targo Közzétéve: December 6, 2018 Közzétéve: December 6, 2018 Üdv tisztelt kalandozók! Nagyon új vagyok ezen a felületen, de próbálok minden infot magamba szívni! '97-ben ismerkedtem meg a szerepjáték fogalmával, de sajna nem sokat játszottam. Ezen kevés alkalmakon is a kezdők botladozásai után sok-sok időt kihagytam, mire sikerült újból "asztalhoz" ülni. Sajna magával a "SZEREPJÁTÉKKAL" itt sem sikerült találkoznom. Ezen alkalmak inkább, valami rejtvényfejtésre hasonlítottak a Magus szabályrendszerbe ágyazva. Sajna én sem leszek már fiatalabb (41 múltam) és szeretnék legalább egyszer valódi, nagy betűs "SZEREPJÁTÉKBAN" részt venni, mielőtt elpatkolok! Az ETK-t egész jól ismerem és a világ is közel áll hozzám a regények által. Most lenne időm belevágni a "SZEREPJÁTÉKBA", csakhogy egyedül ez kicsit khmm... tré lenne. Esetleg, ha volna olyan csapat, aki tutujgatna 1 vén hülyét... nos szívesen megismerkednék velük! Budapestiek előnyben, de hála a mostani rugalmas életvitelemnek szívesen alkalmazkodom! Előre is köszönöm a megkeresést és a segítséget, remélem kellemes élményekkel tudom viszonozni a nagylelkűséget! Tisztelettel: targo
Sir Thomas Közzétéve: December 6, 2018 Közzétéve: December 6, 2018 Nyugi, nem vagy vén, itt azért vannak nálad idősebbek is. Ebben a "sportban" a kor annyira nem releváns. Viszont segíteni perspec nem tudok, külföldön dolgozom épp. Nem igazán világos, mit értesz rejtvényfejtésen, de gondolom olyasmiről lehet szó, hogy amilyen stílusban társaid játszottak, az neked nem nagyon tetszett. A szórakozásnak sok formája van, így a szerepjátéknak is, ez nem egy teljesen homogén dolog, minden csapat a saját ízlése és igényei szerint alakítja. Az "igazzy" szerepjáték amolyan esztétikai kérdés, hiszen attól függ, hogy neked mi tetszik. De majd meglátod, ha többféle csapattal is összehoz még a sors. Javaslom, hogy jelentkezz mondjuk az egyik kalandozok.hu táborba (vagy bármilyen versenyre), ott csőstől kapod majd az impulzusokat és könnyebb lesz kiválasztanod, hogy melyik a te utad. tetra kedveli ezt
tetra Közzétéve: December 6, 2018 Közzétéve: December 6, 2018 Én leginkább a facebookos szerepjátékos csapatkereső csoportokat javaslom, itt szerintem kevés sikered lesz ezzel. Ahogy SirTom is mondja, ki kell próbálni többféle csapatot, amíg megtalálod a stílust, amit te szeretsz, vagy legalább meg tudod fogalmazni, hogy egyáltalán mit keresel, mert egyelőre azt látom, hogy te sem tudod pontosan.
Sneer Közzétéve: December 6, 2018 Közzétéve: December 6, 2018 targo tertra nagyon jó ötletet adott,de ha nem találsz egyből csapatot azzal a módszerrel akkor is olvasd a fórumot. Írj ha gondolataid, kérdésed van valamelyik témával kapcsolatban. Így több kalandozót is megismerhetsz és szerintem hamarosan csapatokra is lelsz. Mi sem ismertük egymást sokan az elején most meg szinte bárhol az országban vagy mondhatom a világban össze tudunk hozni egy partyra való játékost. Illetve fontos lenne tudnunk te hogy képzelted el a "SZEREPJÁTÉK"-ot nehogy túlzó elvárásaid legyenek. Mert ez is "csak" egy játék. üdv, Sneer Antail kedveli ezt
targo Közzétéve: December 7, 2018 Szerző Közzétéve: December 7, 2018 Azt hiszem azé' némi sanda gyanúm van a dologról, vagy legalább is elképzelésem. Tán kicsinység a színjátszáshoz tudnám hasonlítani, ahol levedlem a saját énem, és a magus szabálykönyv alapján, az általam kreált karakter személyiségét öltöm magamra. Ez megnyilvánul az interakcióimban a JK-k és az NJK-k felé is. Saját célokkal, gondolatokkal, frusztrációkkal, személyiség jegyekkel...stb. Nagyon sarkítva, mint valami skrizoid képzelgés,vagy kettős személyiség, ahol a valós énem a háttérbe szorul a játék idejére. Asszem' ilyesmi élményhez keresek hasonszőrű partnereket. Remélem ez nem tűnik nagyon beteg elgondolásnak...!?
tetra Közzétéve: December 7, 2018 Közzétéve: December 7, 2018 Azt hiszem, nem értetted meg a kérdést: ez alapvetően nem szűkít még túl sokat. De ez a tapasztalat hiánya. Majd ha játszol, rá fogsz jönni, mire gondoltunk.
targo Közzétéve: December 8, 2018 Szerző Közzétéve: December 8, 2018 Lehet nem értettem, de kicsit figyelek, játszva tanulok! Úgy vélem személyes, kicsinyke játéktapasztalatom alapján fogalmaztam meg azon igényemet, ami eddig hiányzott.
Darabolo Közzétéve: Február 6, 2022 Közzétéve: Február 6, 2022 @Con Salamander Hatalmas problémával fordulnék hozzád! Jelenleg nem találom a levelézesembe @Defny játékossal írt leveleinket. Mintha törlödött volna... Nem is értem a dolgot. Elég kényesen érint a dolog, mivel 2-3 évre visszamenőleg, minden játékon kívüli interakciót, ami csak 1 KM-et és 1 JK-t igényelt ott hajtottunk végre. Kérlek nézz utána a dolognak. Tisztelettel @Darabolo
Darabolo Közzétéve: Február 6, 2022 Közzétéve: Február 6, 2022 Hát besza@ok! Kiirtam ezt és megjelent a listában a levelezés! Hiba a mátrixban Con Salamander kedveli ezt
Rodrigo Közzétéve: Február 16, 2022 Közzétéve: Február 16, 2022 Sziasztok! A kocsmai verekedésben használható tárgyak táblázatát nem találom. Nem tudom álmodtam-e vagy más rendszerből maradt meg a táblázat, esetleg csak simán béna vagyok. Légyszi segítsetek ha magusban van ilyen, akkor hol keressem. Köszi
Sneer Közzétéve: Február 16, 2022 Közzétéve: Február 16, 2022 Az biztos hogy az online karakter alkotóban itt az oldalon elo tudod hivni őket a fegyvereknél. Rodrigo kedveli ezt
Rodrigo Közzétéve: Február 16, 2022 Közzétéve: Február 16, 2022 Köszi! Ha nem lesz meg, akkor kibányászom innen. Elvileg ETK, MTK, HGB-ben nics, Rúnák között sincs. Esetleg ÚT, UTK? Ui: Jelentem megvan. ÚT 187. oldal
Darabolo Közzétéve: Február 25, 2022 Közzétéve: Február 25, 2022 On 2022. 02. 16. at 11:31-kor Rodrigo írta: Sziasztok! A kocsmai verekedésben használható tárgyak táblázatát nem találom. Nem tudom álmodtam-e vagy más rendszerből maradt meg a táblázat, esetleg csak simán béna vagyok. Légyszi segítsetek ha magusban van ilyen, akkor hol keressem. Elvileg mindent használhat és csak a képzetség szintje határozza meg a sebzés mértékét.
Rodrigo Közzétéve: Március 4, 2022 Közzétéve: Március 4, 2022 On 2022. 02. 25. at 22:39-kor Darabolo írta: Elvileg mindent használhat és csak a képzetség szintje határozza meg a sebzés mértékét. Hali! Igen tudom, de kezdő játékosok és picit színesíteni akartam a kocsmai harcot a fegyverarzenál (padok, korsó, székek stb) differenciálásával. De közben szívták a vérem, így aljadék módon rájöttem, hogy a törpéről (aki miatt kirobbant a bunyó) kiderül hogy nő és imponál neki a nagy hang, meg a kackiás bajusz. Rég nem volt fajtabéli a környékén és elég részeg már hozzá, hogy ráfanyalodjon egy cingárra . ui: ne szívd a km vérét, mert visszanyal a kalasnyikov.... Legolol345 és Darabolo kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés