Kate Közzétéve: December 11, 2019 Szerző Megosztás Közzétéve: December 11, 2019 14 órával ezelőtt-kor Darabolo írta: azért ezt nem az idő utazással vetném össze. Inkább az élet principiumának teremtésével. Tegnap este óta ezen töröm a fejem. Szerintem azért sem mert én nem élettelen dologból állítanék elő élőt. Csupán fiatalítanék, ahogy öregíteni is tudok. Szervezetét, bőrét " gyógyítanám, fiatalítanám." Link a hozzászóláshoz
Darabolo Közzétéve: December 11, 2019 Megosztás Közzétéve: December 11, 2019 2 órával ezelőtt-kor Kate írta: de a fiatalítás csókjat sem szeretném teljesen elengedni, továbbra is tartom, hogy működő képes, anélkül hogy máshonnan/másvalakitől vonnék el éveket. Nálam nem. Link a hozzászóláshoz
Deodatus Közzétéve: December 25, 2020 Megosztás Közzétéve: December 25, 2020 Erősen véleményes videó az ETK boszorkányáról 2014-ből Link a hozzászóláshoz
Kate Közzétéve: December 27, 2020 Szerző Megosztás Közzétéve: December 27, 2020 Ezt már láttam facen.... Röviden tömören, nem igazán értek egyet a videóval. varázsló sztem "táposabb" a boszinál, férfiban ott a bárd, aki inkább hasonlít a boszihoz. A játék pedig annyira szexista vagy rasszista, amennyire a játékos vagy KM akarja/engedi. MagyarGergely kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés