Antail Közzétéve: Szeptember 24, 2018 Közzétéve: Szeptember 24, 2018 Ez a téma szolgál arra, hogy sikeresen megszervezzétek a csapatotokat. A magányos fejvadászok, fel nem fedezett varázshasználók itt is felajánlhatják szolgáltatásaikat.
Dryen Közzétéve: Szeptember 24, 2018 Közzétéve: Szeptember 24, 2018 2 játékos, akár egyben, akár külön csapatot keres. a múlt évi táborban már ott voltunk, nyárra nem volt csapatunk, de tervezzük, ha valaki befogad, hogy idén is menjünk. Antail kedveli ezt
Elovit Közzétéve: Október 17, 2018 Közzétéve: Október 17, 2018 Üdv! Jómagam szintén társulnék valakikhez. Leginkább harcos főkasztú lennék, mivel régen játszottam utoljára. Eddig "táborszűz" vagyok. Avagy azzal, hogy most kezdek neki ilyen jellegű akcióknak, már nagyon elkéstem (azaz beteltek már a helyek)? Antail kedveli ezt
tetra Közzétéve: Október 17, 2018 Közzétéve: Október 17, 2018 1 órával ezelőtt-kor Elovit írta: Avagy azzal, hogy most kezdek neki ilyen jellegű akcióknak, már nagyon elkéstem (azaz beteltek már a helyek)? A helyek még biztos, hogy üresek, mert öttől nyílik a jelentkezés Antail kedveli ezt
Elovit Közzétéve: Október 24, 2018 Közzétéve: Október 24, 2018 On 2018. 10. 17. at 13:27-kor Elovit írta: Üdv! Jómagam szintén társulnék valakikhez. Leginkább harcos főkasztú lennék, mivel régen játszottam utoljára. Eddig "táborszűz" vagyok. No, senki?
Bitschak Közzétéve: Október 24, 2018 Közzétéve: Október 24, 2018 Szia! Szerintem sokkal hatekonyabb, ha megnezed az eddig regisztralt csapatokat es oket kozvetlenul probalod bombazni levellel hatha valaki melle befersz meg Antail és nekdolan kedveli ezt
Elovit Közzétéve: Október 24, 2018 Közzétéve: Október 24, 2018 Szia! Igen, gondoltam erre is, csak nem akarom, hogy bárhol kolonc legyek... De holnap akkor megpróbálkozom ezzel. Antail és Bitschak kedveli ezt
Dryen Közzétéve: Október 25, 2018 Közzétéve: Október 25, 2018 Banara-Engedd el: Mi max létszámmal vagyunk. Bocsi Antail kedveli ezt
Elovit Közzétéve: Október 26, 2018 Közzétéve: Október 26, 2018 11 órával ezelőtt-kor Dryen írta: Banara-Engedd el: Mi max létszámmal vagyunk. Bocsi Igen, láttam, el is engedtem. De azért köszi! Dryen kedveli ezt
Con Salamander Közzétéve: Október 30, 2018 Közzétéve: Október 30, 2018 Üdv, @Elovit, egyelőre négy "kész" csapat van, nyugodtan formálhatnátok egy ötödiket, ha van más jelentkező a táborra. Nincsen olyan ismerősöd, akivel szîvesen jönnél? Ha nem boldogulsz, egy-két nap múlva kiîrhatjuk facebookra, hogy még van egy csapatnak hely, és jó lenne, ha te is a tagja lehetnél. Üdv
Elovit Közzétéve: Október 30, 2018 Közzétéve: Október 30, 2018 Helló! No igen, írnom kellett volna: idő közben a DEUS VULT befogadott. De persze köszönöm a segítőkészséget! Antail kedveli ezt
Con Salamander Közzétéve: Október 31, 2018 Közzétéve: Október 31, 2018 On 2018. 10. 30. at 0:26-kor Elovit írta: Helló! No igen, írnom kellett volna: idő közben a DEUS VULT befogadott. De persze köszönöm a segítőkészséget! Szia, a csapattagok között nem látom a te kalandozónevedet. Két eset lehetséges: más néven regisztráltak oda, vagy a jelentkeztetési rendszerben nem vagy benne, ennél fogva semmilyen információról nem tudunk a jelentkezéseddel kapcsolatban (befizetés, étkezési igény, stb.). Ha ez utóbbi eset áll fenn, kérlek, pszi-üzenetben jelentkezz nálam, és minden szükséges dolgot megejtünk ott. Ha az előbbi, és te rejtőzöl valamelyik másik nicknév alatt, akkor semmilyen teendőd nincs (legfeljebb legközelebb azonos néven próbálj regisztrálni ) Szép napot Bitschak és Antail kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés