Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Gondolatok a Nekromanciáról

Recommended Posts

8)

Üdv!

Sylvanus:

Én nem toom hogy hol olvastad hogy a Mágusok maxosanjók, de idézd be légyszives...

Mert ha így van akkor elég érdekes, ugynis a tökéletesség a M.A.G.U.S. világában nem lehet pólushoz kötni (Pl: Kyel-Orwella eset), hanem minden esetben semleges, hogy is lehetene tökéletes valami amikor nem képes valamire?

Hisz ha valaki Annyira jó hogy, húúúú de akkor nem alkalmazna SOHA sem

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

A mágiaelmélet pyarroni mágus mesterei szerint a mágiát építő célzattal, alkotásra, javító és segítő célzattal kell alkalmazni; a pusztítás, rombolás, ártalom a fekete út ismérvei.
ETK 291.o.

A pyarroni mágusok erőteljesen kötik a fehérmágiához.

A fektemágia rendszeres használata módszeresen rombolja a varázsló személyiségét, nyomot hagy auráján, asztrál-testén, idővel zónáján és végül fizikai testén is.
ETK 291.o.

Nem hiszen, hogy a lélekfejlődéshez kötődő mágusfogalomba beleférne annak rombolása, azaz feketemágia kizárva.

Azon varázsló pedig, aki áttért a sötét útra (nap mint nap feketemágiát használ), feketemágusnak számít, s a sötét út már fizikai testén is nyomot hagy:
Link a hozzászóláshoz
Persze ettől még nem feltétlenül kell a mágusoknak abszolút jóknak lenniük. Mindemellett a pyarroni mágusok abszolút jók.

Slanek esetében is vannak az utat járók, és a célt szemük előtt tartók.

Javarészt egyet kell értsek veled. Ez már csak így van mert hasonlóképpen gondolkozunk. :lol::lol:

Na de olyat állítani, hogy valaki abszolúte jó. Hát izé. Olyan nincs. Egyébként is milyen az az abszolúte jó? Mert én nem tom. Biztos mert rossz vagyok. De akkor írja már le valaki, hogy milyen az abszolút jó.

Link a hozzászóláshoz

8)

Nincs Magyar bill./em ugyhogy ..

Sylvanus: Koszonom ay ide'zeteket.

A Pyaroni Ma'gusok nak nevezett vara'zslo'k, nem hiszen hogy azok amikoro"l e'n besze'ltem, ugyanis aki ele'rte a ce'lt, az (mint a Csillagkapu sorozatban "jo'leltala'lt" felemelkedettek) annak nem lesz lehetetlen,

kis " Istenekke' " va'llnak, s nem avatkoznak be a "halando'k" vila'ga'ba...

Bazze.. ezt unom, ma'rmint hogy nincs magyar bill...

U"dv!

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

BYCS: Igazad van; én úgy mondanám, hogy az az általános felemelkedés fogalom inkább, melynek egyik útja a Csillagkapus ősöké, másik lehet a MAGUS mágusa, harmadik a hit útjának angyallá válása, stb...

Véleményem szerint mindegyiknek megvan a maga "követelményrendszere" és remekül megférnek egymás mellett.

Mindenesetre a cél szót inkább lecserélném útra. Nekem legalábbis óriásinak tűnik a kettő közötti különbség.

Sylvanus

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...