Andoron Közzétéve: Április 8, 2019 Megosztás Közzétéve: Április 8, 2019 Más jellegű kérdés, van olyan aki Budapest felől, esetleg a repteret is útba véve megy kocsival a táborba es van egy plusz helye? Természetesen a benzinbe beszállok. Link a hozzászóláshoz
Silver Közzétéve: Április 14, 2019 Megosztás Közzétéve: Április 14, 2019 On 2019. 04. 08. at 13:37-kor Andoron írta: Más jellegű kérdés, van olyan aki Budapest felől, esetleg a repteret is útba véve megy kocsival a táborba es van egy plusz helye? Természetesen a benzinbe beszállok. Szia Én a reptértől egy erős kőhajításnyira indulok a táborba, a XVII. kerület Pécel felé eső széléről. Hely van, szóval meg tudjuk beszélni a részleteket. Üdv, Silver Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Április 17, 2019 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 17, 2019 Az remek lenne! Irok neked facebookon, ugyis van mas elmaradásom is... Silver kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Kapi Közzétéve: Június 16, 2019 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2019 Hali! Elvileg egy hely nálam lesz, de lehet kettő. Budagyöngye, Óbuda, Károly Róbert krt., Hungária krt., Stadionok (visszafordulas), majd M3as... Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Elovit Közzétéve: Június 17, 2019 Megosztás Közzétéve: Június 17, 2019 Hoy! Nálunk is lesz 3 hely (bár max ketten azért talán kényelmesebb) Budapestről, a Bikás Parktól (11. kerület) indulva. Renault Kangoo, szóval rohadt nagy a raktér, ezért nem akkora gáz, ha akár 3-an is csatlakoznának. Catsmile és Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Június 18, 2019 Megosztás Közzétéve: Június 18, 2019 21 órával ezelőtt-kor Elovit írta: Hoy! Nálunk is lesz 3 hely (bár max ketten azért talán kényelmesebb) Budapestről, a Bikás Parktól (11. kerület) indulva. Renault Kangoo, szóval rohadt nagy a raktér, ezért nem akkora gáz, ha akár 3-an is csatlakoznának. Halihó! Akkor lehet csatlakozni? XXII-ből ideális elérési pont. Elovit kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Elovit Közzétéve: Június 19, 2019 Megosztás Közzétéve: Június 19, 2019 11 órával ezelőtt-kor Catsmile írta: Halihó! Akkor lehet csatlakozni? XXII-ből ideális elérési pont. Természetesen. Update: 2 hely maradt. Catsmile kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Június 24, 2019 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 24, 2019 Úgy fest még mindig keresek kocsit, legjobb lenne persze a reptér kornyeken, de be tudok menni a könnyebb helyekig ha megbeszéljük . On 2019. 06. 16. at 18:00-kor Kapi írta: Hali! Elvileg egy hely nálam lesz, de lehet kettő. Budagyöngye, Óbuda, Károly Róbert krt., Hungária krt., Stadionok (visszafordulas), majd M3as... Kapi, nálatok van hely? Nem vagyok otthon Budapesten de az útvonal valamennyire megközelíthető nekem szerintem Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés