Taxen Közzétéve: Július 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 6, 2004 Veichassur: Meg en sem tudom, hogy mikor lesz a kaland, mert nemtudom, hogy a tobbieknek mikor jo. Nekem a vasarnap, vagy a szombat lenne e legjobb, vagy meg az elott, pentken is lehetseges lenne.Ja, telleg, ezt el is felejtettem, a karik szigoruan 1. szintuek legyenek!!!Ez alol csak nehany varazshasznalo tehet kivetelt, :wink: de azt majd velem kell megbeszelni.Az oldalnak minden kiegeszito kasztjat lehet haszlani, lehet meg a TF-bol kasztokat venni. A kasztokbol persze az ET, es az UT sem tesz kivetelt, onnan is lehet valasztani. Es ne csinaljatok semmit a karakterrel, ne adjatok a Kp-hoz +5-t, mert az nem tesz neked jot, attol nem lesz elvezetesebb, szoval nem eri meg csalni, vagy akarmi, mert magadnak teszel rosszat vele... A masik meg az, hogy en ugyis rajovok :!: Link a hozzászóláshoz
Lord Rufus Közzétéve: Július 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 6, 2004 nos, én mindenképp megyek...de csak akkor, ha ezúttal valami értelmes kalandot gyártottál!!! Link a hozzászóláshoz
Taxen Közzétéve: Július 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 6, 2004 nos, én mindenképp megyek...de csak akkor, ha ezúttal valami értelmes kalandot gyártottál!!!LordRufus: az nagyon jo, hogy jossz, es a masik pedig az, hogy en mindig ertelmes kalandot gyartok, de a kalandozok nem mindig figyelnek, es lemaradnak alenyegrol, a megoldas kulcsarol, es emiatt nemtudjak megoldani a kalandnak a kuldeteset, vagy akarmi eppen a feladat. Link a hozzászóláshoz
spartas Közzétéve: Július 11, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 11, 2004 Sziasztok!LordRuFuS, Demalex, Blackevil és a mindig figyelő szem részére:Sajnos apró technikai malőr lépett fel gépem egyik nélkülözhetetlen alkatrészében. A kábelmodememet inkább nevezném egy rapszodikus kenyérpirítónak, mint számítástechnikai eszköznek. Szerdán cserélik, de addig nem is álmodhatok stabil internet kapcsolatról. (remélem ezt még be tudom fejezni) Ha Nektek is jó a kalandot szombat este mesélném le. ICQ-n általában meg lehet találni munkaidőben.Még egyszer bocs. Link a hozzászóláshoz
Taxen Közzétéve: Július 25, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 25, 2004 Sziasztok!LordRuFuS, Demalex, Blackevil és a mindig figyelő szem részére:Sajnos apró technikai malőr lépett fel gépem egyik nélkülözhetetlen alkatrészében. A kábelmodememet inkább nevezném egy rapszodikus kenyérpirítónak, mint számítástechnikai eszköznek. Szerdán cserélik, de addig nem is álmodhatok stabil internet kapcsolatról. (remélem ezt még be tudom fejezni) Ha Nektek is jó a kalandot szombat este mesélném le. ICQ-n általában meg lehet találni munkaidőben.Még egyszer bocs.semmi baj. Mar en is, meg LordRuFuS is gepkozleben vagyunk, szoval mosmar mehet a jatek, legalabbis felolem, Demalex felol.ujra egyeztetni kellene, h mikor jaccunk, vagyishat, h mikor folytatjuk a kalandot... Link a hozzászóláshoz
Lord Rufus Közzétéve: Július 25, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 25, 2004 jah SpARTaS, nincs harag, megesik, h az embernek szíjjel ég a cucca...a lényeg, h mától még Aug. 5-ig ráérek minden délután és éjjel... (mert az itt reggel és dél után) Link a hozzászóláshoz
dio27 Közzétéve: Július 25, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 25, 2004 Nos, egy netkalandba beszállnék én is. Nemjáccottam még, ugyhogy ha valahová beszállhatok, akkor előtte kis okítást kérnék szépen.Chaten csak és kizárólag éjjel (éjfél után vok fönn vagy reggel, 7-ig, hát igen modemmel nehéz az élet :? ) No mindegy a lényeg hogy szívesen jáccanék... (Most még dolgozok, de augtól, minden éjjel jó lenne, ha meg nem ugyis szólok) Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: Július 25, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 25, 2004 Naja, én is szívesen játszanék már, tehát ha valaki akar szervezni egy kalandot, akkor PM vagy valami. Szóval én benne lennék, csak nem tudom, hogy milyen karival. Link a hozzászóláshoz
Taxen Közzétéve: Július 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 26, 2004 dio27, d3st: oke, valamikor majd jatszhattok, de nemtudom, h mikor. Most kedden lejatsszuk SpARTaS kalandjat, utana meg ennemtudomhogymikor fogunk jatszani, de ha ti szivesen josztok, akkor rendben van.Ha kellenek dolgok, mintpeldaul az, hogy hogy dobsz, akkor irjal nekem egy e-mailt, es leirom az ilyen izeket, amiket tudok... Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: Július 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 26, 2004 Én szívesen játszanék életút fejvadászt. De mesélni is fogok szerintem még tábor előtt. Már van két JKm, egyet még szeretnék. Az első jelentkező lesz a nyerő, jó? Vagy nem is, hanem a legjobb előtörténetíró! Sőt, ha sokan lesztek, akkor akár egy 2. partyt is kihozhatunk, ha az időm engedi. Jó is lesz az. Viszont annyit tujdatok, hogy d20 rendszer lesz és néhány megkötéshez ragaszkodom, pld csak olyan karakterrel gyertek, amit ki is tudtok játszani (gondolok itt a kasztra, fajra és származásra is). Aki akar játszani, annak küldök egy doksit, hogy mit szabad és mit nem, meg hogy mit hogy. Jelentkezni lehet Pmben, vagy chaten. Link a hozzászóláshoz
Taxen Közzétéve: Július 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 26, 2004 d3st: en szivesen mennek a 3. JK-nak, de a d20 rendszernek nincsen meg a konyve. SZoval szvsz nagyontulsagosangagyi lennek, ezert nem szertetnek menni. Egyebkent meg kiprobalnam, de megsem... Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: Július 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 26, 2004 Nos, egy csapatravaló már összegyűlt, ha gondoljátok, akkor indulhat egy második csapat is majd. ( Bár lehet, hogy csak a NYT után már) Majd meglátjuk. Link a hozzászóláshoz
Taxen Közzétéve: Július 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 26, 2004 d3st:az uj csapat is a d20-as rendszer szerint fog menni? Mert ha igen, akkor -mint mar emlitettem-, nem fogok tudni jatszani. De ha UT, vagy ET, vagy esetleg reneszansz szerint mentek, akkor szeretnek en is a kalandban jatszani. Ha megis tudok jaccani, akkor hova kuldjem? E-mail, esetleg privat uzenet...etc. Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: Július 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 26, 2004 Az új csapat lehet ETs is felőlem, de akkor sok mindent át kell írnom. Majd meglátom, most még nem mondok semmi biztosat. A karaktereket majd akkor, ha biztos lesza dolog. És meg kell állapodni majd egy két dologban, pld felszerelés és szintek (TP). Szóval ez még a jövő szele. Link a hozzászóláshoz
Taxen Közzétéve: Július 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 26, 2004 Ha veletlenul megis ET lenne, akkor szamits bele a JK-k koze. Ha nem, akko ne.Koszonom Link a hozzászóláshoz
Taxen Közzétéve: Július 29, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 29, 2004 Lithas,Kalandot fogok mondani a mIRC-en, ha erdekel valakit. UT, ET, vagy Reneszansz szerint lesz a kaland, amelyikre tobb jelentkezo van, az lesz. A felteteleim ugyanazok, mint multkor...mindenki 1. szintu, es minden hivatalos fajjal lehet kalandozni. A karaktereiteket vagy privat massageban kuldjetek el, vagy e-mailben. Az e-mai cimem fentebb olvashato. Link a hozzászóláshoz
Taxen Közzétéve: Július 29, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 29, 2004 JA!!! Meg egy dolog. A kaland valamikor a hetvegen lesz, vagy esetleg hetfon, vagy kedden. A hetvege az biztos jo, de kedden, 7, 8pm utan mar nembiztos, hogy jo lesz a jatekido nekem. De azert majd megprobaljuk... Link a hozzászóláshoz
cather Közzétéve: Augusztus 5, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 5, 2004 Az új csapat lehet ETs is felőlem, de akkor sok mindent át kell írnom. Majd meglátom, most még nem mondok semmi biztosat. A karaktereket majd akkor, ha biztos lesza dolog. És meg kell állapodni majd egy két dologban, pld felszerelés és szintek (TP). Szóval ez még a jövő szele. én szivesen játszanák ETK-ásat Link a hozzászóláshoz
Losman Közzétéve: Szeptember 24, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 24, 2004 Sziasztok!En szivesen mondanek kalandot valamilyen rendszer szerint, de jobban benne lennek az ETKas-ban, vagy az UTes-ben. Jatszok is szivesen, csak az a lenyeg, hogy mondjatok meg, hogy mikor van a kaland, hol, es hogy milyen karakterrel kellene mennem. Ha en lennek a KM, akkor majd mindent megbeszelhetunk a mIRC-en, vagy akar itt is. A mIRC-en gyorsabb, szoval az lehet, hogy jobb. Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Október 11, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2004 Hat, en benne vagyok mindenben, ugyanis a kis városunkba(Székelyudvarhely) én hoztam be a mágust és igyekszem felvirágoztatni, hajlandó lennék játszani és nagyon örülnék is neki, de még nem nagyom vágom. Valami könnyű kasztba. És más kalandban is mindig benne vagyok Esetleg írjatok e-mailt: estel@vipmail.hu Eloreis kosz, Csaba Link a hozzászóláshoz
BlackEvil Közzétéve: Február 15, 2005 Szerző Megosztás Közzétéve: Február 15, 2005 A téma ugyanaz. Gondoltam egyet és megint össze kéne szedni egy csoportot akik szivesen játszanának együtt ircn mágust, mivel a múltkori sajnos inaktiv lett. Várom az érdeklődöket nomeg a jelentkezőket Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Április 11, 2005 Megosztás Közzétéve: Április 11, 2005 Hellosztok :!: Mostmár van netem, és mIRC-em is, szóval tudok mesélni, meg játszani is. Jó lenne már valamikor egy jót játszani...nem? Szóval, ha valaki tervez kalandot, akkor abba szivesen leszek az első számú jelentkező. Taxen Link a hozzászóláshoz
Emberevő Hulla Közzétéve: Április 13, 2005 Megosztás Közzétéve: Április 13, 2005 nem tudom hogy ismeritek e a smartgroups groupokat, de azzal egyszerűbb játszani.ha vkit érdekel, adok több infothi Link a hozzászóláshoz
Szery Közzétéve: Április 13, 2005 Megosztás Közzétéve: Április 13, 2005 Üdv!Ez előbbit fejtsd ki bővebben te Emberevő Hulla! :shock: 8) Link a hozzászóláshoz
Emberevő Hulla Közzétéve: Április 13, 2005 Megosztás Közzétéve: Április 13, 2005 [sípszó] Ellana papnőül máshogy írják a nevem, még csak közelébe se találtál...Na smartgroups, amiből aztán rövid útom yahoogroup letta lényege hogy van egy emailcím, ami a mi esetünkben Post message: magusrpg@yahoogroups.com Subscribe: magusrpg-subscribe@yahoogroups.com Unsubscribe: magusrpg-unsubscribe@yahoogroups.com List owner: magusrpg-owner@yahoogroups.com Nos van egy központi szerver, és ha felküldesz egy levelet a magusrpg@yahoogroups.com raakkor azt szétküldi minden regisztárl felhasználónakakit érdekel az írja be ide az emial címét, és küldök neki egy invitációs levelet, ahol be kell regisztrálnia, és így egy levelezős szerveren fog folyni a játék. Amit valaki felküld a magusrpg@yahoogroups.com azt mindenki megkapja.Sztem nagy!Emberevő Hulla Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts