőtt-kor Ligadio írta: Üdv mindenkinek. Kedves Km-ek, alap méregkeverő felszerelésre tud nekem valaki mondani egy árat? Illetve a bozótvágó késre is kérnék egyet Itt az alkimista felszerelésből kell kiindulnod. Alkalmi: 1 ezüst Alap: 10 arany Bővített: 60 arany Laboratórium: 100+ arany Utóbbi fix telepítésű, azaz nem szállítható. A fenti árak csak az eszközöket foglalják magukba és nem az egyes anyagokat. Utóbbiak ára ezen felül értendő és bekerülési költségének felső határa a csillagos ég. Bozótvágó kés: 1 ezüst. Link a hozzászóláshoz
Ligadio Közzétéve: Május 30, 2018 Megosztás Közzétéve: Május 30, 2018 Köszönöm szépen Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Május 30, 2018 Megosztás Közzétéve: Május 30, 2018 8 órával ezelőtt-kor Daelon írta: Hmph. No persze Mondjuk így? (nem vagyok nindzsa vagy pirotechnikus szakértő) Füstpatron 1 aktiválás módja: burkolat eltörése (ujjal összeroppantani, kemény felülethez vágni, megütni tárggyal, stb.) hatásterület: 2 szegmens alatt 1 lépés átmérőjű körben félhomály, 5 szegmens (fél kör) alatt 3 lépésnyi körben félhomály, 1 kör múlva 5 lépésnyi körben félhomály, újabb 1 kör alatt vagy terjed tovább vagy ha nincs hely rá (pl. folyosó, kisebb szoba), akkor sűrűsödik átlátszatlanra. hatóidő: maximum 6 kör után eloszlik. Méregellenállás: nem szükséges, legrosszabb esetben enyhe köhögés kiváltására alkalmas, semmilyen maradandó hatása nincs Füstpatron 2 aktiválás módja: burkolat eltörése (ujjal összeroppantani, kemény felülethez vágni, megütni tárggyal, stb.) hatásterület: 1 szegmens alatt 3 lépés átmérőjű körben félhomály, 5 szegmens (fél kör) alatt 6 lépésnyi körben félhomály, 1 kör múlva 5 lépésnyi körben teljes takarás további 5 lépésen félhomály, újabb 1 kör alatt vagy terjed tovább vagy ha nincs hely rá (pl. folyosó, kisebb szoba), akkor sűrűsödik átlátszatlanra. hatóidő: maximum 12 kör után eloszlik. Méregellenállás: nem szükséges, legrosszabb esetben enyhe köhögés kiváltására alkalmas, semmilyen maradandó hatása nincs Füstpatron 1 Ára: 1 arany Füstpatron 2 Ára: 2 arany 5 ezüst Link a hozzászóláshoz
Levander Közzétéve: Május 31, 2018 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2018 Sziasztok! Mennyiért tudnék beszerezni egy kis festéket meg illatszert? Kutattam a felszerelés listát, de nem tudom mihez hasonlítsam az árát. Nincs értékbecslésem, nem szeretném, ha becsapnának a bazárban! Segítsetek ki! Nem kell finom úrinő illat, egy pacsuli bőven megteszi. Előre is köszi Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Május 31, 2018 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2018 9 órával ezelőtt-kor Hulla írta: Füstpatron 1 Ára: 1 arany Füstpatron 2 Ára: 2 arany 5 ezüst Hm. Megmondom őszintén, nem erre az árra számítottam. Azért köszi. Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Május 31, 2018 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2018 2 órával ezelőtt-kor Levander írta: Sziasztok! Mennyiért tudnék beszerezni egy kis festéket meg illatszert? Kutattam a felszerelés listát, de nem tudom mihez hasonlítsam az árát. Nincs értékbecslésem, nem szeretném, ha becsapnának a bazárban! Segítsetek ki! Nem kell finom úrinő illat, egy pacsuli bőven megteszi. Előre is köszi Ha tényleg elég a falu javasasszonyának rózsavize, az olyan 30 réz / fiola. A festéket jó lett volna definiálni. Festék fára? Falra? Körömre vagy arcra? (Nyugodtan írd be az általad jónak vélt összeget a karlapra, max kijavítjuk. ) Üdv, H. Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Május 31, 2018 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2018 1 órával ezelőtt-kor Daelon írta: Hm. Megmondom őszintén, nem erre az árra számítottam. Azért köszi. A robbanószer miatt drága. Ha nem kell, hogy ilyen gyorsan kiterjedjen a füst, akkor sokkal olcsóbb. Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Május 31, 2018 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2018 9 perccel ezelőtt-kor tetra írta: A robbanószer miatt drága. Ha nem kell, hogy ilyen gyorsan kiterjedjen a füst, akkor sokkal olcsóbb. Hát, rég volt kémiaóra, de robbanás nélkül is nagy a füst, ha 2 megfelelő anyagot összekeversz. És ugye ezt meg lehet oldani egy törékeny holmival, amiben az ütődés hatására keverednek a komponensek. Pl. cézium+víz Max féláron el tudom fogadni, de így akkor csak 1 kérdés volt. Nincs olyan tolvaj v fejvadász szvsz akinek ennyire drága felszerelése lenne a jelen környezetben (mármint kevés pénzzel). Link a hozzászóláshoz
Levander Közzétéve: Május 31, 2018 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2018 2 órával ezelőtt-kor Hulla írta: A festéket jó lett volna definiálni. Festék fára? Falra? Körömre vagy arcra? falra, padlóra (kő? fa? ki tudja hova küld minket a modulíró... [ja igen, te épp tudod, mi? ]) de hagyjuk! jó lesz a kréta. azt láttam is a bazárban, meg egyszerűbb is vele jelölni, meg beosztani is, vinni is. köszi a tippet, megyek is a javasasszonyhoz rózsavízért. (lehet nála alkudni? ) Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Május 31, 2018 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2018 Egy órával ezelőtt-kor Daelon írta: Hát, rég volt kémiaóra, de robbanás nélkül is nagy a füst, ha 2 megfelelő anyagot összekeversz. És ugye ezt meg lehet oldani egy törékeny holmival, amiben az ütődés hatására keverednek a komponensek. Pl. cézium+víz Örök vitatéma, hogy Yneven nem földi kémia van, hanem őselem alapú minden, így bármit meg lehet indokolni, és az ellenkezőjét is. Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 31, 2018 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2018 Őselem alapú? Nincs vas? Vagy azt nem bányásszák? Szeretem ezeket a kifacsarásokat. Tudom a mágia miatt kell, de akkor minden anyag mágikus őselem, vagy...? Viszont a cézium is érdekes kérdés, itt a földön is mindenhol megtalálható elem, a javasasszony is ezt kiabálja "fűben fában cézium". Mert ha így nézzük akkor tényleg olcsónak kellene lennie, de mivel ritka elem és még radioaktív is így khm aláárazták, csak varázslótól beszerezhető. Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Május 31, 2018 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2018 17 perccel ezelőtt-kor Crowstone írta: Őselem alapú? Nincs vas? Vagy azt nem bányásszák? Szeretem ezeket a kifacsarásokat. Tudom a mágia miatt kell, de akkor minden anyag mágikus őselem, vagy...? Viszont a cézium is érdekes kérdés, itt a földön is mindenhol megtalálható elem, a javasasszony is ezt kiabálja "fűben fában cézium". Mert ha így nézzük akkor tényleg olcsónak kellene lennie, de mivel ritka elem és még radioaktív is így khm aláárazták, csak varázslótól beszerezhető. Nekem nincs alkímiám, a google meg 3 perc alatt ezt dobta, amit könnyű volt belinkelni. Bármi más megteszi nyilván, amit hozzáértő elő tud rántani. Amúgy természetes állapotában nem radioaktív, tény, hogy sok olyan izotópja van, ami aztán hasznosítható. Mindegy, túl van ragozva. Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 31, 2018 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2018 Semmi gond Daelon csak kötekszem, mindezt azért mert egyszer összekevertetek Wolfyval, egyébként minden alkálifém heves reakcióba lép a vizzel. Azaz a nátrium, lithium, kálium, cézium, franczium, és alap állapota mindnek só. Bitschak és wolf kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
wolf Közzétéve: Május 31, 2018 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2018 Na mar megint en vagyok a hibas.Trump,Brexit WWII? Ezekert is en vagyok a hibas? The Eternal Crow Hero kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 31, 2018 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2018 Igen wolf kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Weilon Közzétéve: Május 31, 2018 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2018 Hmm hát ez tényleg így van Süssük meg Wolfyt és minden megoldódik Ligadio, tetra, Antail és 4 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés