Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Utazás szervezése a táborba - TeleRepülőSzőnyeg

Recommended Posts

Közzétéve:

Más jellegű kérdés, van olyan aki Budapest felől, esetleg a repteret is útba véve megy kocsival a táborba es van egy plusz helye?

Természetesen a benzinbe beszállok. 

Közzétéve:
On 2019. 04. 08. at 13:37-kor Andoron írta:

Más jellegű kérdés, van olyan aki Budapest felől, esetleg a repteret is útba véve megy kocsival a táborba es van egy plusz helye?

Természetesen a benzinbe beszállok. 

Szia

Én a reptértől egy erős kőhajításnyira indulok a táborba, a XVII. kerület Pécel felé eső széléről. Hely van, szóval meg tudjuk beszélni a részleteket. :)

Üdv, Silver

Közzétéve:

Hali! Elvileg egy hely nálam lesz, de lehet kettő. 

Budagyöngye, Óbuda, Károly Róbert krt., Hungária krt., Stadionok (visszafordulas), majd M3as...

Antail kedveli ezt
Közzétéve:

Hoy!
Nálunk is lesz 3 hely (bár max ketten azért talán kényelmesebb) Budapestről, a Bikás Parktól (11. kerület) indulva. Renault Kangoo, szóval rohadt nagy a raktér, ezért nem akkora gáz, ha akár 3-an is csatlakoznának.

Antail és Catsmile kedveli ezt
Közzétéve:
21 órával ezelőtt-kor Elovit írta:

Hoy!
Nálunk is lesz 3 hely (bár max ketten azért talán kényelmesebb) Budapestről, a Bikás Parktól (11. kerület) indulva. Renault Kangoo, szóval rohadt nagy a raktér, ezért nem akkora gáz, ha akár 3-an is csatlakoznának.

Halihó!

Akkor lehet csatlakozni? XXII-ből ideális elérési pont. 

Elovit kedveli ezt
Közzétéve:

Úgy fest még mindig keresek kocsit, legjobb lenne persze a reptér kornyeken, de be tudok menni a könnyebb helyekig ha megbeszéljük . 

On 2019. 06. 16. at 18:00-kor Kapi írta:

Hali! Elvileg egy hely nálam lesz, de lehet kettő. 

Budagyöngye, Óbuda, Károly Róbert krt., Hungária krt., Stadionok (visszafordulas), majd M3as...

Kapi, nálatok van hely? Nem vagyok otthon Budapesten de az útvonal valamennyire megközelíthető nekem szerintem 

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...