Antail Közzétéve: Március 13, 2019 Közzétéve: Március 13, 2019 Mindig próbálunk a visszajelzések alapján a megfelelő módon módositani a táboron. Azokat a dolgokat, amelyek felett van kontrollunk mindig igyekszünk jobbá tenni. Amennyiben valakinek van ötlete, vagy igénye valamire az itt jelezheti és megvizsgáljuk mit tehetünk az ügyben.
BigMac Közzétéve: Március 21, 2019 Közzétéve: Március 21, 2019 Kalandozok. hu-s hordozható sörcsap beszerzését javasolnám. Elovit, Bitschak, Antail és 1 további kalandozó kedveli ezt
Antail Közzétéve: Március 21, 2019 Szerző Közzétéve: Március 21, 2019 SF-bol hozok egy kombucha csapot. Elovit, Andoron és Owden kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 3, 2019 Közzétéve: Április 3, 2019 10 perc alatt be telt a jelentkezés. B....r nem semmi. Ez ám a keresett tábor. Bitschak kedveli ezt
Daelon Közzétéve: Április 6, 2019 Közzétéve: Április 6, 2019 A kajáról lehet már bármit tudni? A tavaly egészen jól allergia-figyelőre sikerült
Antail Közzétéve: Április 6, 2019 Szerző Közzétéve: Április 6, 2019 3 órával ezelőtt-kor Daelon írta: A kajáról lehet már bármit tudni? A tavaly egészen jól allergia-figyelőre sikerült Sajnos a kaja mindig kétfenekűtarisznyaginsour amig nem próbáltuk ki. Tavaly az ételek ugye egy rendes étteremből érkeztek, ezzel szemben idén az étkek a kollégiumhoz tartozó konyháról fognak érkezni. A megtárgyaltak alapján egy jó menza színvonal várható ilyen áron (8e). Nyomtatunk majd listát a környéken található étkezési lehetőségekről is. Az épületünk elég központi helyen van, ami így a kimászkálós étekszerzéseket erősen támogatja. Daelon, Catsmile és Jadis kedveli ezt
Dryen Közzétéve: Április 11, 2019 Közzétéve: Április 11, 2019 Nem találom, de lehet csak vaksi vagyok A pólókat hol, hogy, mikor fizethetjük, és mennyibe kerül?
Antail Közzétéve: Április 11, 2019 Szerző Közzétéve: Április 11, 2019 33 perccel ezelőtt-kor Dryen írta: Nem találom, de lehet csak vaksi vagyok A pólókat hol, hogy, mikor fizethetjük, és mennyibe kerül? A jelentkeztetési rendszer tájékoztatta a csapatkapitányt róla. - Befizetés első részlettel, illetve ha kimaradt, akkor egy utólagos utalással. - 4000 Ft a költsége.
Dryen Közzétéve: Április 11, 2019 Közzétéve: Április 11, 2019 Erről mailt kellett volna kapnom, vagy reg közben olvasni? Volt egy hangyányi kapkodás, ha az utóbbi, akkor elkerülte a figyelmemet. Antail kedveli ezt
Antail Közzétéve: Április 11, 2019 Szerző Közzétéve: Április 11, 2019 2 órával ezelőtt-kor Dryen írta: Erről mailt kellett volna kapnom, vagy reg közben olvasni? Volt egy hangyányi kapkodás, ha az utóbbi, akkor elkerülte a figyelmemet. A rendzer nem kuld emailt. Amennyiben modositani szeretnetek ugy kuldjetek el nekem es atirom nektek. tetra és Lozartan kedveli ezt
Dryen Közzétéve: Április 12, 2019 Közzétéve: Április 12, 2019 Mint említettem már a reg is kalandosra sikerült. A "Vadásztetvérek" a "Kalandozók kegyesület", stb. De reggel elküldtem
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés