Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Segélykérés


targo

Recommended Posts

Üdv tisztelt kalandozók!

Nagyon új vagyok ezen a felületen, de próbálok minden infot magamba szívni!

'97-ben ismerkedtem meg a szerepjáték fogalmával, de sajna nem sokat játszottam. Ezen kevés alkalmakon is a kezdők botladozásai után sok-sok időt kihagytam,

mire sikerült újból "asztalhoz" ülni.

Sajna magával a "SZEREPJÁTÉKKAL" itt sem sikerült találkoznom. Ezen alkalmak inkább, valami rejtvényfejtésre hasonlítottak a Magus szabályrendszerbe ágyazva.

Sajna én sem leszek már fiatalabb (41 múltam) és szeretnék legalább egyszer valódi, nagy betűs "SZEREPJÁTÉKBAN" részt venni, mielőtt elpatkolok!

Az ETK-t egész jól ismerem és a világ is közel áll hozzám a regények által. Most lenne időm belevágni a "SZEREPJÁTÉKBA", csakhogy egyedül ez kicsit khmm... tré lenne.

Esetleg, ha volna olyan csapat, aki tutujgatna 1 vén hülyét... nos szívesen megismerkednék velük!

Budapestiek előnyben, de hála a mostani rugalmas életvitelemnek szívesen alkalmazkodom!

Előre is köszönöm a megkeresést és a segítséget, remélem kellemes élményekkel tudom viszonozni a nagylelkűséget!

 

Tisztelettel: targo

Link a hozzászóláshoz

Nyugi, nem vagy vén, itt azért vannak nálad idősebbek is. Ebben a "sportban" a kor annyira nem releváns. Viszont segíteni perspec nem tudok, külföldön dolgozom épp. Nem igazán világos, mit értesz rejtvényfejtésen, de gondolom olyasmiről lehet szó, hogy amilyen stílusban társaid játszottak, az neked nem nagyon tetszett. A szórakozásnak sok formája van, így a szerepjátéknak is, ez nem egy teljesen homogén dolog, minden csapat a saját ízlése és igényei szerint alakítja. Az "igazzy" szerepjáték amolyan esztétikai kérdés, hiszen attól függ, hogy neked mi tetszik. De majd meglátod, ha többféle csapattal is összehoz még a sors. Javaslom, hogy jelentkezz mondjuk az egyik kalandozok.hu táborba (vagy bármilyen versenyre), ott csőstől kapod majd az impulzusokat és könnyebb lesz kiválasztanod, hogy melyik a te utad. :)

Link a hozzászóláshoz

Én leginkább a facebookos szerepjátékos csapatkereső csoportokat javaslom, itt szerintem kevés sikered lesz ezzel. Ahogy SirTom is mondja, ki kell próbálni többféle csapatot, amíg megtalálod a stílust, amit te szeretsz, vagy legalább meg tudod fogalmazni, hogy egyáltalán mit keresel, mert egyelőre azt látom, hogy te sem tudod pontosan.

Link a hozzászóláshoz

targo tertra nagyon jó ötletet adott,de ha nem találsz egyből csapatot azzal a módszerrel akkor is olvasd a fórumot. Írj ha gondolataid, kérdésed  van valamelyik témával kapcsolatban. Így több kalandozót is megismerhetsz és szerintem hamarosan csapatokra is lelsz. Mi sem ismertük egymást sokan az elején most meg szinte bárhol az országban vagy mondhatom a világban össze tudunk hozni egy partyra való játékost.

Illetve fontos lenne tudnunk te hogy képzelted el a "SZEREPJÁTÉK"-ot  nehogy túlzó elvárásaid legyenek. Mert ez is "csak" egy játék. 

üdv,

Sneer

Link a hozzászóláshoz

Azt hiszem azé' némi sanda gyanúm van a dologról, vagy legalább is elképzelésem.

Tán kicsinység a színjátszáshoz tudnám hasonlítani, ahol levedlem a saját énem, és a magus szabálykönyv alapján, az általam kreált karakter személyiségét öltöm magamra.

Ez megnyilvánul az interakcióimban a JK-k és az NJK-k felé is. Saját célokkal, gondolatokkal, frusztrációkkal, személyiség jegyekkel...stb.

Nagyon sarkítva, mint valami skrizoid képzelgés,vagy kettős személyiség, ahol a valós énem a háttérbe szorul a játék idejére.

Asszem' ilyesmi élményhez keresek hasonszőrű partnereket.

Remélem ez nem tűnik nagyon beteg elgondolásnak...!?

Link a hozzászóláshoz

Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Válasz a témára...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...