Felon Közzétéve: Április 21, 2019 Megosztás Közzétéve: Április 21, 2019 On 2019. 04. 04. at 12:24-kor Daelon írta: Hali, A tavaly elkezdett Marvel mese folytatására van igény esetleg? Igen, en szivesen folytatnam 😊 Owden megköszönt 1 Idéz Link a hozzászóláshoz
Alec_Baldwin Közzétéve: Május 29, 2019 Megosztás Közzétéve: Május 29, 2019 Idéz On 2019. 04. 18. at 18:23-kor Dugó írta: Board gameknek is itt a helye? Blood Raget fixen vinnék, valamint ha sikerül fuvart kerítenem, mellé csapnék egy Mansions of Madnesst is (értékét és súlyát tekintve csak autóval), hasonló feltételek mellett egy Gloomhavent is bevállalnék, az ínyenceknek. Szerk: Hozok egy Unstable Unicorns nevű csodálatos kártyajátékot is Én szívesen társasoznék, Blood Raget egyszer próbáltam és nagyon bejött, a másik kettőről meg csak hallottam és kipróbálnám! Shordanus megköszönt 1 Idéz Link a hozzászóláshoz
Shordanus Közzétéve: Május 29, 2019 Megosztás Közzétéve: Május 29, 2019 On 2019. 04. 18. at 18:23-kor Dugó írta: Board gameknek is itt a helye? Blood Raget fixen vinnék, valamint ha sikerül fuvart kerítenem, mellé csapnék egy Mansions of Madnesst is (értékét és súlyát tekintve csak autóval), hasonló feltételek mellett egy Gloomhavent is bevállalnék, az ínyenceknek. Szerk: Hozok egy Unstable Unicorns nevű csodálatos kártyajátékot is Tetszik a felvetés, Blood Rage-t ismerem, arra én is beneveznék! A Mansions of Madness-t kipróbálnám, kíváncsi lennék rá mennyire hozza a hangulatot! Idéz Link a hozzászóláshoz
Silver Közzétéve: Július 2, 2019 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2019 Sziasztok Ha előfordulna valakivel, hogy akad még kihasználatlan ideje a tengernyi program közben, lesznek nálam Igenis, sötét nagyúr és Szerelmeslevél játékok. Üdv, Silver Shordanus és Dryen megköszönt 2 Idéz Link a hozzászóláshoz
nekdolan Közzétéve: Július 2, 2019 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2019 A szokásos ... Dryen, Bitschak, Elovit és 1 valaki megköszönt 4 Idéz Link a hozzászóláshoz
Dryen Közzétéve: Július 2, 2019 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2019 10 órával ezelőtt-kor nekdolan írta: A szokásos ... Azóta is sírva röhögök, ha eszembe jut az alienek nyirkos ujja, és a boci patája nekdolan megköszönt 1 Idéz Link a hozzászóláshoz
Dryen Közzétéve: Július 2, 2019 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2019 nem tudom mikor lesz rá időm, de benne vagyok Idéz Link a hozzászóláshoz
Dryen Közzétéve: Július 2, 2019 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2019 12 órával ezelőtt-kor Silver írta: Sziasztok Ha előfordulna valakivel, hogy akad még kihasználatlan ideje a tengernyi program közben, lesznek nálam Igenis, sötét nagyúr és Szerelmeslevél játékok. Üdv, Silver a szerda, ill szombat estém szabad, és érdekel mindkettő Idéz Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
Ülj oda az asztaltársasághoz...
Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.