Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Mágus IRC-n, avagy kaland mesélés interneten

Recommended Posts

Én is szívesen jelenkeznék a chat-es kalandra, akár KM, akár JK (inkább azért JK...) de néhány kérdésem lenne:

1. dobásgenerátorral hogy látják a játékosok is, h pl. én mit dobok?

2. milyen rendszert használunk? az alapfajta ET-t, mármint a régebbit, és a Második TK-t meg a HBG Kézikönyvét? mert én azokkal szeretnék menni a chat-en (csak azért, mert azzal szoktam meg)

3. milyenek a karik? csak mert ha KM lennék, akkor nem ártana tudni őket még kaland előtt, és így a kalandot megfelelően ki tom alakítani

4. nincs új ET-m, nem tud valaki egy netcímet, ahonnan megrendelhetem vagy egy embert, aki eladná, mert nem tetszik neki? (csak azért, met az USA-an vagyok még fél évig de várni nics kedvem)

5. mikor lenne a kaland

6. én is szeretnék jáccani, tehát úgy szeretném, h ha pl. több csapat is lenne, és az egyikbe én is beleférnék és valaki más mesélne...

thx

ui: bocs csikós, nem tok ebben segíteni

Link a hozzászóláshoz

Örülök hogy te is szívesen játszanál :) IRC-n keress fel mihamarabb és ott tudunk egyezteteni... Én szívem szerint azért AK-t játszanék ha lehet (új könyv) mert számomra mindenkép fejlődést mutat a régi rendszerekhez képest. Ha mesélnél az nagyon jó lenne mert akkor végre elkezdődhetne egy kaland és ezáltal egyre többen láthatnák milyen egy irc-s mese ill. többen beszállnának.

IRCn keress fel : irc.zirc.org #kalandozok

Link a hozzászóláshoz

Na lassan befejezzük az első ilyen szervezésben megrendezésre került kalandot. Már két játékalkalmon túl vagyunk és valúszinüleg már csak egy szükséges a befejezéséhez. A log fileokat folyamatosan szerkesztem és gyüjtöm össze (egy egész txt be, kitisztítva az oda nem való dolgoktól) és ha minden igaz "szoborba" fogjuk önteni a kalandot --> magyarul ha Lord Rufus elvállalja (ha nem akkor én) novellát fogunk irni a történtek alapján.

Mindesetre remélem a kezdeményezés aktivitása csak emelkedni fog az elkövetkezendő időkben. (Ezt főleg az új játékosok + KM ek jelentkezésétől várom.)

Link a hozzászóláshoz

BlackEvil: Miert nem irtok LordRufussal egyet kozosen, es akkor tarsszerzok is lehetnetek. Vagy az ugy neked nem jo? Meg lehetne valositani... Ja, es meg egy dolog. Az az uj gyerek mindenfelekeppen legyen benne, mert az meg fontos szamot fog jatszani a novellaban, meg a kalandban is. De mar nemsokaig. :twisted: :D:lol:

Link a hozzászóláshoz

Az teljesen rendben van, de meg lordRufussal is meg kell hogy beszeldd. Szerintem bele fog egyezni, de jobb, hogyha megkérded. :D En is szivesen segitek neha, ha tudok valamit...ha nem, akkor folytatom a sajat novelláimat. Raersz valamikor a jovoheten, mert en igen, es azt hiszem, hogy LordRufus is. mar csak alky1, meg az uj jatekos hianyzik, aki utkozben -velemenyem szerint- meg akar olni minket, vagy ha azt nem, de rosszat akar nekunk. Nem mondom, de szivesen folytatnam a kalandot nélküle. Bár igy izgalmasabb :twisted: :!: :!:

Link a hozzászóláshoz

Véget ért az első kalandunk ( 3 részből állt), és remélhetőleg nemsokára novella formájában testet is ölt Lord Rufus által.

A következő mese jövőhét Hétfőn 18:00-kor lesz.

Rendszer: ETK

KM: BlackEvil (Rakesh)

JK-k: Taxen, Lord Rufus, ? , ?

Tehát lehet jelentkezni még akinek kedve van játszani.

Szintkövetelmény: 1. Tsz

Nem teszek kikötéseket a karakterekkel kapcsolatban egyelőre.

hyena@pro.hu email címre küldje el mindenki a karakterlapját

(ott fogom lektorálni ;) )

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Megjött a hangulatom hozzá. Mesélnék egyet a héten vasárnap 13:00-tól 16:00-ig. Ha nem tudjuk befejezni - kétlem :twisted: - akkor megegyezünk a folytatásban. A karaktereket szerdáig várom előtörténettel együtt (max 0.5-1 oldal, nem kell regény, de normális legyen)! E-mail-emet priviben megadom.

- Maxium 4 játékos.

- Elf, kráni ember, ófajok (gnóm is) kizárva; jahutor, illoquid (egyéni, de erősen indokolt generálással, kiindulópont a goblin) és a többi faj engedélyezve.

- Fejvadász, bárd és a netes kasztok többsége kizárva, de megegyezés szerint (az Adron-papok pl jöhetnek :) ).

- 3. tsz ETK+MTK, vagy AK (megegyezés szerint)

- A karaktereket ki kell játszani. Aki nem játsza ki a karakterét azonnal megölöm. Mármint a karakterét ;)

- Elkölthető összeg felszerelésre fejenként 20 arany.

- Érdemes - de nem szükséges - a csapatot értelmesen kialakítani. Ha a szerepjátszás csorbul lásd fent. A hatékonyság nem muszály mint alapszempont. Ha jól játszik a csapat engedékeny leszek :) Értelemszerűen, ha rosszul, akkor Shakalor is lehet ellenfél :twisted:

- Egyéb egyedi dolgokról pm-ben, vagy e-mailben.

Várom a jelentkezéseket :) (Már ha engedi a #kalandozok-on hogy meséljek ;) )

Link a hozzászóláshoz

Nos nemrég ért véget a kaland. (tömör 7 óra volt) Szerintem jól sikerült föleg a vége. Spartas-nál lesz a köv kaland akkor valószinüleg és az erről való pontosabb egyeztetéseknek még lesz helye itt a forumban is.

Az eddig két lejátszott kaland logját hamarosan közzé tessük itt a kalandozokon (amennyiben Antail úgy látja jónak hogy érdemes őket közölni).

Egyelőre ennyi :) A holt fáradt KM ;) BlackEvil

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

BlackEvil: az jo otlet, kozze tenni a logfile-t...

A kovetkezo kalandot en fogom mondani, ha nincsen ellene kifogasod, de ha van, akkor gaz van, mert LordRufus azt mondja, hogy mar nincs tobb otlete. Van kalandom, es orulnek, ha leirnatok ide a karaktereteket...de csak a fontosabb cuccokat.

Ha valaki elolvassa a masiknak 2 jatekosnak a karakteret, es mindketto harcos fokaszt, akkor ne kezdj egy varazshasznalot, hanem csinalj olyat, ami a tetszesedre van, ugy lenne jo. A tobbit majd en megoldom. Nalam a fajok a kovetkezok lehetnek:

:arrow: ember

:arrow: elf

:arrow: felelf

:arrow: torpe

:arrow: udvari ork

:arrow: gnom

:arrow: goblin

:arrow: wier (csak a kaszttol fugg, hogy lehetsz-e az!)

:arrow: khal

mas fajokkal azert nem lenne jo jatszani, mert egy dzsenn, es egy amund egybol egymasnak ugrananak, mint ez nalunk is majdnem megtortent. Ne is kerdezzetek meg, hogy ki milyen karakterrel megy, mert az nem donto, mint mar feljebb is emlitettem. FIGYELEM :!: A karakter kasztjat, fajat, es szuletesi helyet ne irjatok le ide! :!: !

Valamint az is kellene nekem, hogy elkuldjetek a karaktereteket e-mailben is a sir_vinas_solamnus@hotmail.com cimre. ide mar irjatok le mindent. Varjatok meg, mig visszairok, hogy megkaptam, mert az fontos

lehet...

Meg nemtudjuk, hogy a kaland mikor lesz, de majd arra is sor kerul...

:!: :!: :!: SZIVESEN VAROK MINDEN KALANDOZOT, AKAR FERFIT, AKAR NOT :!: :!: :!:

Link a hozzászóláshoz
Sziasztok!

Nalam a fajok a kovetkezok lehetnek:

:arrow: ember

:arrow: elf

:arrow: felelf

:arrow: torpe

:arrow: udvari ork

:arrow: gnom

:arrow: goblin

:arrow: wier (csak a kaszttol fugg, hogy lehetsz-e az!)

:arrow: khal

mas fajokkal azert nem lenne jo jatszani, mert egy dzsenn, es egy amund egybol egymasnak ugrananak, mint ez nalunk is majdnem megtortent.

Szerintem ha már engeded MAJDNEM mindegyik fajt, akkor inkább mindegyik (hivatalos) fajt meg kéne engedi...

mert már úgyis mindegy :D nem csak a dzsenn-amund ellentét van... szvsz a goblint megveti az összes többi... a gnómokat is kinézik gyakran... a khált nem ismeri egyik se, lehet, hogy egyből gond lesz belőle... a wierről ha kiderül, hogy wier, mondanom sem kell, hogy mekkora gáz... az elf-ork ellentétet már meg se említem :D

egyébként csak azért szóltam, mert érdekelne a kaland... lehet, hogy részt vennék benne, ha lehet... de ez még nem tuti, attól függ mikorra akarjátok tenni.

TAO

Link a hozzászóláshoz

egyébként csak azért szóltam, mert érdekelne a kaland... lehet, hogy részt vennék benne, ha lehet... de ez még nem tuti, attól függ mikorra akarjátok tenni.

TAO

TAO, hat ez nagyon klassz, hogy te is tudnal jonni, bar nekem is csak az idopont lehet ketseges.

Jovohet hetfojen en mar nem leszek itthon, utana meg csak 24.ejszakajan indulok haza repulogeppel, szoval az sem a legjobb :(

25.-n szrintem jo lenne, mert a repulon ki tudom pihenni magam :) Utana is, illetve meg jovohet hetfo elott is lejatszhatjuk, a kaland kuldeteset, es a menetet mar elhataroztam, mar csak apro reszletek, es a bemeseles hianyzik... Mar csak ezert is jo lenne, ha mihamarabb jelentkezne mindenki, mert ha nem, es ezzel egyutt egy jelentkezo sem lesz, akkor nylvanvaloan a levegonek nem fogok kalandot mondani.

Akkor modositok...minden fajjal lehet jatszani, TAO-nak telleg igaza van ebben.

Nekem vasarnap, illetve szombaton lenne jo, de mint mar mondtam...MEG JELENTKEZOKRE VARUNK :!:

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
  • Új...