Vassi Közzétéve: Június 3, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 3, 2018 *BETELTÜNK* Sziasztok! Bátor jelentkezőket keresek FATE Accelerated meséhez. A FATE Accelerated (FAE) egy szabálykönnyű és pörgős játék. A történetmesélésre és a karakterek személyiségére, előéletére és céljaira helyezi a hangsúlyt. Akkor a legélvezetesebb,ha játékosok aktívan részt vesznek a történet alakításában, nem csak a KM által vázolt dolgokra reagálnak. Világ még nincs eldöntve, ezt megszavazzuk közösen, de mindenképpen szeretnék egy kicsit komikusabb és humorosabb játékot mesélni, akár Űr Operát, Dark Fantasyt, vagy akár Dark Űrfantasy Operát (az is lehet ) akartok játszani. A játékra a szabályrendszer miatt nagyon könnyű rászabni a világot, mindenféle hülyeség jöhet ami élvezetet nyújt. Ha van rá igény akkor két mesét is tartok. Ha nincs igény rá akkor tejfölt a fületekre! Aki szeretne a szabálykönyvvel ismerkedni, az letöltheti ingyenes a hivatalos oldalról ITT. <--- kattints ide A jelentkezőket 3 csoportra osztom amint mindenki kitöltötte a lapot és 3 különböző nap játszunk. tetra CS TAO Hulla Bitschak Gábor Fülöp Tris Catsmile Panka Dekker Kati Levander Jagger Shordanus Időpont választás: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CNZVeUyZg5r4SdwOPUvrgIM18qq3UiHCsI79cbm25C0/edit?usp=sharing Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 4, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 4, 2018 Jelentkeznék, múltkor működött a cucc. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Június 4, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 4, 2018 Én is szeretnék jelentkezni, most már pörgősebben fog menni. Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Június 4, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 4, 2018 Harmadiknak beírnám magam, ha lehet. Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Június 4, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 4, 2018 Az egyik esti alkalomra én is beneveznék, szóval negyedik. Link a hozzászóláshoz
Bitschak Közzétéve: Június 4, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 4, 2018 Szia! Nem láttam, hogy mennyien vehetnek részt a játékben egyszerre, de én is szívesen résztvennék Én lennék az ötödik. Link a hozzászóláshoz
Gabor Közzétéve: Június 4, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 4, 2018 Engem is érdekelne a FATE. Ha van / lesz hely akkor szívesen csatlakoznék. Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Június 4, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 4, 2018 Ez a beszéd gyerekek! Egyelőre akkor lezárom a jelentkezést, az itt jelentkező 6 emberen kívül még Fülöp és Tris jelentkezett játékra, ha sikerül két megfelelő időpontot találni 2 csapatnak akkor majd lehet, hogy lesz lehetőség jelentkezni. Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Június 4, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 4, 2018 Ide tessék beírni, hogy kinek melyik időpont jó! https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CNZVeUyZg5r4SdwOPUvrgIM18qq3UiHCsI79cbm25C0/edit#gid=0 Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Június 4, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 4, 2018 Jelentkezem.... és mindjért jelölöm az időpontot is. Jelölve. Link a hozzászóláshoz
Kata Közzétéve: Június 4, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 4, 2018 Sziasztok! Én egész nap dolgozom és közben betelnek a helyek a jó kis alternatív programokon! Na szép! Erről is lemaradtam! Vagy mégsem? Ahogy eddig látom csak fiúk jelentkeztek a játékra, ha szeretnél javítani a nemek arányán én is szívesen jelentkezem. Sőt még egy mesélni igencsak szerető barátnőmet is magammal hoznám, ha lehet. Időpont szempontjából eddig még teljesen szabadok vagyunk! Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Június 4, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 4, 2018 Szervusz Kata! Annak örülnék a legjobban ha mindenkire volna időm Jelenlegi felállásban úgy nézünk ki, hogy szerdán, pénteken és szombaton tudok mesélni. Van már 10 jelentkező (1 közülük kérdéses) és őket próbálom elosztani 2 csoportra aszerint, hogy melyik nap jó nekik. Estig még eldől, hogy két csapattársam akar-e játszani, akkor veled és barátnőddel lenne egy harmadik csoport. De utána még foglalkoznom kell azzal is, hogy kinek melyik nap jó, úgyhogy nem ígérek semmit, de mindent megteszek! Link a hozzászóláshoz
Neko Közzétéve: Június 4, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 4, 2018 Mi is jelentkezünk, a megbeszéltek szerint MÁRIS Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Június 4, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 4, 2018 Na akkor felírtalak titeket is Kata a listára és bátorkodtam kitölteni nektek, hogy ráértek mindegyik nap! Amint a maradék is kitölti, kihirdetem a három csapatot! Itt a lista:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CNZVeUyZg5r4SdwOPUvrgIM18qq3UiHCsI79cbm25C0/edit#gid=0 Link a hozzászóláshoz
Kata Közzétéve: Június 4, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 4, 2018 Köszi! Mi tényleg ráérünk minden nap! Egyelőre még. Nagyon köszi! (Érdekes volt, épp írtam be a táblázatba, hogy ráérek és közben látom, hogy már be vagyok írva ) Link a hozzászóláshoz
Shordanus Közzétéve: Június 4, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 4, 2018 Üdvözlet! Lehet-e még valamelyik csapatba jelentkezni? Rendkívül érdekesnek ígérkezik ez a rendszer, és ígéretesnek a játék, szívesen megismerném ha csatlakozhatnék valamely csoporthoz egy játékalkalommal. Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Június 4, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 4, 2018 Üdv Shordanus! Sajnos már nem tudok bevállalni több embert, az eredetileg tervezett 8-10 emberből 14-15 lett, a két esti meséből meg három. Amit tehetek az az, hogy felírlak egy várólistára, mert mindig előfordul, hogy valaki lemondja, meggondolja magát, talál egy számára megfelelőbb programot. Link a hozzászóláshoz
Shordanus Közzétéve: Június 4, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 4, 2018 4 perccel ezelőtt-kor Vassi írta: Üdv Shordanus! Sajnos már nem tudok bevállalni több embert, az eredetileg tervezett 8-10 emberből 14-15 lett, a két esti meséből meg három. Amit tehetek az az, hogy felírlak egy várólistára, mert mindig előfordul, hogy valaki lemondja, meggondolja magát, talál egy számára megfelelőbb programot. Ez esetben a várólistára kérlek vésd fel a nevem. Köszönet érte! Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Június 5, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 5, 2018 Ööö... nem tudom mennyire lehetséges Katiékkal egy napra kerülni... már, ha ők sem bánják Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Június 5, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 5, 2018 Szia! Nekem nagyon ugy nez ki hogy Te, tetra, CS, Kati es Levander lesz a szombati csapat mert csak nektek jo a szombat Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Június 5, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 5, 2018 A kovetkezo csapatoknak fogok tehat meselni: SZERDA: Dekker, Pancsa, Tris, Bitschak, Shordanus PENTEK: TAO, Jagger, Hulla, Gabor, Fulop SZOMBAT: tetra, CS, Catsmile, Kati, Levander Szeretnek mundenkit megkerni, hogy erositse meg a jelentkezeset, mert van varolistasunk is! Ha mindenkinek jo, akkor a csapatokkal a heten elkezdjuk letisztazni hogy milyen vilagban jatszunk. Koszonom elore is az egyuttmukodest Bitschak és tetra kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Gabor Közzétéve: Június 5, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 5, 2018 3 perccel ezelőtt-kor Vassi írta: PENTEK: TAO, Jagger, Hulla, Gabor, Fulop +1 A sorsom most már péntek. Vérem áldozom néktek. --Alga (Gábor) Link a hozzászóláshoz
Kata Közzétéve: Június 5, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 5, 2018 Szuper! Köszi. Miénk a szombat. Catsmile :), igazán megtisztelő, hogy velünk szeretnél egy csapatban lenni. Alig várom már a közös játékot. Levandert természetesen hozom magammal. Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Június 5, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 5, 2018 Jaggernek és nekem is jó a péntek. Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Június 5, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 5, 2018 8 órával ezelőtt-kor Vassi írta: A kovetkezo csapatoknak fogok tehat meselni: PENTEK: TAO, Jagger, Hulla, Gabor, Fulop Szeretnek mundenkit megkerni, hogy erositse meg a jelentkezeset, mert van varolistasunk is! Ha mindenkinek jo, akkor a csapatokkal a heten elkezdjuk letisztazni hogy milyen vilagban jatszunk. Koszonom elore is az egyuttmukodest Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés