Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték
Antail

Általános beszélgető

Recommended Posts

9 órával ezelőtt-kor Owden írta:

Az új hangulatkeltő novellában igen sokat beszél a néma törpe :)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ez csak amolyan eposzi jelző. Nem kell szó szerint venni. Vagy olyan folyékonyan beszélik a jelnyelvet, hogy már meg se kell említeni a nézőpontból.

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

2 kérdés:

  1. Teljes tábortájékoztató mikor várható? :)
  2. https://kalandozok.hu/topic/1474-kalandmesterek-bemutatkozása/ topic-nak lehetne esetleg a jövőben több értelmet adni? Jelenleg szerintem nem sok lényeges infó derül ki a KM-ekről, ami alapján egy őket nem ismerő (pl. új) játékos döntést tudna hozni.
    • Példa 1: Az sem derül ki, hogy melyik Kalandmester fiú/férfi, és melyik lány/nő. :hiszti: Én most kettő nőnemű KM-et tippelek a listából (egyiket azért, mert személyesen ismerem, a másikat meg véletlenül kilestem máshonnan, hogy női méretezésű pólót kért), de simán tévedhetek, mert nincs meg a szükséges információ erről. Lehet, hogy 1-2 játékosnak az sem derül ki, hogy van egyáltalán nő KM a listán (elvégre ritka a nő KM sajnos).
    • Példa 2: tetráról nagyjából az derült ki, hogy (saját megítélése vagy álszerénysége alapján) semmiben sem jó, de legalább nem szokott MAGUS-t mesélni. :D Nem ő az egyetlen ilyen példa, csak azért hoztam fel őt, mert tudom, hogy szereti, ha szívják a vérét. :tuzes:
    • Persze lehet, hogy attól még hasznos a topic, mert maga a bemutatkozás milyensége így is elárul valamit egy-egy KM-ről, meg lehet, hogy mindenki gender-neutrális döntést akar hozni amúgy is, csak egy vélemény. :viragos:

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

KM bemutatkozas: talan a legegyszerűbb,  ha van kötött kérdés lista a KMnek. Egyébként mindenki azt írja,  ami szerinte a mesélés szempontjából,  vagy a stílus szempontjából fontos, és ad némi támpontot. Én pl bele sem gondoltam, hogy a nem kérdése szempont lehet, de valóban,  van akinek ez számít,  és döntő kérdés lehet,  amivel semmi gond nincs.

Szóval,  jövőre egy ötlet: játékosok irjanak össze a fórumban pár kérdést,  vagy szavazást, kérdéseket,  amire  választ szeretnének kapni, es segit a döntésben.  Igy mindenki jól jár,  KM nem érzi úgy,  hogy mia a f@szt irjak magamról,  és a játékosok is több infót kapnak.

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz
22 órával ezelőtt-kor Antail írta:

2. A következő KM bemutatkozás koordinálához segítőt keresek. :ph34r:

Ha már kritizáltam, úgy illik, hogy segítsek is. :) Keress meg majd ezügyben, amikor aktuális lesz, és kitalálunk valamit. :) 

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Sziasztok, 

Artuval, és Felonnal úgy döntöttünk, hogy zenélgetünk kicsit. Viszünk hangszereket, és bátran lehet hozzánk csatlakozni. Eddig van Cajon, Gitár, és persze ének. Ha játszol valami hangszeren, ezúttal ne hagyd otthon. (Zongorát majd segítünk mozgatni:) Vagy ha csak énekelnél egyet, akkor is bátran gyere, mindent is le tudunk kísérni (mondjuk még nem próbáltuk, de az örömzenének ez a lényege) :)
Azért ide írom, mert lehet hogy csak 3 an vagyunk ilyen lelkesek, és fölösleges ezért külön topicot létrehozni. 

Addig is üdv,
Eric

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Válasz a témára...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Betöltés...

×
×
  • Új...