Gabor Közzétéve: Június 11, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 11, 2018 Idén a "Légy résen!" társasjátékot hozom a táborba. Ez egy rövid pörgős party társasjáték, amiben nyomozni illetve fertőzni kell. A hangulatkeltő és a szabályok itt olvashatók: https://reflexshop.hu/custom/reflexshop/image/data/szabalyok/delta-vision-legy-resen-szabalyzat.pdf Játékosok száma: 6-12 Egy kör kb.: 15-30 perc Játéknapokra a szerda estét és szombatot javaslom (a szombati időpontok rugalmasan kezelendők). Összedobtam egy táblázatot a jelentkezéshez. Ide mindenki jelezheti, hogy van-e kedve jönni valamelyik időpontra.https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lRh3JxnaIFdHcHkAd35iGLHEidue0RlelOLDan0xMKw/edit?usp=sharing Ha valakinek egyéb javaslata van a játékkal vagy időpontokkal kapcsolatban, azt is szívesen várom! --Gábor Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Június 12, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 12, 2018 Én időpont nélkül jelezném érdeklődésemet, aztán majd megpróbálok valamelyik időpontra beszállni, amikor jó. Nem merem beírni magam sehova most már, mert nem tudom, hogy mikor lesz jó, és nem akarom foglalni mások elől a helyet. Link a hozzászóláshoz
Gabor Közzétéve: Június 12, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 12, 2018 5 órával ezelőtt-kor TAO írta: Én időpont nélkül jelezném érdeklődésemet Oké! Csak találunk majd szabad helyet és időt rá. Egy-egy kör gyors is tud lenne, szóval simán ok a ki-, beszállás körök között. Link a hozzászóláshoz
Gabor Közzétéve: Június 12, 2018 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 12, 2018 Egyébként szívesen adom más időpontra is a játékot! Válalkozó kedvűek nyugodtan vegyenek fel új oszlopot e célból. Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 13, 2018 Megosztás Közzétéve: Június 13, 2018 Hmm engem is érdekel Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés