Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Játékok és programok a versenymodulon kívül

Recommended Posts

Közzétéve:
Idéz
On 2019. 04. 18. at 18:23-kor Dugó írta:

Board gameknek is itt a helye? Blood Raget fixen vinnék, valamint ha sikerül fuvart kerítenem, mellé csapnék egy Mansions of Madnesst is (értékét és súlyát tekintve csak autóval), hasonló feltételek mellett egy Gloomhavent is bevállalnék, az ínyenceknek.

Szerk: Hozok egy Unstable Unicorns nevű csodálatos kártyajátékot is :)

Én szívesen társasoznék, Blood Raget egyszer próbáltam és nagyon bejött, a másik kettőről meg csak hallottam és kipróbálnám!

Shordanus kedveli ezt
Közzétéve:
On 2019. 04. 18. at 18:23-kor Dugó írta:

Board gameknek is itt a helye? Blood Raget fixen vinnék, valamint ha sikerül fuvart kerítenem, mellé csapnék egy Mansions of Madnesst is (értékét és súlyát tekintve csak autóval), hasonló feltételek mellett egy Gloomhavent is bevállalnék, az ínyenceknek.

Szerk: Hozok egy Unstable Unicorns nevű csodálatos kártyajátékot is :)

Tetszik a felvetés, Blood Rage-t ismerem, arra én is beneveznék! A Mansions of Madness-t  kipróbálnám, kíváncsi lennék  rá mennyire hozza a hangulatot!

Közzétéve:

Sziasztok 

Ha előfordulna valakivel, hogy akad még kihasználatlan ideje a tengernyi program közben, lesznek nálam Igenis, sötét nagyúr és Szerelmeslevél játékok. 

Üdv, Silver

Dryen és Shordanus kedveli ezt
Közzétéve:
12 órával ezelőtt-kor Silver írta:

Sziasztok 

Ha előfordulna valakivel, hogy akad még kihasználatlan ideje a tengernyi program közben, lesznek nálam Igenis, sötét nagyúr és Szerelmeslevél játékok. 

Üdv, Silver

a szerda, ill szombat estém szabad, és érdekel mindkettő

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...