Antail Közzétéve: Szeptember 24, 2018 Közzétéve: Szeptember 24, 2018 Egyelőre ez a közös téma szolgál az egyéb játékokhoz. Amint van konkrét extra játék, akkor nyitunk neki alfórumot, ahogy szoktuk. Addig is itt lehet ötletelni.
nekdolan Közzétéve: November 28, 2018 Közzétéve: November 28, 2018 Én hozom a szokásos One Night Werewolf társast a kiegekkel, de sikerült beszereznem valamit, amit szeretnék kipróbálni ha lesz érdeklődő (3-7 fő): Antail, tetra és Bitschak kedveli ezt
Bitschak Közzétéve: November 28, 2018 Közzétéve: November 28, 2018 Jelentkezne is itt az első érdeklődő!!! Én szívesen játszanék trónok harca 2. kiadással, tudni kell, hogy hosszú egy játék, és talán meg is húznánk majd pár "házi szabállyal" 3 óránál a maximális időt, amíg a játék tarthat (Ez majd úgy is a játékosoktól függ, hogy kinek mennyire lesz kedvére az ilyen kis "gyorsítás" ) Szóval ha lesznek jelentkezők a trónok harcára (és a tábor idejébe is belefér) akkor feltétlenül játszhatnánk majd nekdolan és Antail kedveli ezt
TAO Közzétéve: November 28, 2018 Közzétéve: November 28, 2018 Feliratkoznék a Werewolf-ra, ha lehet. :) nekdolan kedveli ezt
Gabor Közzétéve: November 28, 2018 Közzétéve: November 28, 2018 Én is szívesen csatlakoznék a werewolf-ra! S szerintem @Kata-nak is van kedve hozzá. Másrészt bedobok a közösbe egy party játékot: a "Légy résen!"-t Rövid pörgős party társasjáték, amiben nyomozni illetve fertőzni kell. A szabályok itt olvashatók: https://reflexshop.hu/custom/reflexshop/image/data/szabalyok/delta-vision-legy-resen-szabalyzat.pdf
TAO Közzétéve: November 30, 2018 Közzétéve: November 30, 2018 @Gabor, én a Légy résen!-re is bejelentkeznék, ha az idő engedi. Gabor kedveli ezt
Dryen Közzétéve: December 1, 2018 Közzétéve: December 1, 2018 @nekdolan Mind a 3 érdekel engem. @Bitschak A Trónok Harca különösen izgin hangzik, és Xanner is arra szavaz. Mi egy Rettegés Arkhambant tudok felajánlani. Bitschak kedveli ezt
Catsmile Közzétéve: December 1, 2018 Közzétéve: December 1, 2018 Szeretnék rettegni (Arkhamban), ha megoldható.
tetra Közzétéve: December 1, 2018 Közzétéve: December 1, 2018 Ja, ha lesz Trónok Harca, az érdekel engem. Bitschak kedveli ezt
Atrasko Közzétéve: December 6, 2018 Közzétéve: December 6, 2018 Huhh, trónok harce, vérfarkas, arkham, légy résen, mind jó lenne beszállni. Dryen és Bitschak kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés