Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Általános beszélgető

Recommended Posts

Közzétéve:

17 órával ezelőtt-kor TAO írta:

Egy alkalmas idôpontban csatlakoznék. :)

Felonék mesélték, hogy hozol Hangdrum-ot. Szuper irígy vagyok, és tök örülök neki.:)

Közzétéve:
On 2019. 06. 26. at 11:34-kor Eric írta:

Sziasztok, 

Artuval, és Felonnal úgy döntöttünk, hogy zenélgetünk kicsit. Viszünk hangszereket, és bátran lehet hozzánk csatlakozni. Eddig van Cajon, Gitár, és persze ének. Ha játszol valami hangszeren, ezúttal ne hagyd otthon. (Zongorát majd segítünk mozgatni:) Vagy ha csak énekelnél egyet, akkor is bátran gyere, mindent is le tudunk kísérni (mondjuk még nem próbáltuk, de az örömzenének ez a lényege) :)
Azért ide írom, mert lehet hogy csak 3 an vagyunk ilyen lelkesek, és fölösleges ezért külön topicot létrehozni. 

Addig is üdv,
Eric

Mivel a karakterlapon "rajta van", én is hozok gitárt. De csak a kezdő kategóriában számíthattok rám ;)

--Gábor

Catsmile és Eric kedveli ezt
Közzétéve:

Csak furulyát ne hozzon senki:D 
Azt javasolnám, hogy lőjük is be esetleg a szerda estét. Aztán majd meglátjuk, hogy a többi nap hogy alakul:) 

Felon kedveli ezt
Közzétéve:
On 2019. 06. 27. at 16:21-kor Gabor írta:

Mivel a karakterlapon "rajta van", én is hozok gitárt. De csak a kezdő kategóriában számíthattok rám ;)

--Gábor

Szerintem más kategória nincs is, így megvan a helyed :D 

Közzétéve:

Fú, ez egyre izgalmasabb. Majd eloturom a dalgyujtemeny izet, amit ilyen zenelesekkor szoktak volt elorangatni. 

Evekota szeretnek ilyet, nagyon orulok, hogy vegre osszejon :wub:

Antail kedveli ezt
Közzétéve:

Én alapból mennék hallgatózni, már csak azért is, mert imádom a zenét.
Gondolkodom egy tamburinon, bár zenei előképzettségem (az) nincs.
A lányom ért ezekhez a dolgokhoz, és furulyán / fagotton elég jól játszik (de most nem lesz ott).

Közzétéve:

Énekelni én is szívesen beszállok,  sajnos a táskámba egyetlen olyan dolog fert csak ami nem "letszukseg", Marshall, a unipig. 

Jah, lesz nalam egy bluetoothos hangalkalmatossag is ha kell valami alap spotifyrol.

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...