Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

9 perc, 13 csapat - Hogy lesz így tábor?


Recommended Posts

Üdv Mindenkinek!

Köszönöm a gyors és pontos készülődést a táborjelentkezéshez. Mindössze 9 perc kellett ahhoz, hogy megteljen a 10 csapatos limit amit kiírtunk és csupán pár óra, hogy elérjük azt a limitet aminél tovább idén nem fogjuk bővíteni a tábort. 

A helyszínválasztás során mindig figyelembe vesszük, hogy legyen valamilyen módon lehetőség a kihirdetett létszámon felül is jelentkezni, hogy lehetőség szerint ne maradjanak ki csapatok a táborból. Az idei helyszín szerencsére Ranagol áldásával kedvező ilyen szempontból.

Eddig 10 Kalandmesterünk van. Ahhoz, hogy a várólistán lévő csapatok is tudjanak jönni táborba szeretném mindenki - beleértve a már elfogadott, a várólistás és nem táborlakókat is - segítségét kérni, mivel még 3 KM-re lesz szükségünk. Szeretném, ha úgy éreznétek és gondolnátok a táborra, hogy a tábor mindannyiunké. Szerintem közös erővel nem lesz gond még 3 KM-et összehozni, pár éve is volt már ilyen. 

:gruppen:

Felmerült egy kérdés, amit itt szeretnék ugyancsak megválaszolni, ami arra tért ki, hogy idén miért lehet 4 fős csapattal is jönni? A tavalyi NYT-n csak 5 fős csapattal lehetett csak jönni, emiatt többen fértek be.

Tavaly sokkal kevesebb elérhető KM-mel kezdtük a táborszervezést, ezért egyrészt azt akartuk, hogy kevesebb KM esetén is több JK-nak jusson lehetőség még azáron is, hogy becsatlakozik valahova. Ez volt, ahol működött és volt ahol nem. A visszajelzések alapján, illetve a szellem kalandozók (a 4-en vagyunk, de kibővülünk egy illúzióval) megjelenése alapján nem tűnt ésszerűnek ezt a limitációt fenntartani már a tavalyi TT-re sem. Ezen felül az idei helyszínen jórészt 4 fős szobák állnak majd rendelkezésünkre, amelyek jól fognak a 4-fős csapatokhoz passzolni.

Plusz, ahogy látható a jelentkeztetési rendszerben: jelenleg 7 db 4 fős csapat van, tehát bőven van igény erre a konstrukcióra. :)

Teendők:

  • Ha tudsz valakit aki mesélne, akkor irányítsd hozzám!
  • Ha mesélnél, akkor jelezd nekem!

Köszönöm mindenkinek a figyelmet és a segítséget is!

Üdv. Antail

Link a hozzászóláshoz
  • téma Antail által kitűzve
  • téma Antail által lezárva
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
  • Új...