Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Zombicide Black Plague társasjáték (péntek)


Recommended Posts

Zombicide Black Plague társasjáték
Időpont: 2019.07.05. péntek 20:00
Játékosok száma: 2 x (6-8 fő)
Játékidő: 120 perc - 240 perc

Küldetés alapú kooperatív táblás társasjáték, ahol fantasy környezetben hősökkel kell a gonosz nekromantákat, zombikat és különböző rettenetes förmedvényeket legyőzve túlélni és teljesíteni a küldetés(eke)t.
 

Közhírré tétetik,
hogy az Úr 2019. évének Szent Jakab havának első hete ötödnapja estéjén rettenthetetlen hősök kerestetnek a Fekete Ragály fertőzött rémségei ellenében! E szent, kitüntetett napon bizonyíthatják be a jelentkezők közös csapatmunkával leleményességüket, erejüket, elszántságukat, és kitartásukat a fertelmes holt horda ellenében. Nekromantákkal, zombikkal, förtelmekkel, főrémségekkel, Isten tudja még milyen borzadványokkal szembeszállva, akik nem ismernek irgalmat, akiket az örökkön-örökké tartó éhség marcangol, akik  lerohanták a békés falvakat felfalva vagy megfertőzve lakóit, akik elpusztított városokban tartják rettegésben a túlélők kicsiny csapatait, akik kihalt várak ódon falai között kóborolva prédát kutatnak, akik az út melletti rekettyésből támadnak a gyanútlan utazókra. Harcedzett Túlélők, Kiváló Zsoldosok, Híres Bajnokok, Bátor Vitézek, és minden kurafi, akit fűt a förtelmek elleni harci kedv, most Hősökké válhattok, mert e kegyetlen járvány maradékán csámcsogó zombikalipszis eljövetelekor most rátok van szükség! Küldetésetek célja megtisztítani a szentségtelen helyeket és megmenteni az embereket, hogy a világ újra egy jobb hely legyen, ahol nem létezhetnek ilyen szörnyetegek! Ragadjatok hát fegyvert és páncélt, varázsvesszőt és íjakat, mágikus tekercseket és sárkánylánggal égő üvegcséket, és ne késlekedjetek tovább, jelentkezzetek mihamarább!

Hősök (játékosok):

Felon
Ashbringer(Balorgh)
Dor'Hing
renegat
Dekker
Kriszta
Quasir
Dugó
Neko
Viator
Dryen
Xanner
 

nekdolan és Catsmile kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Az esemény időpontjában 8 főnél több játékos jelentkezése esetén pénteken két 120 perces (20:00-22:00 és 22:00-24:00) játékra bontásra, illetve igény szerint egy csütörtök esti játékalkalomra van még lehetőség. Akinek a csütörtök esti játék megfelelőbb lenne, kérem jelezze e témánál hozzászólás formájában! A különböző alternatív programokon való részvételek alalkulásával a játékosok száma változhat, így ennek és a visszajelzések függvényében kerülhet egy második, csütörtök esti játékalkalom megszervezésre hasonló időbeosztással számolva. Igyekszem minden jelentkezőnek biztosítani a részvételt és élvezetes játékot nyújtani. A többi pedig már rajtatok múlik! ;)

 

Viator és Felon kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Tisztelt Hősnők és Hősök!

A Szent küldetésre induló csapatok két időpontban fognak elindulni, mivel dicséretesen sok bátor és elszánt jelentkezővel számolhatunk az idei zombik ellen vívott harcban! A két induló csapat eloszlása ideális esetben 6-6 fő lenne, ezt igyekszünk meg is valósítani, ezért kérem a résztvevőket nyilatkozzanak, melyik csapatban szeretnének indulni! Az első csapat este 8 órakor fog indulni, a második csapat este 10 órakor. Kérem minden kedves jelentkezőt, jelezze nekem vissza válaszban e fórum hirdetőtábláján (akár a meglévő hozzászólás szerkesztésével csapat: 1, 2 vagy X jelöléssel). Akinek bármelyik indulási időpont megfelelő, attól kérem, hogy az "X" megjelölést használja, segítve bennünket, hogy azonos létszámú csapatok kerüljenek kialakításra. A Küldetés megtervezése, a szükséges térképek másolása, a felszerelés beszerzése folyamatban van, és bár nincs sok nélkülözhetetlen fegyver e kockázatos vállalkozásra, üres kézzel senki nem fog nekiindulni! És most, kérem, hogy jelöljétek meg, melyik csapatba vesztek részt (1,2,X)! Köszönöm!

image.jpeg.970076a94387c92b05dc96f5869e00ba.jpeg
 

Link a hozzászóláshoz

A csapatok az alábbiak szerint kerültek kialakításra, ha valakinek ez nem megfelelő, kérem jelezze nekem!

1. csapat:  Felon, Dekker, Neko, Ashbringer(Balorgh),  Dor'Hing, renegat
játékidő: 20:00-22:00
Szent küldetés: Egy halottidéző fekete varázskönyvét kell megtalálni és megsemmisíteni megakadályozva a város teljes lakosságának kipusztulását.

2. csapat: Dryen, Xanner, Quasir, Viator, Kriszta, Dugó
játékidő: 22:00-24:00
Szent küldetés: Az ellenséget le kell győzni, ehhez a városrészben egy ork halottidéző bálványait kell felkutatni, tönkretenni, valamint a rejtekhelyét porig égetni!

image.thumb.jpeg.69434b5d87e20d8c4d4ad69dfe89dfe4.jpeg

 

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...