Antail Közzétéve: Április 3, 2019 Megosztás Közzétéve: Április 3, 2019 Hamarosan... Link a hozzászóláshoz
Jadis Közzétéve: Április 5, 2019 Megosztás Közzétéve: Április 5, 2019 Esélyesen én vagyok túl szőke, de nem találom a linket az engedélyezett arúna cikkekhez. Ki tudna segíteni valaki? (A karakteralkotás pdf-ben kerestem eddig, de nem leltem.) TAO kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Április 5, 2019 Megosztás Közzétéve: Április 5, 2019 1 órával ezelőtt-kor Jadis írta: Esélyesen én vagyok túl szőke, de nem találom a linket az engedélyezett arúna cikkekhez. Ki tudna segíteni valaki? (A karakteralkotás pdf-ben kerestem eddig, de nem leltem.) Nem te vagy túl szőke, tényleg hiányzik a link. Ha szépen nézünk, talán pótolják a szervezők vagy modulkészítők. Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Április 5, 2019 Megosztás Közzétéve: Április 5, 2019 Üdv! Addig is: Rúna cikkek TAO, Bitschak, Lozartan és 3 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Április 7, 2019 Megosztás Közzétéve: Április 7, 2019 Üdv! Az Ereni Kékköpenyesekről (HGB 32. oldal) azt írja a Magus irodalom, hogy lovasharcosok, lóidomárok és el kell sajátítaniuk a lovas harcmodor minden formáját, és ha leszolgálják az öt évet, még a lovukat is megtarthatják. Viszont nem kapnak lovaglás képzettséget még alapfokon sem. Nem a tápolás végett mondom (mindenki ezt mondaná ), de szerintem ez elég egyértelmű elírás ami elkerülte az írók figyelmét. Mivel az alapfokú lovaglásnál azt írja az ETK, hogy a lovas harcmodor előnyeit nem élvezheti a karakter, szerény véleményem szerint ha nem is első szinten de 6. szintig biztos meg kéne hogy kapja a mesterfokot KP ráosztás nélkül. Hogy látja a mélyen tisztelt KM gárda? Győz az igazság? Vagy engedtek a sötét oldal csábításának és elkárhozik a lelketek?szerkesztés: Érvként hoznám még fel, hogy az Ereni Kékköpenyes a számtalan ismeretanyag miatt első három szinten nem is tanulhat új képzettséget, és utána is 14 helyett 9 kp-t kap szintenként! Shordanus és Lozartan kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 7, 2019 Megosztás Közzétéve: Április 7, 2019 És mennyi a lovaglás MF? Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Április 7, 2019 Megosztás Közzétéve: Április 7, 2019 1 perccel ezelőtt-kor Crowstone írta: És mennyi a lovaglás MF? AF 1 MF 15 Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Április 7, 2019 Megosztás Közzétéve: Április 7, 2019 Még egy észrevétel! HGB szerint testüket pikkelyvért vagy lemezvért védi, de vértviselet alapfokot se kapnak AF 3, MF 27 Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Április 8, 2019 Megosztás Közzétéve: Április 8, 2019 Hali, Nem egyeztettem, de a korábbi táborok alapján - ahol ugye JK-ként kaptam - a válasz valahol ezen a vonalon mozoghat: "Nem a rendszert javítjuk és kalapáljuk, hanem a kiírás szerinti könyvek szerint játszunk." Azaz ahogyan megjelent, kéretik úgy használni az egyes kasztokat. Ami nincs benne a felsorolt képzettséglistában, Errata-kat beleértve, azt bizony Kp-ból kell kigazdálkodni. A pikkelyvérthez ráadásul vértviselet sem kell, mivelhogy az merev vértekhez szükséges csak. üdv, Dae Weilon, Bitschak és Con Salamander kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Április 10, 2019 Megosztás Közzétéve: Április 10, 2019 Egyeztettünk, és ahogy Daelon mondja, RAW (Rules As Written) játszuk a rendszert. Vígasztaljon a +9 HM és a rakás megkapott képzettség, vagy kövesd a jótanácsom, és hozd ki sima Harcosból Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Április 11, 2019 Megosztás Közzétéve: Április 11, 2019 Köszönöm a válaszokat, tudomásul vettem a döntést! Nem a +9 HM miatt akarom ezt a kasztot, hanem mert tökéletes háttért adna a karakter ötletemnek. Egyébként kíváncsiságból kiszámoltam, és egy picit jobban jön ki kp-val (17) mint a harcos 6. szintre, ha beleszámoljuk a kapott képzettségek költségét is. Ellenben lehet-e egy sima harcost Ereni Kékköpenyesnek nevezni csak azért mert én azt mondom, hogy az? Mire van akkor a HGB? KM-ek hogy látjátok? Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Április 11, 2019 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 11, 2019 Ne hallgass a kísértésnek, az eredeti Kékköpenyessel bizonyítottan legalább 50%-kal jobban megy a játék. Catsmile kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Április 11, 2019 Megosztás Közzétéve: Április 11, 2019 Egy órával ezelőtt-kor Antail írta: Ne hallgass a kísértésnek, az eredeti Kékköpenyessel bizonyítottan legalább 50%-kal jobban megy a játék. Pay-to-win opciók is vannak? Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Április 11, 2019 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 11, 2019 7 perccel ezelőtt-kor Vassi írta: Pay-to-win opciók is vannak? Amire igény van azt mérlegeljük. Az aranyat is mérlegeljük. Catsmile és Dryen kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Április 11, 2019 Megosztás Közzétéve: Április 11, 2019 16 perccel ezelőtt-kor Antail írta: Amire igény van azt mérlegeljük. Az aranyat is mérlegeljük. Abból rengeteg van! Elárasztalak benneteket az aranyköpéseimmel, kimondottan amikor tábornyitás/táborzárás van pl.: Miért nem mentünk inkább Pécsre? Az bARANYa megyében van! De ha ez nem elég, akkor tied lehet az aranyerem is! Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Április 11, 2019 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 11, 2019 Idéz 2. Szemetelni TILOS! Cigaretta csikkek eldobása duplán TILOS, eme tevékenységre az erre a célra kihelyezett cigaretta-csikkgyű jtő ket kell használni. Aki eldobja a cigijét annak TAO letöri a kezét (lásd 8. pont) . 3. Aranyköpések a tábornyitás és zárás alatt TILOS. (lásd 2. pont) Vassi, Daelon és Bitschak kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Április 12, 2019 Megosztás Közzétéve: Április 12, 2019 10 órával ezelőtt-kor Vassi írta: Ellenben lehet-e egy sima harcost Ereni Kékköpenyesnek nevezni csak azért mert én azt mondom, hogy az? Mire van akkor a HGB? KM-ek hogy látjátok? Hát mire való akkor a "sima" Harcos vajon, mit jelent simának lenni? Azon, hogy a HGB mire van, magam is tűnődöm néha. De ha körbenézel a cikkgyűjteményben, az is tele van low effort kasztokkal, a HGB csak néhányat ezek közül beemelt a hivatalos szabályrendszerbe. Igen, mi is úgy számoltuk, hogy mind Kp-ban, mind HM-ben jobban jön ki, szóval panaszra semmi ok. Aranyeret pedig nem kérek Bitschak, Antail és Vassi kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Április 12, 2019 Megosztás Közzétéve: Április 12, 2019 Engedélyezitek ha sima harcosból csinálom, "kicsit" eltérő képzettségekkel? Fontos, hogy Kékköpenyes legyen, és az előtöriben természetesen megindokolnám, hogy mi hol merre miért! MIND A 9 HM-ET ÉS 17 KP-T ÉS AZ 50%-AL JOBB JÁTÉKÉLMÉNYT KÉSZ VAGYOK ELDOBNI EZÉRT! Link a hozzászóláshoz
Dugó Közzétéve: Április 25, 2019 Megosztás Közzétéve: Április 25, 2019 az lenne a kérdésem, milyen szabályzatok/előállítási költség stb. vannak a különböző gépezetekre, amik egy Gilron mérnök és egy varázsló kooperációjából születnek? Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Április 25, 2019 Megosztás Közzétéve: Április 25, 2019 Jó lenne, ha specifikálnád, mire gondolsz pontosan, de gondolom ugyanaz, mint minden más mágikus tárgynál: Link a hozzászóláshoz
Dugó Közzétéve: Április 25, 2019 Megosztás Közzétéve: Április 25, 2019 Pl a gépszellem varázslattal egy alaposan megtervezett, fém alkatrészekből összetákolt madarat, egyéb kisállatot, babát, önműködőharci szekeret lehet-e kreálni? mi a határ? Milyen keretek között mozoghatunk? Varázsló gólemét lehet-e különböző rá épített gépezetekkel tuningolni (egyik keze pl egy kahrei nyílpuska)? Link a hozzászóláshoz
Dugó Közzétéve: Április 30, 2019 Megosztás Közzétéve: Április 30, 2019 Új kérdés: Félelf arel pap CÉjét hogyan számoljuk? Kaszt vagy faj leírás szerint? Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Április 30, 2019 Megosztás Közzétéve: Április 30, 2019 "teljes Ügyesség értékükhöz hozzáadunk 5-öt" Magyarul az Arel papnak 15 a CÉ alapja, míg a félelfnek csak 10. Ez úgy rémlik, már sokat tárgyalt kérdés, és van róla álláspont is, de majd megmondják az okosok. Szerk: a nagyobb alappal dolgozunk mindig, tehát Ügy+5, nem 10+Ügy 10 feletti része. Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 11, 2019 Megosztás Közzétéve: Május 11, 2019 Lenne egy kérdésem a páncélkesztyű milyen fegyverek számít és az értékeit hol találom? Link a hozzászóláshoz
Owden Közzétéve: Május 13, 2019 Megosztás Közzétéve: Május 13, 2019 On 2019. 05. 11. at 21:40-kor Crowstone írta: Lenne egy kérdésem a páncélkesztyű milyen fegyverek számít és az értékeit hol találom? Szerintem Vasököl néven talalálod az ETK-ban. Hogy érted, hogy milyen fegyvernek számít? Az erő sebzés szempontjából szerintem ugyanolyan, mint a pusztakéz. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés