Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Általános beszélgető


Recommended Posts

2 kérdés:

  1. Teljes tábortájékoztató mikor várható? :)
  2. https://kalandozok.hu/topic/1474-kalandmesterek-bemutatkozása/ topic-nak lehetne esetleg a jövőben több értelmet adni? Jelenleg szerintem nem sok lényeges infó derül ki a KM-ekről, ami alapján egy őket nem ismerő (pl. új) játékos döntést tudna hozni.
    • Példa 1: Az sem derül ki, hogy melyik Kalandmester fiú/férfi, és melyik lány/nő. :hiszti: Én most kettő nőnemű KM-et tippelek a listából (egyiket azért, mert személyesen ismerem, a másikat meg véletlenül kilestem máshonnan, hogy női méretezésű pólót kért), de simán tévedhetek, mert nincs meg a szükséges információ erről. Lehet, hogy 1-2 játékosnak az sem derül ki, hogy van egyáltalán nő KM a listán (elvégre ritka a nő KM sajnos).
    • Példa 2: tetráról nagyjából az derült ki, hogy (saját megítélése vagy álszerénysége alapján) semmiben sem jó, de legalább nem szokott MAGUS-t mesélni. :D Nem ő az egyetlen ilyen példa, csak azért hoztam fel őt, mert tudom, hogy szereti, ha szívják a vérét. :tuzes:
    • Persze lehet, hogy attól még hasznos a topic, mert maga a bemutatkozás milyensége így is elárul valamit egy-egy KM-ről, meg lehet, hogy mindenki gender-neutrális döntést akar hozni amúgy is, csak egy vélemény. :viragos:
Antail, Elovit és Bitschak kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

KM bemutatkozas: talan a legegyszerűbb,  ha van kötött kérdés lista a KMnek. Egyébként mindenki azt írja,  ami szerinte a mesélés szempontjából,  vagy a stílus szempontjából fontos, és ad némi támpontot. Én pl bele sem gondoltam, hogy a nem kérdése szempont lehet, de valóban,  van akinek ez számít,  és döntő kérdés lehet,  amivel semmi gond nincs.

Szóval,  jövőre egy ötlet: játékosok irjanak össze a fórumban pár kérdést,  vagy szavazást, kérdéseket,  amire  választ szeretnének kapni, es segit a döntésben.  Igy mindenki jól jár,  KM nem érzi úgy,  hogy mia a f@szt irjak magamról,  és a játékosok is több infót kapnak.

TAO és Antail kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Sziasztok, 

Artuval, és Felonnal úgy döntöttünk, hogy zenélgetünk kicsit. Viszünk hangszereket, és bátran lehet hozzánk csatlakozni. Eddig van Cajon, Gitár, és persze ének. Ha játszol valami hangszeren, ezúttal ne hagyd otthon. (Zongorát majd segítünk mozgatni:) Vagy ha csak énekelnél egyet, akkor is bátran gyere, mindent is le tudunk kísérni (mondjuk még nem próbáltuk, de az örömzenének ez a lényege) :)
Azért ide írom, mert lehet hogy csak 3 an vagyunk ilyen lelkesek, és fölösleges ezért külön topicot létrehozni. 

Addig is üdv,
Eric

Catsmile, Antail és Bitschak kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...