The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 3, 2019 Közzétéve: Április 3, 2019 WH fantasy esetleg valakit érdekel? Magányos modul, félisten parasztokkal, meg hasonlók. Ha nem, nem indítok fórumot. Eddigi jelentkezők: Wolfi (törpe nemes) Vassi (tápos Kislev paraszt (kozák)) ConSalamander (törpe pajzstörő) Horsefeltilizer Wolio (Varázsló inas)
wolf Közzétéve: Április 6, 2019 Közzétéve: Április 6, 2019 félisten parasztok ??? Persze hogy erdekel!!! The Eternal Crow Hero kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 7, 2019 Szerző Közzétéve: Április 7, 2019 Wolfi mit szólnál egy Praagi vaddisznó vadászathoz? Már ha mást nem érdekel!
Con Salamander Közzétéve: Április 7, 2019 Közzétéve: Április 7, 2019 Én is jönnék. Mindig csak pofázok róla, és sosem játszom. Most bevésem és nem hagyom magam elcsábítani mindenféle hülye szervezési feladatokkal. Csütörtök este? Péntek este? The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Vassi Közzétéve: Április 7, 2019 Közzétéve: Április 7, 2019 Velem is számoljatok! The Eternal Crow Hero kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 8, 2019 Szerző Közzétéve: Április 8, 2019 Csütörtök este kezdjük oszt kifulladásig. https://drive.google.com/folderview?id=1sejMEBkaBwkGXl8ysf6EFB1xH3yDKVRL Ha kell! Szabálykönyvek. 2-es szerint.
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 10, 2019 Szerző Közzétéve: Április 10, 2019 Még valami a félisten parasztok veletek lesznek.
HorseFeltilizer Közzétéve: Április 10, 2019 Közzétéve: Április 10, 2019 Hali, ha lehet Brettoni-t hozni (nem man-at arms félét) szívesen beszállnék (paci)
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 10, 2019 Szerző Közzétéve: Április 10, 2019 Bármit lehet a story Praagban fog történni, találd ki mit keres ott a Brettoni (jött kiírtani a káoszt :)) HorseFeltilizer kedveli ezt
HorseFeltilizer Közzétéve: Április 10, 2019 Közzétéve: Április 10, 2019 A tó asszonyának útjai kifürkészhetetlenek akkor kitalálom addigra
Wolio Közzétéve: Április 12, 2019 Közzétéve: Április 12, 2019 Hali Lehet esetleg még jelentkezni? Bretton nekem is szívem csücske, bár lehet én inkább íjász lennék. Drive link nekem azt írja, nincs engedélyem.
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 12, 2019 Szerző Közzétéve: Április 12, 2019 Szia már van. De a story mint korábban írtam Kislev Praag városában lesz. De ez ne vegye el a kedvetek, bármilyen kari jöhet.
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 12, 2019 Szerző Közzétéve: Április 12, 2019 Igen mielött megkérditek, igen fejlesztett karakterekkel fogunk játszani.
Con Salamander Közzétéve: Április 12, 2019 Közzétéve: Április 12, 2019 Üdv, Mit jelent az, hogy fejlesztett karakterekkel? Helyszínen dobjuk majd őket, vagy magunk osztunk pontot? Esetleg előre elkészített karakterekkel játszunk? Mert elkezdhetnénk dolgozni rajtuk, mivel itt ugye karrierre (háttérre) is dobni kell. Üdv, CS
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 12, 2019 Szerző Közzétéve: Április 12, 2019 Előre kidolgozott karaktereket kérek alapkarakter +500xp. Lehet bárhonnan érkező kari de a lényeg, hogy Praagban lesz a játék kezdetén.
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 17, 2019 Szerző Közzétéve: Május 17, 2019 Lenne egy kérésem a játékosok felé, hogy a karakter ötleteiket küldjék el nekem hogy hozzájuk igazíthassam a modult.
wolf Közzétéve: Május 31, 2019 Közzétéve: Május 31, 2019 Tovabbrais torpe nemes. The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Con Salamander Közzétéve: Június 1, 2019 Közzétéve: Június 1, 2019 Én maradnék annál, amit már át is küldtem neked - egy törpe pajzstörővel lennék, aki utálja a zöldbőrűeket. CS The Eternal Crow Hero kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 2, 2019 Szerző Közzétéve: Június 2, 2019 Eddig 2 törpe egy Varázsló inas meg egy breton... Vassi te mit hoznál?
Vassi Közzétéve: Június 29, 2019 Közzétéve: Június 29, 2019 Na, én veletek ellenben hű maradtam a játék eszmeiségéhez - tápos paraszt warhammer - és egy tápos kislevi parasztot hozok The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés