Felon Közzétéve: Április 21, 2019 Közzétéve: Április 21, 2019 On 2019. 04. 04. at 12:24-kor Daelon írta: Hali, A tavaly elkezdett Marvel mese folytatására van igény esetleg? Igen, en szivesen folytatnam 😊 Owden kedveli ezt
Alec_Baldwin Közzétéve: Május 29, 2019 Közzétéve: Május 29, 2019 Idéz On 2019. 04. 18. at 18:23-kor Dugó írta: Board gameknek is itt a helye? Blood Raget fixen vinnék, valamint ha sikerül fuvart kerítenem, mellé csapnék egy Mansions of Madnesst is (értékét és súlyát tekintve csak autóval), hasonló feltételek mellett egy Gloomhavent is bevállalnék, az ínyenceknek. Szerk: Hozok egy Unstable Unicorns nevű csodálatos kártyajátékot is Én szívesen társasoznék, Blood Raget egyszer próbáltam és nagyon bejött, a másik kettőről meg csak hallottam és kipróbálnám! Shordanus kedveli ezt
Shordanus Közzétéve: Május 29, 2019 Közzétéve: Május 29, 2019 On 2019. 04. 18. at 18:23-kor Dugó írta: Board gameknek is itt a helye? Blood Raget fixen vinnék, valamint ha sikerül fuvart kerítenem, mellé csapnék egy Mansions of Madnesst is (értékét és súlyát tekintve csak autóval), hasonló feltételek mellett egy Gloomhavent is bevállalnék, az ínyenceknek. Szerk: Hozok egy Unstable Unicorns nevű csodálatos kártyajátékot is Tetszik a felvetés, Blood Rage-t ismerem, arra én is beneveznék! A Mansions of Madness-t kipróbálnám, kíváncsi lennék rá mennyire hozza a hangulatot!
Silver Közzétéve: Július 2, 2019 Közzétéve: Július 2, 2019 Sziasztok Ha előfordulna valakivel, hogy akad még kihasználatlan ideje a tengernyi program közben, lesznek nálam Igenis, sötét nagyúr és Szerelmeslevél játékok. Üdv, Silver Dryen és Shordanus kedveli ezt
nekdolan Közzétéve: Július 2, 2019 Közzétéve: Július 2, 2019 A szokásos ... Bitschak, Dryen, Shordanus és 1 további kalandozó kedveli ezt
Dryen Közzétéve: Július 2, 2019 Közzétéve: Július 2, 2019 10 órával ezelőtt-kor nekdolan írta: A szokásos ... Azóta is sírva röhögök, ha eszembe jut az alienek nyirkos ujja, és a boci patája nekdolan kedveli ezt
Dryen Közzétéve: Július 2, 2019 Közzétéve: Július 2, 2019 nem tudom mikor lesz rá időm, de benne vagyok
Dryen Közzétéve: Július 2, 2019 Közzétéve: Július 2, 2019 12 órával ezelőtt-kor Silver írta: Sziasztok Ha előfordulna valakivel, hogy akad még kihasználatlan ideje a tengernyi program közben, lesznek nálam Igenis, sötét nagyúr és Szerelmeslevél játékok. Üdv, Silver a szerda, ill szombat estém szabad, és érdekel mindkettő
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés